Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kinesko prkno

#26 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Kinesko prkno »

Najdrazi igraci:Stoickov,Bergamp i Fowler.
Najmrzi igraci;bilo koji sto igra za Spaniju
Itakoto

#27 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Itakoto »

dječak sa šibicama wrote:Ruud Gullit, legenda.

I Van Basten naravno.

Franco Baresi, takodje. Dejan Savicevic, takodje, a nisam nikada navijao za AC Milan.

Gaizka Mendieta i Claudio Lopez.

Suchoparek, Kadlec, Nedved, Nemec, Berger, Bejbl, Poborsky, Kuka, Smicer.

Emilio Butragenjo.

Miki Rapajic, Dado Prso, Haris Skoro, Robert Jarni, Robert Prosinecki, Semir Tuce.

Mrskih se ne volim ni sjetiti.
cuj Semir Tuce? Gdje se sjeti guze? :D
A danas Zrinjski i tako to, aaaa? :kiss:
leo karan

#28 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by leo karan »

Nekad su mi najmrzi bili Slaven Bilić, Djelo Muharemovic, Michael Ballack, Effenberg, Mihajlovic...
Vjerovatno najodvratniji grupa igrača mi je bila ona ekipa iz Valnecije, Albelda, Marchena, David Villa, Vicente, Angulo, Baraja. Pa kako su odvratni bili to još fudbal nije zapamtio.

A najdraži su mi bili i sad su: Batistuta, Vieri, Drogba, Diego Milito, Barbarez, Beckham, Ronaldo, Neymar, Lampard.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#29 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Jimmy McNulty »

NAJDRAŽI:

Dennis Bergkamp - ubjedljivo broj 1 na listi najdražih, čovjek zbog kojeg sam počeo navijati za Arsenal, strašan tehničar, fantastičan pregled igre, ljepota ga gledati samo kada trči, po meni kad se priča o fudbalskim velikanima on je neopravdano izostavljen, klasa kakva više neće hodati fudbalskim terenima

Tomas Rosicky - Ima nešto u Malom Mocartu što čovjeka jednostavno tjera da ga voli, velika energičnost, brzi okreta i promjena ritma, strašan šut i odlična dodavanja vanjskim

Thierry Henry - Šta reći za Kralja, najbolji napadač kojeg sam ja imao priliku gledati.

Gennaro Gattuso - jedan od najboljih zadnjih veznih, obožavao sam njegovu srčanost, posvećenost lomljenju protivničkih cjevanica i pluća koja su ga krasila, mogao je trčati maraton.

Ronaldo - pogledaj pod Henrya :-D

Gonzalo Higuain - Njega volim iz nekih nefudbalskih razloga, a to je da me moji prijatelji često u šali zovu Pipita, tako da je logično bilo da se argentinski as zavoli. Kad god dam gol na terminu dernjam se ko mahnit : Pipitaaaaaa :D

Niko Kranjčar - Nikec je klasa nad klasama, majstor, igrač poteza, kako mi je samo žao što nije napravio veću karijeru

Zvjezdan Misimović - Svaka čast i Barbi i boli, pa i Džeki i svima ali Miske je 8) Iako sam mrtvi Čelikovac nadao sam se da će doći u Sarajevo pa da mogu ići uživo gledati majstora

Alexis Sanchez - strašan igrač, od Henrya nisam boljeg gledao u Arsenalu.

To je ta neka lista najdražih, malo je igrača izvan Arsenala koji su mi bili dragi. Naravno postoji još nekih fudbalera koje sam gotivio poput Zidanea, Diego Tristana, Paulete, ali ipak nikada mi nisu bili dragi ko ovi pomenuti. :-D
Last edited by Jimmy McNulty on 13/04/2015 15:30, edited 1 time in total.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#30 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Jimmy McNulty »

Isprike za dupli post. Nešto sam se syebo. :D
Ridjobrki

#31 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Ridjobrki »

Uh, stvarno dobra tema za prisjetiti se nekih giganata... :-D

Jedan koji nije neki igrač ali je filozof u kopačkama: Benoit Assou-Ekotto.

