ho oponopono wrote:...govorim u svoje ime, nemoj mi pak namigivati i pri tome trpati rijeci...
Padaju li kriteriji sa godinama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- walter kurtz
#26 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
- Matzan
#27 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Žena koja se do 30-e nije ostvarila kao supruga i majka teško da će i poslije.
- Sephora
#28 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Sve sto padne, moze se i dici.. Problem je veci ako ne padne...hanamontanaa wrote: Problem je što s godinama pada nešto drugo
- walter kurtz
#29 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
gotov si sada sa ovim komentaromMatzan wrote:Žena koja se do 30-e nije ostvarila kao supruga i majka teško da će i poslije.
- walter kurtz
#30 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
prva si koja to kažeSephora wrote:Sve sto padne, moze se i dici.. Problem je veci ako ne padne...hanamontanaa wrote: Problem je što s godinama pada nešto drugo![]()
- S4mpion
#31 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Napravi novu temu, ali promijeni naslov u: "Padaju li kriteriji s mogućnostima i potrebama?"
Onda uporedi mogućnosti i potrebe muškaraca i žena u određenim godinama. Kome godine idu na ruku, a kome ne?
Ovako se priča svodi samo na "padaju-ne padaju."
Onda uporedi mogućnosti i potrebe muškaraca i žena u određenim godinama. Kome godine idu na ruku, a kome ne?
-
arslanbey
#32 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Pa muskarac od 40 rahat nadje zenu od 30prog321 wrote:Granica je 30+god.
Kod muskaraca kriteriji rastu, a kod zena je daj sta das.
Last edited by arslanbey on 04/04/2015 15:54, edited 1 time in total.
- walter kurtz
#33 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
zna se kome godine ne idu na ruku, ako ne znas javi se na ppS4mpion wrote:Napravi novu temu, ali promijeni naslov u: "Padaju li kriteriji s mogućnostima i potrebama?"
-
arslanbey
#34 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Koliku sansu ima muskarac od 50 godina da nadje zenu? a koliku zena od 50 godina?walter kurtz wrote:zna se kome godine ne idu na ruku, ako ne znas javi se na ppS4mpion wrote:Napravi novu temu, ali promijeni naslov u: "Padaju li kriteriji s mogućnostima i potrebama?"
- Matzan
#35 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Čisto sumnjam da je to tako naivno.walter kurtz wrote:prva si koja to kažeSephora wrote:Sve sto padne, moze se i dici.. Problem je veci ako ne padne...hanamontanaa wrote: Problem je što s godinama pada nešto drugo![]()
Vjerovatno se iza toga krije: "da bi palo mora se i dići prije toga."
- Sephora
#36 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Prva i posljednja ...walter kurtz wrote:prva si koja to kažeSephora wrote:Sve sto padne, moze se i dici.. Problem je veci ako ne padne...hanamontanaa wrote: Problem je što s godinama pada nešto drugo![]()
- Matzan
#37 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
walter kurtz wrote:gotov si sada sa ovim komentaromMatzan wrote:Žena koja se do 30-e nije ostvarila kao supruga i majka teško da će i poslije.
Ma nisam. Znaju to većina njih, samo se neke još samozavaravaju...
- Sephora
#38 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Problem i jeste u tome, sto neke djevojke bas tako i razmišljaju, cim pređu 30. I nisu u nekoj stabilnoj vezi - misle da vise nemaju vremena, i onda misle svaki koji naiđe je "onaj"pravi..a zapravo i ne bude bas kako zamisle stvar..nazalost..( ne kazem da je uvijek slucaj)!prog321 wrote:Granica je 30+god.
- Cossack
#39 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Ili ovdje pišu jedno a misle drugo...Matzan wrote: Ma nisam. Znaju to većina njih, samo se neke još samozavaravaju...
To što im su sa 30+ kuka mogle imati dijete osnovca o tome se ne misli, ipak je subota valja skontati šta obući!
