Halo, sto se javljas uopce na ovu temu..Hafis wrote:Ma nemoj.
Skinulo u dvije kOncelarije i to od strane sadašnjeg HSP-ovog i menadžmenta...normalno u svrhu uvlačenja sladoledžiji u rektum u nadi da se nekako ostane na funkciji...malo morgen
Uostalom to je svakako više isfurano i stvarno 'nije više ''in'' da prostiš....malo koja zvanična institucija još to ima.
Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
-
privremeni
#26 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
-
sanjin_1
#27 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Hafis wrote:Ma nemoj.
Skinulo u dvije kOncelarije i to od strane sadašnjeg HSP-ovog i menadžmenta...normalno u svrhu uvlačenja sladoledžiji u rektum u nadi da se nekako ostane na funkciji...malo morgen
Uostalom to je svakako više isfurano i stvarno 'nije više ''in'' da prostiš....malo koja zvanična institucija još to ima.
Boli li majstore ?
- no_mani=no_fjučr
#28 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Ogromna je korist Bosnjaka od Vehabija. Oni su put, istina i zivot, emotivci. Slabo lopte, par puta, agresivni igraci, usran stil. Jos jedna kriva procijena za godine, nemrem verovat kak ti nemres spiku, jebate, s tobom se rolat moze. Ti si promasen, neplanirana kordinata.155_mm wrote:izgleda da nisi bas do sad mnogo naucio kroz zivot. jer bi znao da najvecu korist od vehabija upravo imaju bosnjaci. i oni ih mogu vise iskoristiti nego i srbi i hrvati zajedno. sto je vec uspijesno ucinjeno pocetkom devedesetih. ali ti si vjerovatno premlad da bi znao o cem govorim. a sto se tice igranja lopte to ti je prava stvar.no_mani=no_fjučr wrote:155_mm
Nema mene tko sto uciti, pobornik sam ucenja kroz zivot. Mozda cu te razocarati al'i u vehabijskim redovima imam poznanika, ne bjezim od njih, u korektnom odnosu. Igrao sam i nogomet par termina u dvorani kulturnog centra fahd, oni su sredstvo koje i Srbi i Hrvati uvijek mogu koristiti protiv Bosnjaka, jos sa onim incidentima su zapravo odlicna kocnica za naprijed Bosnjacima. Osobno nemam nista protiv njih, al' cinjenica je da oni realno jednako koce BiH koliko i Srbi i Hrvati u neku normalnu integraciju. Kako si zadojen gluposcu, smijesan lik, definitivo drugi misle tvojom gloovom.
Last edited by no_mani=no_fjučr on 16/04/2015 17:25, edited 1 time in total.
- BHCluster
#29 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Dok je bilo love ali sve vise je gladnih usta a oni nemaju izlaznu strategiju.JThomas wrote:ovakva bih najviše odgovara draganu čoviću i miloradu dodiku. u srbiji, hrvatskoj, zamišljenim velikoj srbiji i velikoj hrvatskoj - oni bi bili probušeni kurtoni. a ovdje su nedodirljivi voždovi i satrapi koji su nakrali za šesnaest koljena. i to je jedino moguće u dejtonskoj bosni i hercegovini.
ne kažem da i u srbiji i hrvatskoj nema onih koji su nakrali za šesnaest koljena, ali to su malo zajebaniji likovi od čovića i dodika i tu bi njima ostale mrvice ili ništa.