Lik je profesionalac koji sam kaže da ga zaboli briga za nogometom. :-)
ljevoruki

#32 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by ljevoruki »

Ovako nesto na prvu, inace bi lista bila kilometar duga:

Srcu dragi igraci:
Bergamp
Ronaldinho
Zidane
Ronaldo (pravi, debeli)
Mesha
Stoickov
Dzeko
SEO

Mrskotinje mrske:
Buskets
Prco
Nasri
Neymar
Z.Vujovic
Milak
Pepe
TSS
limeni

#33 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by limeni »

Vec sam stavio svojih 10 najmrzih fudbalera a posto je uvijek bolje sjecati se onog lijepog u zivot postavit cu svojih Top 20 fudbalera..

20. Rüstu Recber (Fenerbahce): Ovaj legendarni golman je isao kopackom u svemir da bi sprijecio protivnika u pokusaju da mu ugrozi gol, nikada necu zaboraviti kakav naboj je imao kad krene na teren kao da ide u rat.
19. Alessandro Del Piero (Juventus): Ovaj mali igrac je znao sve sa loptom, bio je i ostao legenda Juventusa do kraja zivota i zbog svog ponasanja van terena.
18. Sanel Jahic (AEK Athens): Sanel je uvijek davao maksimum na terenu, bio je pozrtvovan i vrijedan igrac koji je najvise volio igrati za BiH a to je pokazao slavljem gola u Belgiji. Ova ljudska gromada pomaze ljudima u nevolji i sav respekt za njega.
17. Jaap Stam (Manchester United): Celavi stoper iz Holandije je dugo godina bio jak ko kamen, visok skoro 2 metra i uzitak je bilo gledati kako ga ne mogu proci protivnicki napadaci.
16. Emir Obuca (FK Sarajevo): Bio je najbolji golgeter koji je igrao u nasoj ligi poslje rata, uvijek dobar sa svima golove i slavlje u istanbulu, protiv rapida i drugih nikada nece biti zaboravljeni majstore!
15. Andriyi Shevchenko (AC Milan): Miran covjek koji je bio fudbaler evrope iz male ukrajine, golgeter ubojica na terenu.
14. Hidetoshi Nakata (AC Parma): Dok njega nisam vidio nisam zna da Japanci znaju lopte igrati, majstor prekida i tehnika kao da je rodjen u spaniji.
13. El Hadzi Diouf (Bolton Wanderers): Jedan od najbolji igraca Afrike, ljepota ga bilo gledati na sp 2002 u japanu kako unistava francuze.
12. Phillip Lahm (Bayern Muenchen): Ovaj igrac visok 1.68m je bio vrlo moderan igrac, brz i disciplinovan u odbrani. Van terena bio je uvijek fer i dobar sa svima.
11. Fabio Cannavaro (Juventus): Za mene najkompletniji stoper svih vremena, svaka cast Fabio!
10. Roberto Calos (Real Madrid): Da onako mali covjek moze biti toliko brz i imati jak udarac, fascinantan gol protiv francuske iz slobodnjaka.
9. Iker Casillas (Real Madrid): Vec 20 godina vedri i oblaci na golu Spanije i Reala, osvojio je sve sto se moze.
8. Thierry Henry (FC Arsenal): Plemenit igrac brz i ubitacan pred golom, covjek je kulturan i vidi se plemenitost na njegovom licu.
7. David Beckham ( Manchester United): Najbolji englez svih vremena sa loptom, njegovi ubacaji i slobodnjaci u stilu Seje Salihovica nikada zaboraviti necu.
6. Hasan Salihamidzic (FC Bayern Muenchen): Nas prvi igrac svijetskog nivoa nakon rata, legenda Bayerna i radilica na terenu. Bio je dobar sa skoro svima i svaka cast Hasane na svemu!
5. Zvjezdan Misimovic (VFL Wolfsburg): Za mene legendaran igrac koji je uspio upisati najvise asistencija i nastupa za nasu zemlju, umjetnik sa loptom koji se ne radja svaki dan i svaka ti dali MISKE!
4. Oliver Kahn (FC Bayern Muenchen): Za mene je on legenda jer je isao u rat svake subote, mrzio da izgubi vise nego biti ranjen u nogu, hvatao je za vratove svoje igrace i protivnicke ali je bio i strasan golman.
3. Andres Iniesta (FC Barcelona): Bio je umjetnik na terenu, nikada se ni sa kim nije kacio i njegova tika-taka je obiljezavala jedan period fudbala.
2. Zinedine Zidane (Real Madrid): Najbolji fudbaler ikada, covjek je bio car na terenu i jedino mu Messi (kojeg nisam stavio u listu mada mi nije ni mrzak) moze parirati zadnjih 20 godina. Svidjalo mi se kako je kao kompletan igrac nosio ekipu, asistirao i rijesavao utakmice golovima.
1. Edin Dzeko (Manchester City): Ovaj momak je ubjedljivo najdraziji igrac u BiH jer je postigao najvise za BH fudbal, na njegovim krilima otisli na sp u brazilu, osvojio mnogo titula i ubjedljivo je najugledniji i najplaceniji igrac svih vremena iz Bosne i Hercegovine.
relativno84