- walter kurtz
#40 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
promijeni avatar ne mogu napisati normalan postSephora wrote:Problem i jeste u tome, sto neke djevojke bas tako i razmišljaju, cim pređu 30. I nisu u nekoj stabilnoj vezi - misle da vise nemaju vremena, i onda misle svaki koji naiđe je "onaj"pravi..a zapravo i ne bude bas kako zamisle stvar..nazalost..( ne kazem da je uvijek slucaj)!prog321 wrote:Granica je 30+god.
- Sephora
#41 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Cjelo drustvo kasni u svemu - ako cemo malo bolje sagledati stvar..momak koji nema stabilan posao, nemoze ni razmišljati o osnivanju porodice, biti kod roditelja sa 35, 36 godina..bez posla, nije zato sto nece, nego jednostavno nema izbora...Cossack wrote:Ili ovdje pišu jedno a misle drugo...Matzan wrote: Ma nisam. Znaju to većina njih, samo se neke još samozavaravaju...![]()
To što im su sa 30+ kuka mogle imati dijete osnovca o tome se ne misli, ipak je subota valja skontati šta obući!
- Sephora
#42 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
To nije moj problem sto ti nemozes post normalno da napišeš ...do tebe je.. !!!walter kurtz wrote:promijeni avatar ne mogu napisati normalan postSephora wrote:Problem i jeste u tome, sto neke djevojke bas tako i razmišljaju, cim pređu 30. I nisu u nekoj stabilnoj vezi - misle da vise nemaju vremena, i onda misle svaki koji naiđe je "onaj"pravi..a zapravo i ne bude bas kako zamisle stvar..nazalost..( ne kazem da je uvijek slucaj)!prog321 wrote:Granica je 30+god.
- walter kurtz
#43 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
je li meni banana u ustima ili tebiSephora wrote:
To nije moj problem sto ti nemozes post normalno da napišeš ...do tebe je.. !!!
![]()
- Sephora
#44 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Pa banana je u mojim ustima, ne bi trebalo da ti predstavlja problem ..walter kurtz wrote:je li meni banana u ustima ili tebiSephora wrote:
![]()
Ne budi zavidan...
- walter kurtz
#45 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
nisam zavidan nego ljubomoranSephora wrote:Pa banana je u mojim ustima, ne bi trebalo da ti predstavlja problem ..walter kurtz wrote:je li meni banana u ustima ili tebiSephora wrote:
![]()
![]()
Ne budi zavidan...![]()
- Sephora
#46 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Evo odoh sa teme - da ti olakšam muke...walter kurtz wrote: nisam zavidan nego ljubomoranna bannanu naravno
- walter kurtz
#47 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
šta ako opet naletim na tebe na nekom drugom topicuSephora wrote:Evo odoh sa teme - da ti olakšam muke...walter kurtz wrote: nisam zavidan nego ljubomoranna bannanu naravno
![]()
- Sephora
#48 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Moli Boga sa me ne sretneš - ako ti bas toliko stvaram problem !walter kurtz wrote:šta ako opet naletim na tebe na nekom drugom topicuSephora wrote:Evo odoh sa teme - da ti olakšam muke...walter kurtz wrote: nisam zavidan nego ljubomoranna bannanu naravno
![]()
-
hanamontanaa
#49 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
Moj problem ovo prvo,njegov drugoSephora wrote:Sve sto padne, moze se i dici.. Problem je veci ako ne padne...hanamontanaa wrote: Problem je što s godinama pada nešto drugo![]()
Znaju neke,a većina se zavaravaMatzan wrote:walter kurtz wrote:gotov si sada sa ovim komentaromMatzan wrote:Žena koja se do 30-e nije ostvarila kao supruga i majka teško da će i poslije.
Ma nisam. Znaju to većina njih, samo se neke još samozavaravaju...
-
saimidin
#50 Re: Padaju li kriteriji sa godinama?
kriteriji vise padaju sa svakom narednom pivom
a sa godinama se mijenjaju prioriteti, sta trazis kod nekoga, sa 20 i sa 30, su razlicite osobine, kako fizicke, tako i sve ostale
a sa godinama se mijenjaju prioriteti, sta trazis kod nekoga, sa 20 i sa 30, su razlicite osobine, kako fizicke, tako i sve ostale