Nama se nekako podrazumijeva da oboje treba zadovoljiti...doduše imala sam partnera kojem sam baš trebala crtati da želim i ja orgazam. Onda bih pokušala nekim suptilnim metodama, uzela bi mu ruku i stavila ju na pravo mjesto, a nekad mu je baš trebalo rećiSaraFina wrote:
Misliš na zadovoljavanja prilikom predigre? I nisam mislila bukvalno naravno da nekog prisiljavas, nego suptilnijim metodama da mu daješ do znanja kako zeliš orgazam takodje.
Što je naravno sasvim ok.
Istovremeni orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- annoy
#26 Re: Istovremeni orgazam
-
hanamontanaa
#27 Re: Istovremeni orgazam
Dobra komunikacijaannoy wrote:Nama se nekako podrazumijeva da oboje treba zadovoljiti...doduše imala sam partnera kojem sam baš trebala crtati da želim i ja orgazam. Onda bih pokušala nekim suptilnim metodama, uzela bi mu ruku i stavila ju na pravo mjesto, a nekad mu je baš trebalo rećiSaraFina wrote:
Misliš na zadovoljavanja prilikom predigre? I nisam mislila bukvalno naravno da nekog prisiljavas, nego suptilnijim metodama da mu daješ do znanja kako zeliš orgazam takodje.
Što je naravno sasvim ok.Nevjerojatno kako su neki sebični u seksu. Što je najgore sve drugo u vezi je štimalo, pa sam to trpila, puno pre dugo
- SaraFina
#28 Re: Istovremeni orgazam
annoy wrote:Nama se nekako podrazumijeva da oboje treba zadovoljiti...doduše imala sam partnera kojem sam baš trebala crtati da želim i ja orgazam. Onda bih pokušala nekim suptilnim metodama, uzela bi mu ruku i stavila ju na pravo mjesto, a nekad mu je baš trebalo rećiSaraFina wrote:
Što je naravno sasvim ok.Nevjerojatno kako su neki sebični u seksu. Što je najgore sve drugo u vezi je štimalo, pa sam to trpila, puno pre dugo
Sad si me nasmijala. Zamišljam sliku si gdje nekog kuckaš po ranmenu i očima mu daješ do znanj da treba nastaviti
A lik polumrtav jer si ga izmorila pada u polusan. Nakon PET minuta odlučno ga kuckaš po ramenu i budiš..
- Kinaski
#29 Re: Istovremeni orgazam
a bgt kako vi to zene mislite, on svrsi pa onda sebe rijesite. To vas lize muz, sine moj ne bi te ja jezikom zavrsavo, osjecao bih se kao invalid alaham dragog. Milsim okej je liz bacit na pocetku (to ja radim samo kad sam s nekom zenom prvi put, da ostavim sto bolji utisak) ;D
- Sephora
#30 Re: Istovremeni orgazam
hanamontanaa wrote:Dobra komunikacijaannoy wrote:Nama se nekako podrazumijeva da oboje treba zadovoljiti...doduše imala sam partnera kojem sam baš trebala crtati da želim i ja orgazam. Onda bih pokušala nekim suptilnim metodama, uzela bi mu ruku i stavila ju na pravo mjesto, a nekad mu je baš trebalo rećiSaraFina wrote:
Komunikacija tijela - bez rijeci- sta treba bolje i ljepse..govor tijela - najbolju poruku šalje i prima..
- Pryda
#31 Re: Istovremeni orgazam
Nego cime bi ti? Neces vjerovati velika vecina zena ne moze svrsiti samo od penetracije da ne kazem ubadanjaKinaski wrote:a bgt kako vi to zene mislite, on svrsi pa onda sebe rijesite. To vas lize muz, sine moj ne bi te ja jezikom zavrsavo, osjecao bih se kao invalid alaham dragog. Milsim okej je liz bacit na pocetku (to ja radim samo kad sam s nekom zenom prvi put, da ostavim sto bolji utisak) ;D
- Kinaski
#32 Re: Istovremeni orgazam
Himo zene moieee koia bi se sa mnom druzilaa ? al samo ozbiline pounudeee hehe <3
- annoy
#33 Re: Istovremeni orgazam
Vjeruj mi da mi je neugodno kad se sjetim nekih stvariSaraFina wrote:
Sad si me nasmijala. Zamišljam sliku si gdje nekog kuckaš po ranmenu i očima mu daješ do znanj da treba nastaviti
A lik polumrtav jer si ga izmorila pada u polusan. Nakon PET minuta odlučno ga kuckaš po ramenu i budiš..