- BHCluster
#30 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
155_mm wrote:pa zar se na to spalo da sladoledzije casne zastave skidaju. koje tu vijore od stoljeca 7. tomislav se u grobu okrece ko ventilator.Hafis wrote:Ahaaaalijepo me srsi prođoše
Inače meni lik liči na sladoledžiju: Majstore, daj jednu od vanilije.... i još ću jednu od jagode
-
Hafis
#31 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Jebo te nahvali ih k'o da su deblokirali Sarajevo 1993.no_mani=no_fjučr wrote:Ogromna je korist Bosnjaka od Vehabija. Oni su put, istina i zivot, emotivci. Slabo lopte, par puta, agresivni igraci, usran stil. Jos jedna kriva procijena za godine, nemrem verovat kak ti nemres spiku, jebate, s tobom se rolat moze. Ti si promasen, neplanirana kordinata.155_mm wrote:izgleda da nisi bas do sad mnogo naucio kroz zivot. jer bi znao da najvecu korist od vehabija upravo imaju bosnjaci. i oni ih mogu vise iskoristiti nego i srbi i hrvati zajedno. sto je vec uspijesno ucinjeno pocetkom devedesetih. ali ti si vjerovatno premlad da bi znao o cem govorim. a sto se tice igranja lopte to ti je prava stvar.no_mani=no_fjučr wrote:155_mm
Nema mene tko sto uciti, pobornik sam ucenja kroz zivot. Mozda cu te razocarati al'i u vehabijskim redovima imam poznanika, ne bjezim od njih, u korektnom odnosu. Igrao sam i nogomet par termina u dvorani kulturnog centra fahd, oni su sredstvo koje i Srbi i Hrvati uvijek mogu koristiti protiv Bosnjaka, jos sa onim incidentima su zapravo odlicna kocnica za naprijed Bosnjacima. Osobno nemam nista protiv njih, al' cinjenica je da oni realno jednako koce BiH koliko i Srbi i Hrvati u neku normalnu integraciju. Kako si zadojen gluposcu, smijesan lik, definitivo drugi misle tvojom gloovom.
Ja mislim da haubica nešto zna, što je nama kjafirima nedostupno.
- no_mani=no_fjučr
#32 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Haubica im je vodja navale zenske futsal repke.
-
Fudo387
#33 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Da im treba ne bi je vec 20 godina razvaljivali uzduz i poprijeko kako znaju i umiju.
-
sanjin_1
#34 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Ma šta će im ? Imaju Srbiju i Hrvatsku.
Srbima Srbija
Hrvatima Hrvatska
Bošnjacima Bosna i Hercegovina..
Takav je dogovor, nisam ja kriv što su im se "oćevi nacije" ukakili 95-te.
Srbima Srbija
Hrvatima Hrvatska
-
sanjin_1
#35 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
eto kakvi su ljudi neće ni Papa da ih posjeti veće ode kod zulumćara u Sraj'vo
More ovo valjat Hafisu i ovom bRez budućnosti, kaT se papa bude vraČo iz "đamahirije" more njihA povest kad krenu na raDŽu u Opuzen...eto vidiš pa 'jope recte da papa nevalja...
More ovo valjat Hafisu i ovom bRez budućnosti, kaT se papa bude vraČo iz "đamahirije" more njihA povest kad krenu na raDŽu u Opuzen...eto vidiš pa 'jope recte da papa nevalja...
-
Haman
#36 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Ma treba im kao drga domovina ili otadzibna.Tacno je da su se rasirili preko svake mjere etnickim ciscenjem. Karadnal Puljic ce sigurno Franji dati da procita presudu Medjunaropdnog suda u Hagu o genocidu u Srebrenici a onda ce ga odvesti u Ahmice. Hrvati ce ga nagovoriti da pomene treci entitet ili svi Hrvati sele iz BiH onako privremeno u Dalmaciju jer ljeto svakako dolazi.

-
eroslav
#37 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
kakav, čiji, iđe zapisan osim na bajnim salvetama za jednokratnu upotrebu?sanjin_1 wrote:Ma šta će im ? Imaju Srbiju i Hrvatsku.
Srbima Srbija
Hrvatima Hrvatska
- mO k3
#38 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
BHCluster wrote:155_mm wrote:pa zar se na to spalo da sladoledzije casne zastave skidaju. koje tu vijore od stoljeca 7. tomislav se u grobu okrece ko ventilator.Hafis wrote:Ahaaaalijepo me srsi prođoše
Inače meni lik liči na sladoledžiju: Majstore, daj jednu od vanilije.... i još ću jednu od jagode![]()
![]()
-
155_mm
#39 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
tek sad vidim koliko vas dvojica pojma nemate o cem ja govorim i sta je ucinilo zaokret u odnosu MZ pogotovo europskog dijela prema bosnjackoj borbi za opstanak devedesetih. najvaznija bitka i najveca pobjeda tog rata nije ni vodjena na nekom ratistu.Hafis wrote:Jebo te nahvali ih k'o da su deblokirali Sarajevo 1993.no_mani=no_fjučr wrote:Ogromna je korist Bosnjaka od Vehabija. Oni su put, istina i zivot, emotivci. Slabo lopte, par puta, agresivni igraci, usran stil. Jos jedna kriva procijena za godine, nemrem verovat kak ti nemres spiku, jebate, s tobom se rolat moze. Ti si promasen, neplanirana kordinata.155_mm wrote: izgleda da nisi bas do sad mnogo naucio kroz zivot. jer bi znao da najvecu korist od vehabija upravo imaju bosnjaci. i oni ih mogu vise iskoristiti nego i srbi i hrvati zajedno. sto je vec uspijesno ucinjeno pocetkom devedesetih. ali ti si vjerovatno premlad da bi znao o cem govorim. a sto se tice igranja lopte to ti je prava stvar.
