gavrilo wrote:i moja podrska. svidja mi se sto se suocavate sa srpskim zlocinima i samo sa njima, jer mnogo srba je svjesno toga sta se dogodilo ali problem je uvjek u takoreci automatizovanom izgovoru "... i oni su". sagledajmo prvo nase greske, nasa zlodjela. osudimo ih i njihove pocinioce. ogradimo se istih i podvucimo crtu na kraju. tek onda mozemo/smijemo da ukazujemo na "druge".
sada malo kritike. ne svidja mi se podrska cedi i bebi, jer su mi veoma antipaticni. u sustini nemojte ni jednog politicara da podrzavate, jer vam se to moze da vrati kao bumerang.
hvala ti na podsrci...zaista pokusavamo da podsetimo mlade na zlocine koje su srbi cinili...ne bavimo se tudjim zlocinima, jer ocekujemo od ostalih (ukoliko smatraju da trebaju) da sami ukazu na zlocine koje su cinjeni u ime "njihovih nacionalnih interesa".
sto se tice cede i bebe, veruj mi da nismo njihovi fanovi, kao ni obozavaoci nijednog aktuelnog politicara u srbiji.... to sto je dosta komentara na nasem sajtu u vezi sa njima, samo pokazuje da im mladi veruju kada je u pitanju umesanost drzavnih institucija, raznoraznih tajnih sluzbi (bia, kos, tajkuni, aktuelni politicari...) u ubistvo zorana djindjica...a nama je cilj da se sazna istina...
ja licno preferiram vesnu pesic, ali je politika koju ona personifikuje u ovom trenutku zaista marginalna u srbiji...za ostale zaista ne znam...
i pokusavamo da mislimo svojom glavom...ne zelimo nove vodje (nalik milosevicu, seselju, kalasnjikovu...)...zato je Domanovic toliko aktuelan i citiran na nasem sajtu
Pozdrav iz Imagine Serbia