- SaraFina
#34 Re: Istovremeni orgazam
annoy wrote:Vjeruj mi da mi je neugodno kad se sjetim nekih stvariSaraFina wrote:
A lik polumrtav jer si ga izmorila pada u polusan. Nakon PET minuta odlučno ga kuckaš po ramenu i budiš.....I dalje mi je taj momak fascinantan, inače se sasvim lijepo odnosio prema meni, u drugim stvarima je bio apsolutno nesebičan, i puno sam puta s njime razgovarala o njegovoj sebičnosti u seksu, i on je bio tog svjestan, ali kao da je funkcionirao na taj način, kad se njega zadovolji to je jednostavno to
Pa vremenom bi mozda postao fleksibilniji. I skontao tvoje potrebe. Ima ljudi koje orgazam i paralizira, pa moraju doći sebi.
- Kinaski
#35 Re: Istovremeni orgazam
Pa dobro meni obicno slazu da si zavrsile, al cuj zavrsnica mora biti oralna to prvi put cujem. Meni se bas nedavno desilo da se djevojka popela na mene, sjela i malo se uvijala (stvarno nenam pravu rijec hahaha) i zavrsila dakle bez nabijanja. Bio sam ponosan na sebePryda wrote:Nego cime bi ti? Neces vjerovati velika vecina zena ne moze svrsiti samo od penetracije da ne kazem ubadanjaKinaski wrote:a bgt kako vi to zene mislite, on svrsi pa onda sebe rijesite. To vas lize muz, sine moj ne bi te ja jezikom zavrsavo, osjecao bih se kao invalid alaham dragog. Milsim okej je liz bacit na pocetku (to ja radim samo kad sam s nekom zenom prvi put, da ostavim sto bolji utisak) ;D
-
junior3
#36 Re: Istovremeni orgazam
Kakav bolan organizam ??? 
- Kinaski
#37 Re: Istovremeni orgazam
iel ima ovdie brat moii otai decko ?
- VenomousV
#38 Re: Istovremeni orgazam
Kinaski wrote: Meni se bas nedavno desilo da se djevojka popela na mene, sjela i malo se uvijala (stvarno nenam pravu rijec hahaha) i zavrsila dakle bez nabijanja. Bio sam ponosan na sebe
zao mi je sto te moram razocarati ali to veze s tobom nije imalo
- annoy
#39 Re: Istovremeni orgazam
Nije to bila veza od mjesec dana, nego drugotrajna ozbiljna veza, u kojoj je imao jako puno vremena da dođe sebi i nauči neke stvari. I bilo je boljih faza, kad sam ja više forsirala te razgovore, pa bi se kao malo "popravio" ali s vremenom se vratilo na staro, i dobila sam nakon tolikog vremena dojam da je to jednostavno kako on funkcionira. Uvijek je imao želje, ali želje da zadovolji sebe. I uvijek bi govorio da je on "jednostavno takav"SaraFina wrote:
Pa vremenom bi mozda postao fleksibilniji. I skontao tvoje potrebe. Ima ljudi koje orgazam i paralizira, pa moraju doći sebi.
- Kinaski
#40 Re: Istovremeni orgazam
jok da nie bilo moih genitalia djavola bi ona zavrsila, jest da je tehnika na njenoj strani. Pa ako cemo tako svaki moj orgazam je mojom zaslugomVenomousV wrote:Kinaski wrote: Meni se bas nedavno desilo da se djevojka popela na mene, sjela i malo se uvijala (stvarno nenam pravu rijec hahaha) i zavrsila dakle bez nabijanja. Bio sam ponosan na sebe
![]()
- Sephora
#41 Re: Istovremeni orgazam
La petit mort - "mala smrt"...junior3 wrote:Kakav bolan organizam ???