nekako se stvara utisak da obojica zadnji rat za opstanak bosne ni na TV pratili niste.
-
Hafis
#40 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Jao haubica, pa postoji još života iza Hadžića.155_mm wrote:tek sad vidim koliko vas dvojica pojma nemate o cem ja govorim i sta je ucinilo zaokret u odnosu MZ pogotovo europskog dijela prema bosnjackoj borbi za opstanak devedesetih. najvaznija bitka i najveca pobjeda tog rata nije ni vodjena na nekom ratistu.Hafis wrote:Jebo te nahvali ih k'o da su deblokirali Sarajevo 1993.no_mani=no_fjučr wrote:
Ogromna je korist Bosnjaka od Vehabija. Oni su put, istina i zivot, emotivci. Slabo lopte, par puta, agresivni igraci, usran stil. Jos jedna kriva procijena za godine, nemrem verovat kak ti nemres spiku, jebate, s tobom se rolat moze. Ti si promasen, neplanirana kordinata.
nekako se stvara utisak da obojica zadnji rat za opstanak bosne ni na TV pratili niste.
Kako ću pratiti rat za opstanak Bosne, kad sam bio stalno po terenu, a ne u podrumu uz radio....a i nisam mogao pratiti objektivne tv emisije, osim Šagolja
- BHCluster
#41 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
155_mm wrote:tek sad vidim koliko vas dvojica pojma nemate o cem ja govorim i sta je ucinilo zaokret u odnosu MZ pogotovo europskog dijela prema bosnjackoj borbi za opstanak devedesetih. najvaznija bitka i najveca pobjeda tog rata nije ni vodjena na nekom ratistu.Hafis wrote:Jebo te nahvali ih k'o da su deblokirali Sarajevo 1993.no_mani=no_fjučr wrote:
Ogromna je korist Bosnjaka od Vehabija. Oni su put, istina i zivot, emotivci. Slabo lopte, par puta, agresivni igraci, usran stil. Jos jedna kriva procijena za godine, nemrem verovat kak ti nemres spiku, jebate, s tobom se rolat moze. Ti si promasen, neplanirana kordinata.
-
155_mm
#42 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
na terenu? nosio saobracajne znakove naseljenih mjesta za smiljka?Hafis wrote:Jao haubica, pa postoji još života iza Hadžića.155_mm wrote:tek sad vidim koliko vas dvojica pojma nemate o cem ja govorim i sta je ucinilo zaokret u odnosu MZ pogotovo europskog dijela prema bosnjackoj borbi za opstanak devedesetih. najvaznija bitka i najveca pobjeda tog rata nije ni vodjena na nekom ratistu.Hafis wrote: Jebo te nahvali ih k'o da su deblokirali Sarajevo 1993.
Kako ću pratiti rat za opstanak Bosne, kad sam bio stalno po terenu, a ne u podrumu uz radio....a i nisam mogao pratiti objektivne tv emisije, osim Šagolja
- BHCluster
#43 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
na terenu? nosio saobracajne znakove naseljenih mjesta za smiljka?[/quote]155_mm wrote:
Jao haubica, pa postoji još života iza Hadžića.Hafis wrote:tek sad vidim koliko vas dvojica pojma nemate o cem ja govorim i sta je ucinilo zaokret u odnosu MZ pogotovo europskog dijela prema bosnjackoj borbi za opstanak devedesetih. najvaznija bitka i najveca pobjeda tog rata nije ni vodjena na nekom ratistu.155_mm wrote: Ja mislim da haubica nešto zna, što je nama kjafirima nedostupno.
