Pa zovni i ti
-
mudrac2
#26 Re: Pa zovni i ti
ispade da nisu prijatelji problem, nego žena. 
- Tito_i_Partija
#27 Re: Pa zovni i ti
Ma znao sam ja da nesto nije u redu cim ona gleda na sat dok mi sijelimo. I to svakih 5 minuta vice "hajde Dzonpi, valja ti rano na pos'o".belfy wrote:sa jedne druge teme:DZONPI wrote:Ljudi sta je ovo u zadnje vrjeme me puno vole.Te dobra ova piva au dzesi nabavio ovu suhovinu jesu ovo kupovni ili sam pravis ja dobre pite.Pravo dobijam komplimente mislim volim drustvo volim da pocastim ali sto rece zena pa majka mu stara pa kad ce nas zovnut pa rec a jesam nabavio dobro pice znas koju sam dobru mezu nabavio nego sve e i kod mene cemo jednom.Pa zovni vise jebem ti gladne ljude sve mu tudje sladje pa da je govno."Tek kad sam se ozenio saznao sam da mi ne valjaju mater i otac, a o drustvu da ne pricam..."
-
mudrac2
#28 Re: Pa zovni i ti
pa dobro, mora džonpi podmiriti bračne obaveze, a ti udario po bureku.
- Danguba
#29 Re: Pa zovni i ti
belfy wrote:sa jedne druge teme:DZONPI wrote:Ljudi sta je ovo u zadnje vrjeme me puno vole.Te dobra ova piva au dzesi nabavio ovu suhovinu jesu ovo kupovni ili sam pravis ja dobre pite.Pravo dobijam komplimente mislim volim drustvo volim da pocastim ali sto rece zena pa majka mu stara pa kad ce nas zovnut pa rec a jesam nabavio dobro pice znas koju sam dobru mezu nabavio nego sve e i kod mene cemo jednom.Pa zovni vise jebem ti gladne ljude sve mu tudje sladje pa da je govno."Tek kad sam se ozenio saznao sam da mi ne valjaju mater i otac, a o drustvu da ne pricam..."
- Ljakan
#30 Re: Pa zovni i ti
sljedeci put im samo iznesi jaja da vidis hoce ti rec a jesu ti jaja dobraaa
-
mudrac2
#31 Re: Pa zovni i ti
neka koka ha?Ljakan wrote:hoce ti rec a jesu ti jaja dobraaa
- Edin H.
#33 Re: Pa zovni i ti
Ide li neko kod DZOMPI-ja u subotu na tekmu?
- insomnia78
#34 Re: Pa zovni i ti
belfy wrote:sa jedne druge teme:DZONPI wrote:Ljudi sta je ovo u zadnje vrjeme me puno vole.Te dobra ova piva au dzesi nabavio ovu suhovinu jesu ovo kupovni ili sam pravis ja dobre pite.Pravo dobijam komplimente mislim volim drustvo volim da pocastim ali sto rece zena pa majka mu stara pa kad ce nas zovnut pa rec a jesam nabavio dobro pice znas koju sam dobru mezu nabavio nego sve e i kod mene cemo jednom.Pa zovni vise jebem ti gladne ljude sve mu tudje sladje pa da je govno."Tek kad sam se ozenio saznao sam da mi ne valjaju mater i otac, a o drustvu da ne pricam..."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#35 Re: Pa zovni i ti
nit idem ikom nit mi iko dolazi mislim da ne tako najbolje
ionako je to sve skupa besmisleno u kozmickim okvirima buducnosti ljudskog roda
ionako je to sve skupa besmisleno u kozmickim okvirima buducnosti ljudskog roda
- Secer_033
#36 Re: Pa zovni i ti
Jedan nas prijatelj kaze zeni 'okreni gostima cipele'

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37 Re: Pa zovni i ti
ja ću da kakim kod njega.Edin H. wrote:Ide li neko kod DZOMPI-ja u subotu na tekmu?
čuo sam da ima novi osvježivač!
- Danguba
#38 Re: Pa zovni i ti
Kod Damira...Chmoljo wrote:
ja ću da kakim kod njega.
čuo sam da ima novi osvježivač!
-
DZONPI
#39 Re: Pa zovni i ti
Halo Muha tebra mojne me ti izradit .Hajmo bujrum ima svega bice i muzika.Nije ba nego imas miseva nebi zovno pice da ga jebes a kad dodje ili izadje u kafanu voli popit a i pojest a ja naviko onako hadzijski svega pomalo.To su ti ovi na zapadu godinu stedi da bi dole mogo janje okrenut da ga vidi narod.Sami sebe foliraju.
-
razonoda
#40 Re: Pa zovni i ti
I ti sada po dijaspori---hoce da pomognu domaceg selajka.DZONPI wrote:Halo Muha tebra mojne me ti izradit .Hajmo bujrum ima svega bice i muzika.Nije ba nego imas miseva nebi zovno pice da ga jebes a kad dodje ili izadje u kafanu voli popit a i pojest a ja naviko onako hadzijski svega pomalo.To su ti ovi na zapadu godinu stedi da bi dole mogo janje okrenut da ga vidi narod.Sami sebe foliraju.
- Edin H.
