Amra_5 wrote:Duga je prica ..Od zabavljanja njena ljuboora prema bliskosti izmedju mene i brata. Onda brat kao sto je i logicno sada mu je zena tako da je na njenoj strani uz svadjice izedju brata i mene zahladnili su odnosi (zbog njene ljubomore jer smo brat i ja bili veoma bliski) sad vise ni ne komuniciramo. Ima tu jos dosta toga za pisati ali ne bih da duzim. Uglavnom to je jedan od najvecih razloga..
Ona je tu prolazimo istim hodnikom, dijelimo zajednicki dnevni boravak a meni je iskreno receno tesko kad sam u njenom prisustvu da kontrolisem emocije. Borim se unutar same sebe i val nervoze prodje kroz mene. Ja je izbjegavam ,dosa vremena kad sam kuci provodim u svojoj sobi, nisam u dnevnom kako bih izbjegla susret sa njom ..Drugaciji je nacin i odgajanja i karakteri su razliciti a ja jedem sama sebe.Mnogo se lose osjecam ..ne zelim bilo sta lose da joj kazem ali bih voljela naci nacin kako se nositi s tom situacijom a da ne planem ,da ne vodim dijalog sama sa sobom nervozom i bijesom.
Ako je iko prosao kroz slicno iskustvo bilo bi mi drago ako bi mi neko dao neki savjet
Jesam ja prošao slično iskustvo. Zabavljao se sa djevojkom a ona sa sobom vodila svoju dosadnu sestru. Prošao sam to iskustvo ali snahino iskustvo
Opisala si kako u vašoj kući izgleda ali opet nisi opisala šta te tačno iritira. Šta ona to radi da te iritira, da jedva kontrolišeš emocije, da je izbjegavaš pošto bi mogla da planeš?
Da li te vrijeđa? Da li nagovara brata protiv tebe? Da li ti komanduje? Da li je glasna? Ima seljački naglasak? Leži po čitav dan i ne radi ništa? Stalno sjedi tvom bratu u krilu i ljubi se pred vama? Šta te tačno iritira?
EDIT: Evo vidim i Brko slično upitao