Pjevao "Evo zore, evo dana"... na postrojavanju HVO u mostaru 96. al' sa tribina samo naravno uz saobracajne znakove... sto ne umanjuje doprinos.
https://www.youtube.com/watch?v=xblimD8V01g
- BHCluster
#44 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Zabranjeno Pušenje - Ramastein
Usnio sam sinoć braćo (mila braćo)
Usnio sam sinoć braćo
Usnio sam sinoć braćo
Za dom
Usnio sam sinoć braćo
Kralja našeg Krešimira
Oj sinovi sa Cetine
Velebitska zove vila
Ne će više nikad Hrvat
Bijelim svijetom zalutati
Hvala Gojko, hvala Franjo
Hrvatska nas stoji mati
Oj vi zlatni Bojovnici
Mirko, Ante generali
Hvala majci hvala ocu
Hrvatskoj što su vas dali
Onda melodija Mate Bulića
Hercegovci, evo zore evo dana
Sve u ime Jure i Bobana
Sa Široka, Bruno Bušić viče viče
Hercegovci za dom spremni Poglavniče
Usnio sam sinoć braćo
Kralja našeg Krešimira
Oj sinovi sa Cetine
Velebitska zove vila
Tisućljeta, tisućljeta
Mi smo drugom robovali
Za Hrvatsku i kršćanstvo
Hercegovci život dali
Hercegovci,evo zore evo dana
Sve u ime Jure i Bobana
Neče više nikad Hrvat
Bijelim svijetom zalutati
Hvala Gojko, hvala Franjo
Hrvatska nas stoji mati
Hercegovci,evo zore evo dana
Sve u ime Jure i Bobana
-
chupacabra
#45 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Nije mali jos bio rodjen da vidi kako je to kad se divlji kerovi posalju na liniju. Onda bude "bjez'te noge usra vas guzica. On ce nama pricati o koristi nasih kerova. Idi dijete igraj lopte,sve je pod kontrolom. Kerovi su u toru, ali zlu ne trebalo lahko ih je pustit. Pitaj starije koji su preživjeli Buzim, Ratko jedva zivu glavu izvuk'o. Vlasic u sred zime dijete drago...155_mm wrote:izgleda da nisi bas do sad mnogo naucio kroz zivot. jer bi znao da najvecu korist od vehabija upravo imaju bosnjaci. i oni ih mogu vise iskoristiti nego i srbi i hrvati zajedno. sto je vec uspijesno ucinjeno pocetkom devedesetih. ali ti si vjerovatno premlad da bi znao o cem govorim. a sto se tice igranja lopte to ti je prava stvar.no_mani=no_fjučr wrote:155_mm
- escobar__
#46 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Сматрам да фокус Бошњака треба бити на изградњи државе и стварању неке варијанте метафоричког чистилишта како би сав онај шљам унутар властитог корпуса био прописно одстрањен, то су неке далеко прече ствари од размишљања о томе желе ли и треба ли Хрватима и Србима Босна. Реално, кога боли курац шта њима треба?
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#47 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
sanjin_1 wrote:Ma šta će im ? Imaju Srbiju i Hrvatsku.
Srbima Srbija
Hrvatima Hrvatska
Tema je skroz krivo postavljena.
Pravilno bi bila.
TREBA LI BOSNJACIMA BOSNA I HERCEGOVINA BEZ SRBA I HRVATA .?
Bosna bosancima.
Bosnjacima sto ostade.
- BHCluster
#48 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
mostar_0 wrote:to nema veze s Bulicem on ima puno ljepse npr. moja hercegovina,domu mom...
inace Sejo Sexon je Hrvat
- ronnie
#49 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Bosna jedna i cijela, ali od tri dijela.emillio estevez wrote:
Tema je skroz krivo postavljena.
Pravilno bi bila.
Bosna bosancima.
Bosnjacima sto ostade.
- Lincoln-Burrows
#50 Re: Treba li Hrvatima i Srbima uopste BiH kao drzava?
Mislim da tema treba glasiti: Treba li Bošnjacima BiH sa Srbima i Hrvatima?emillio estevez wrote:
Pravilno bi bila.