#41 Re: Pa zovni i ti
I razvoj stocarstva kao privredne grane u BiHrazonoda wrote:I ti sada po dijaspori---hoce da pomognu domaceg selajka.DZONPI wrote:Halo Muha tebra mojne me ti izradit .Hajmo bujrum ima svega bice i muzika.Nije ba nego imas miseva nebi zovno pice da ga jebes a kad dodje ili izadje u kafanu voli popit a i pojest a ja naviko onako hadzijski svega pomalo.To su ti ovi na zapadu godinu stedi da bi dole mogo janje okrenut da ga vidi narod.Sami sebe foliraju.
-
broj dva
#42 Re: Pa zovni i ti
---Edin H. wrote:I razvoj stocarstva kao privredne grane u BiHrazonoda wrote:I ti sada po dijaspori---hoce da pomognu domaceg selajka.DZONPI wrote:Halo Muha tebra mojne me ti izradit .Hajmo bujrum ima svega bice i muzika.Nije ba nego imas miseva nebi zovno pice da ga jebes a kad dodje ili izadje u kafanu voli popit a i pojest a ja naviko onako hadzijski svega pomalo.To su ti ovi na zapadu godinu stedi da bi dole mogo janje okrenut da ga vidi narod.Sami sebe foliraju.
Ja ako makar jedno janje ne pojedem tokom odmora osjecam da sam iznevjerio majku Bosnu.
-
mudrac2
#43 Re: Pa zovni i ti
nego šta je danas kod džonpija na meniju, isplati li se navratiti?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#44 Re: Pa zovni i ti
Jesi ti siguran da je to hadzijski? Hmmm.....valjda bi trebalo biti svega djutureDZONPI wrote:Halo Muha tebra mojne me ti izradit .Hajmo bujrum ima svega bice i muzika.Nije ba nego imas miseva nebi zovno pice da ga jebes a kad dodje ili izadje u kafanu voli popit a i pojest a ja naviko onako hadzijski svega pomalo.To su ti ovi na zapadu godinu stedi da bi dole mogo janje okrenut da ga vidi narod.Sami sebe foliraju.
Kako ono....nije ko ima, nego ko je naucio...vazda ce biti onih sto se grebu za cigaru, za kafu, pice....takvi su se nekad zvali djabice (mogu komotno i danas)
A sto se tice toga kad ti dodju kuci....pa red je, domacin si....
- Altsa
#45 Re: Pa zovni i ti
trcicu trceci wrote:merhamtelji bosanci... jebemliga hocemo li ikada uzeti nesto sa zapada
kao npr. odes u restoran i narucis naskuplje jelo i najbolja vina a onda podijelis ukupni racun sa svima pa i onima koji su jeli samo salatu
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#46 Re: Pa zovni i ti
Reci da je zena pitu pravilaDZONPI wrote:Ljudi sta je ovo u zadnje vrjeme me puno vole.Te dobra ova piva au dzesi nabavio ovu suhovinu jesu ovo kupovni ili sam pravis ja dobre pite.Pravo dobijam komplimente mislim volim drustvo volim da pocastim ali sto rece zena pa majka mu stara pa kad ce nas zovnut pa rec a jesam nabavio dobro pice znas koju sam dobru mezu nabavio nego sve e i kod mene cemo jednom.Pa zovni vise jebem ti gladne ljude sve mu tudje sladje pa da je govno.
- Mahalac
#47 Re: Pa zovni i ti
Ja potpuno razumijem sta je pisac tj pokretac teme htio da kaze svojim postom.
Nazalost danas je sve vise ovakvih gostiju koji kao i komentari ovde okrecu sve fol na segu zaxebanciju tj sve dok su "gornji".
Nikad niko na da je lud i da se zajebe na svoju stetu.
Sve go jad i cicija a na sve strane prse s se ovim onim a vamo sto bi pokakali to bi p...i !
Ja sam davno to rjesio, rijec selekcija sve kaze. Pa ce nam svima biti sega sve, ahaaaa.

Nazalost danas je sve vise ovakvih gostiju koji kao i komentari ovde okrecu sve fol na segu zaxebanciju tj sve dok su "gornji".
Nikad niko na da je lud i da se zajebe na svoju stetu.
Sve go jad i cicija a na sve strane prse s se ovim onim a vamo sto bi pokakali to bi p...i !
Ja sam davno to rjesio, rijec selekcija sve kaze. Pa ce nam svima biti sega sve, ahaaaa.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#48 Re: Pa zovni i ti
Nema djeljenja, svako svoje placa. ili mislis da ce neko ko je samo pas´o , platit procent bifteka koji ni pomiruHo nije ?!Altsa wrote:trcicu trceci wrote:merhamtelji bosanci... jebemliga hocemo li ikada uzeti nesto sa zapada
kao npr. odes u restoran i narucis naskuplje jelo i najbolja vina a onda podijelis ukupni racun sa svima pa i onima koji su jeli samo salatu
PS: I nije bas tako kako se "misli". Sto ljudi sto cudi, u svakoj zemlji.
- Altsa
#49 Re: Pa zovni i ti
hoce. ja svjedok.topcam wrote:Nema djeljenja, svako svoje placa. ili mislis da ce neko ko je samo pas´o , platit procent bifteka koji ni pomiruHo nije ?!Altsa wrote:trcicu trceci wrote:merhamtelji bosanci... jebemliga hocemo li ikada uzeti nesto sa zapada
- Edin H.
#50 Re: Pa zovni i ti
Hajde ba DZOMPI, nema veze, dok god dodju s obrazom, zeni cvijece, tebi sufla