- Kinaski
#42 Re: Istovremeni orgazam
VenomousV wrote:Kinaski wrote: Meni se bas nedavno desilo da se djevojka popela na mene, sjela i malo se uvijala (stvarno nenam pravu rijec hahaha) i zavrsila dakle bez nabijanja. Bio sam ponosan na sebe
![]()
- Kinaski
#43 Re: Istovremeni orgazam
Probajte futdzobom ili rimdjobovanje neko jebiga, treba covjek biti malo i nastran nekadannoy wrote:Nije to bila veza od mjesec dana, nego drugotrajna ozbiljna veza, u kojoj je imao jako puno vremena da dođe sebi i nauči neke stvari. I bilo je boljih faza, kad sam ja više forsirala te razgovore, pa bi se kao malo "popravio" ali s vremenom se vratilo na staro, i dobila sam nakon tolikog vremena dojam da je to jednostavno kako on funkcionira. Uvijek je imao želje, ali želje da zadovolji sebe. I uvijek bi govorio da je on "jednostavno takav"SaraFina wrote:
Pa vremenom bi mozda postao fleksibilniji. I skontao tvoje potrebe. Ima ljudi koje orgazam i paralizira, pa moraju doći sebi.A ne možeš vječno nekoga moljakati da te zadovolji
nakon nekog vremena postane frustrirajuće.
-
junior3
#44 Re: Istovremeni orgazam
Dobro te vise sa francuskim.Sephora wrote: La petit mort - "mala smrt"...
- VenomousV
#45 Re: Istovremeni orgazam
Kinaski wrote:jok da nie bilo moih genitalia djavola bi ona zavrsila, jest da je tehnika na njenoj strani. Pa ako cemo tako svaki moj orgazam je mojom zaslugomVenomousV wrote:Kinaski wrote: Meni se bas nedavno desilo da se djevojka popela na mene, sjela i malo se uvijala (stvarno nenam pravu rijec hahaha) i zavrsila dakle bez nabijanja. Bio sam ponosan na sebe
![]()
hvala ti, ne znam kad sam se ovako lijepo nasmijala na forumski post
- SaraFina
#46 Re: Istovremeni orgazam
annoy wrote:Nije to bila veza od mjesec dana, nego drugotrajna ozbiljna veza, u kojoj je imao jako puno vremena da dođe sebi i nauči neke stvari. I bilo je boljih faza, kad sam ja više forsirala te razgovore, pa bi se kao malo "popravio" ali s vremenom se vratilo na staro, i dobila sam nakon tolikog vremena dojam da je to jednostavno kako on funkcionira. Uvijek je imao želje, ali želje da zadovolji sebe. I uvijek bi govorio da je on "jednostavno takav"SaraFina wrote:
Pa vremenom bi mozda postao fleksibilniji. I skontao tvoje potrebe. Ima ljudi koje orgazam i paralizira, pa moraju doći sebi.A ne možeš vječno nekoga moljakati da te zadovolji
nakon nekog vremena postane frustrirajuće.
Slazem se. Baš glupo, ako osobi s kojom si u dugotrajnoj vezi to moraš sugerirati.
Trebalo bi da poznaje sve tvoje slabosti i zelje i da te usrecuje bez riječi i suvisnih pokreta
- annoy
#47 Re: Istovremeni orgazam
Ovo drugo ne znam šta jeKinaski wrote:
Probajte futdzobom ili rimdjobovanje neko jebiga, treba covjek biti malo i nastran nekad
- VenomousV
#48 Re: Istovremeni orgazam
junior3 wrote:Dobro te vise sa francuskim.Sephora wrote: La petit mort - "mala smrt"...
to te upucuje da pogledas istoimeni film... the little death
- Sephora
#49 Re: Istovremeni orgazam
Jesi rekao da hoces da te naucim svasta ..Jer neces kaznu!junior3 wrote:Dobro te vise sa francuskim.Sephora wrote: La petit mort - "mala smrt"...
- Kinaski
#50 Re: Istovremeni orgazam
hehe nije ni bitnoannoy wrote:Ovo drugo ne znam šta jeKinaski wrote:
Probajte futdzobom ili rimdjobovanje neko jebiga, treba covjek biti malo i nastran nekad