Sta tebi "govori" tvoja savjest i je li te kada "pekla" savjest?

Po mnogo cemu je zavrsetak rata docekala kao SDA stranacka vojska... a ne BiH Armija.BECHO wrote:Dobro, i sta je sad svrha pozivanja na Tekbir, prikazivanje snimaka odreda El-Mudzahedin, kvotiranja po stoti put kojekakvih medijskih zapisa Alije i Bakira i sl. a tema je ustvari otvorena u cast Armije BiH, koja je jucer obiljezila godisnjicu postojanja!?
Ja cu ti odgovoritiBECHO wrote:Dobro, i sta je sad svrha pozivanja na Tekbir, prikazivanje snimaka odreda El-Mudzahedin, kvotiranja po stoti put kojekakvih medijskih zapisa Alije i Bakira i sl. a tema je ustvari otvorena u cast Armije BiH, koja je jucer obiljezila godisnjicu postojanja!?
Tralalalalala...ErrorNo1 wrote:Cilj je omalovazavanje borbe BH gradana za multietnicku BIH kroz prezentovanje ARMIJE BIH kao stranacke (evo ti to jasno imputira u prethodnom postu), kao nacionalne, kao vjerske i slicnih gluposti. Naravno likovi poput njega nisu ni vidjeli Armije BIH, mada ne sumnjam da su i da sada gaje simpatije pa i veze sa nekim drugim armijama...
Bez greske, doduse to se izkristalisalo s vremenom, u samom pocetku nije bilo (ili se dobro krilo) bas tako. Mislim da je i Sandzacka loza imala monogo uticaja na krajnji rezultat, sto ideologijom sto novcano.Fair Life wrote:Po mnogo cemu je zavrsetak rata docekala kao SDA stranacka vojska... a ne BiH Armija.BECHO wrote:Dobro, i sta je sad svrha pozivanja na Tekbir, prikazivanje snimaka odreda El-Mudzahedin, kvotiranja po stoti put kojekakvih medijskih zapisa Alije i Bakira i sl. a tema je ustvari otvorena u cast Armije BiH, koja je jucer obiljezila godisnjicu postojanja!?
Ispravite me ako grijesim.
Imbecilan rezonFair Life wrote:
Predsjednik stranke SDA = predsjednik Predsjednistva BIH = Vrhovni komandant Armije BiH
Armija BiH je na terenu sprovodila politicke odluke vrha SDA stranke.
ErrorNo1 wrote: Naša država i društvo imaju obavezu prema vama, posebno porodicama onih koji su u odbrani BiH dali najviše i najvrednije što su imali - svoje živote", kazao je Sulejman Tihić.
pa dobro sprovodila odluke vrha stranke SDA, hajd sve je moguce, ali de mi onda kazi za sta se zauzimala strannka SDA, da nije mozda za neku islamsku drzavu na prostorima balkana!Fair Life wrote:Tralalalalala...ErrorNo1 wrote:Cilj je omalovazavanje borbe BH gradana za multietnicku BIH kroz prezentovanje ARMIJE BIH kao stranacke (evo ti to jasno imputira u prethodnom postu), kao nacionalne, kao vjerske i slicnih gluposti. Naravno likovi poput njega nisu ni vidjeli Armije BIH, mada ne sumnjam da su i da sada gaje simpatije pa i veze sa nekim drugim armijama...
Predsjednik stranke SDA = predsjednik Predsjednistva BIH = Vrhovni komandant Armije BiH
Trebaju li ti dokazi ?
Pa sta tebi tu smeta?Fair Life wrote:Tralalalalala...ErrorNo1 wrote:Cilj je omalovazavanje borbe BH gradana za multietnicku BIH kroz prezentovanje ARMIJE BIH kao stranacke (evo ti to jasno imputira u prethodnom postu), kao nacionalne, kao vjerske i slicnih gluposti. Naravno likovi poput njega nisu ni vidjeli Armije BIH, mada ne sumnjam da su i da sada gaje simpatije pa i veze sa nekim drugim armijama...
Trebaju li ti dokazi ?
sloboda misljenja?||||| wrote:ja ne mogu povjerovati u ovakvu ljagu u postovima koja se baca na casnu ARBIH. Kako vas nije stid pisati takve stvari, kakvi li ste vi ljudi???
Jestel vi svijesni sta pisete??? Nas jedini grijeh je sto smo se odbranili od fasisticke napasti, kojoj je jedici cilj bio "ufati i ubij" svega sto nije srpsko.
neko je spomenuo moderatore kako ne reaguju na onakve ogavne postove, pa ti moderatori su haman isti kao fasisti, ko malo bolje prati situaciju na forumu to se da vrlo lako primjetiti.
A ovi sto pisu to su oni iz njemacke, svedske itd. koima i nista drugo ne preostaje nego da svoju negativnu energiju izbace na ovakav nacin, sramno.
ne moze nam niko nista...jacika wrote:![]()
E LJUDI DRAGI SAD KAD SVE OKO PROCITA JA STVARNO NEMOGU OSTATI PAMETNA MA STA JE VAMA PA ZAR TO JOS NIJE DOSLO VRIJEME DA RAZMISLJAMO O BOSNI I HERZEGOVINI ZA 3 GODINE A NE VI RASPRAVLJATE O ONOME STO SE DESILO PRIJE 12 GODINA OSTAVITE PROSLOST A DAJTE MOLIM VAS STA JE VAMA
![]()
ZAJEDNO SMO JACI