#34 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by relativno84 »

Umjetnik :kakoste: covjek zbog kojeg sam zavolio Juventus, neko ko mi je pruzio toliko zadovoljstva svojim igrama.
Image

Veliki igrac ali nikad ga nisam volio, jednostavno spanci su mi mrski igraci :D
Image
Korisničkoime

#35 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Korisničkoime »

Najmrzi Lars Ricken. Lik je bio sebi umislio da je Maradona na Svabe ga dizale u nebesa jer je bio mlad i jel da Svabo a u stvarnosti prosjek igrac. Inace cijela tadasnja ekipa Dortmunda je bila od zla oca i gore matere.
Najdrazi Batigol Batistuta covjek je sa takom lakocom postizao golove to je cudo.
Od aktivnih ne gotivim Mandzukica jer je seljak ali teski koji o sebi ima preveliko misljenja ali ipak cijenim sto se vazda bori i grize.
Nasri mi ide na zivce.
Tevez isto.
Ronaldu i Messiju se divim na efikasnosti jbg sta god ko mislio ljudi su masine.
Od nasih igraca Adilovic ima facu za samaranje, zao mi je momak mi nikad nista na zao nije ucinio niti ga znam ali je tako.
Begovic mi je najdrazi od nasih, lik je cini mi se profesionalan do jaja sto cijenim kod svakog pa tako i kod fudbalera
MyTao

#36 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by MyTao »

Najdrazi su mi Gerrard, Del Piero, Batistuta, Ronaldo, Henry, Shevchenko, Suarez, Khan, Salihamidzic, Bolic, Kodro, Begovic itd.

A najmrzi definitivno svi igraci koji imaju bilo kakve veze sa Portugalom... Dalje tu su Ramires, Ballack, Nasri, Felaini, Busqets, Pedro, itd itd
Fudo387

#37 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Fudo387 »

Najdrazi Edin Dzeko.

Najmrzi Ljubisa Binic.

Zasto, et, nako.
ta ja znam.
cyprus

#38 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by cyprus »

Najdraži po evropskim državama:

Finska: Mikael Forssell
Švedska: Anders Svensson
Norveška: John Arne Riise
Danska: Daniel Ager
Island: Eidur Gudjonsen
Farska Ostrva: Jakup Mikkelsen
Irska: Damian Duff
Holandija: Clarence Seedorf
Belgija: Eden Hazard
Luksemburg: Alija Bešić
Francuska: Yuri Djorkaeff
Engleska: Frank Lampard
Vels: Ryan Giggs
Škotska: Colin Hendry
Sjeverna Irska: Keith Gillespie
Poljska: Robert Lewandowski
Češka Republika: Pavel Kuka
Slovačka: Marek Mintal
Mađarska: Gabor Kiraly
Slovenija: Robert Koren
Austrija: Toni Polster
Lihtenštajn: Peter Jehle
Njemačka: Philipp Lahm
Andora: Ildefons Lima
Portugal: Nuno Valente
Španija: Fernando Torres
San Marino: Damiano Vanucci
Italija: Gianfranco Zola
Malta: Andre Schembri
Srbija: Branislav Ivanović
Crna Gora: Radomir Đalović
Makedonija: Artim Šaćiri
Albanija: Klodian Duro
Grčka: Giourkas Seitaridis
Bugarska: Jordan Lečkov
Rumunija: Razvan Rat
Hrvatska: Robert Prosinečki
Estonija: Artur Kotenko
Latvija: Vitalijs Astafjevs
Litvanija: Raimondas Žutautas
Bjelorusija: Vitali Kutuzov
Ukrajina: Andrij Ševčenko
Moldavija: Viorel Frunza
Rusija: Aleksandr Mostovoj
Turska: Arda Turan
Izrael: Lior Refaelov
Gruzija: Kakha Kaladze
Armenija: Roman Berezovski
Azerbedjžan: Gurban Gurbanov
Kazahstan: Ruslan Baltiev
Kipar: Kostas Kaiafas
BiH: Zvjezdan Misimović
ZonFon

#39 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by ZonFon »

relativno84 wrote:Umjetnik :kakoste: covjek zbog kojeg sam zavolio Juventus, neko ko mi je pruzio toliko zadovoljstva svojim igrama.
Image
:thumbup:

Covjek zbog kojeg sam zavolio fudbal.

Najmrzi Denis Comor. Koliko sam zivaca izgubio zbog tog nehljeba, anti-talenta, sta sam sve istrpio! Najgori i najgluplji igrac FK Sarajevo sa toliko nastupa u bordo dresu u historiji kluba. Jedini mrzi od njega su mi oni koji su ga branili sa rijecima " Ne igra na svojoj poziciji".
hzsa22

#40 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by hzsa22 »

Jari Litmanen :D Na sokeru ako dobijes Finsku jedini on mogo go dat :D
Logovan

#41 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Logovan »

ZonFon wrote: Najmrzi Denis Comor. Koliko sam zivaca izgubio zbog tog nehljeba, anti-talenta, sta sam sve istrpio! Najgori i najgluplji igrac FK Sarajevo sa toliko nastupa u bordo dresu u historiji kluba. Jedini mrzi od njega su mi oni koji su ga branili sa rijecima " Ne igra na svojoj poziciji".
Dobar je Xomor bio. :wink:

:mrgreen: :mrgreen:
insomnia78

#42 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by insomnia78 »

Jedan od draziih
Ole Gunnar Solskjær-gospo'če, skroman dečko salje sve pare kevi :lol:
Arteta

#43 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Arteta »

Najdrazi - Bergkamp.
Najmrzi - svi oni igraci koji su umislili da su neki grubijani poput Gattusa i Riberya. :-) , zbog takvih igraca treba dopustati one sore 1 na 1 ko u hokeju.
Megiddo

#44 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by Megiddo »

Nemam najmržih i najdražih ali dva igrača koja volim pogledati su Lucas Moura iz PSG-a i Oxlade Chamberlain iz Arsenala. Brzina, dribling, snaga.
klopan

#45 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by klopan »

Mada nikad nisam gotivio klubove u kojima su igrali- najdraži: Zinedine, Poborsky, Jimmy Floyid Hasselbaink, Bautistuta
Najomrženiji- mogao bi pisati do sutra, ali recimo : Figo, Mijatović, Sharingham, Rafinha naravno :D
SaciragicB
Grijem se na: sluty

#46 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by SaciragicB »

Šibicar wrote:
SaciragicB wrote:Pozdrav,
interesuje me koji su vama najmrži i najdraži fudbaleri i zašto baš oni. Nisam od onih što se kletu u Ronalda i Messia, pa zato baš otvorih ovu temu da vidim ima li istomišljenika.

Kad su u pitanju najdraži, izdvojio bih Giovinca, mali je prebrz, na igricama mu ne može niko ništa, i fakat mi je žao što mu ne daju toliko šanse u Juvetu jer bi se baš mogao dokazati. Osim njega Beckham isto, sama njegova pojava na terenu a i van terena me ne ostavlja ravnodušnim, lik je legenda. :)

A ovi vamo drugi, najmrži... definitivno Hugo Almeida, to je igrač kojem bi ja zabranio da igra fudbal. Toliko puta me samo razočarao, imao je milion nekih glupih poteza, reakcija, haos od igrača.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sve u svemu,meni se čini da ti nemaš više od 12 godina.
Pogrešno ti se čini jarane. Da igraš fifu 0-24 vjerovatno bi znao o čemu pričam. :D
cyprus

#47 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by cyprus »

:mrgreen: :skoljka:
shbc

#48 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by shbc »

Najdrazi: Tino Sven Susic

Najmrzi: Emir Spahic

Cisto u inat prosjecnom Bosnji 8-)

Doduse Spahica fakat ne volim. :mrgreen:
radostan dan

#49 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:Najdrazi Edin Dzeko.

Najmrzi Ljubisa Binic.

Zasto, et, nako.
ta ja znam.

ni to ne znaš...

ljubiša je samardžić. a dragiša je binić.
agnostic_front

#50 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto

Post by agnostic_front »

Miroslav Kadlec, Petr Kouba.
Post Reply