Jebo to,Fatmir je govno,fasista i celava mu stara.
Četničko postrojavanje u Sarajevu
- bingov buraz
#26 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Sta sa za ponovno paljenje zivih zena i djece spremnih 3000 Fatmira postrojenih taj dan, i njihovom bazom od 30 000 koliko sami priznaju
-
L u c i f e r
#27 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
protiv govana se bori vodom
a ne litom
a ne litom
- York Light 100`s
#28 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Možda nisi ni svjestan koliko je ovo što si napisao opasno za sve nas jer je to surova realnost. Da ponovim "glupost je poslati momke iz SIPA-e u vještičiji kotao jer bi mogli da zaginu" i to je apsolutno tačno da će se to desiti ako krenu. Znači svjesni smo mi svi da je čak i za SIPA-u opasno otići na taj skup i opet se ništa konkretno ne radi, znači i SIPA ih se boji. Jesmo li uopšte svjesni šta znači i koliko strašno zvuči za sigurnost države kada neko napiše da državna policijska agencija ne smije poslati svoj kombi specijalaca na jedan skup jer bi se nešto moglo desiti loše za te specijalce.hAZNADAR wrote:I kada je tako - cemu prozivanje Kavazovica sto "suti". Ili glupa djetinja pretjerivanja kako svi sute i niko ne primjecuje, eto kakvi smo glupi i naivni - vidi sta se desava a svi sutimo.to je logika na nivou retardiranog jer prvo nije tacno da se suti a drugo - ne nudi realno rjesenje. Poslati momke iz SIPE u vjesticiji kotao da zaginu nije rjesenje.
Ali ne, bitnije nam je se šprdati kako se autor teksta zove i na kojoj web stranici je članak osvanuo nego da shvatimo ozbiljno šta piše u njemu i zapitamo se koliko je to stvarno realno
-
hAZNADAR
#29 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Dobro momak,. sta bi ti ti rekao da ja recimo sada zagovaram rusenje svih crkvi na podrucju gdje smo vecina i preoravanje hriscanskih grobalja. Iz razloga sto groblja zauzimaju mjesto a crkve sluze kao trojanski konji. Sta bi ti onda meni na to odgovorio. Budi ljubazan.York Light 100`s wrote:
Možda nisi ni svjestan koliko je ovo što si napisao opasno za sve nas jer je to surova realnost. Da ponovim "glupost je poslati momke iz SIPA-e u vještičiji kotao jer bi mogli da zaginu" i to je apsolutno tačno da će se to desiti ako krenu. Znači svjesni smo mi svi da je čak i za SIPA-u opasno otići na taj skup i opet se ništa konkretno ne radi, znači i SIPA ih se boji. Jesmo li uopšte svjesni šta znači i koliko strašno zvuči za sigurnost države kada neko napiše da državna policijska agencija ne smije poslati svoj kombi specijalaca na jedan skup jer bi se nešto moglo desiti loše za te specijalce.
Ali ne, bitnije nam je se šprdati kako se autor teksta zove i na kojoj web stranici je članak osvanuo nego da shvatimo ozbiljno šta piše u njemu i zapitamo se koliko je to stvarno realno
-
155_mm
#30 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
ne znam da li ima sta bolesno u citiranom ali ima mnogo pogresnih informacija.York Light 100`s wrote: Možda neko u ovom članku može naći bolesnu FatmirovštinuJa ovdje vidim jedan opasan scenario koji bi se mogao dogoditi ako odgovorni predstavnici našeg naroda budu i dalje spavaliBošnjaci su danas goloruki. Šanse da se odbranimo manje su nego 1992. godine. Tada smo imali momke koji su odslužili JNA pa su makar znali šta je puška. Danas smo vojno nepismeni. Razoružani. Pod udarom islamofobične propagande koja od naše žrtve pravi tzv. islamske teroriste. A ponajviše nam fali ono što smo imali 1992. godine: svijest da prepoznamo opasnost i želju da branimo svoju zemlju. Osnovni elementi veličanstvene odbrane BiH rastočeni su kroz dejtonsku prevaru: ostali smo bez oružja i bez znanja. S druge strane, četništvo je nahranjeno postojanjem Republike Srpske, ojačalo je kroz paravojne oblike organiziranja i obučavanja srpske omladine, što kroz četničke kampove za obuku, što kroz mnoštvo tzv. lovačkih društava koji čine paravojnu mrežu u Republici Srpskoj. Za razliku od nas koji nismo spremni da branimo ni ovo što nam je ostalo, oni su spremni za rat, željni rata i žedni bošnjačke krvi.
Ako se Bošnjaci podhitno ne probude, ako masovno, odlučno i agresivno ne budu na ulicama tražili poštivanje zakona, ukidanje Četničkog ravnogorskog pokreta i hapšenje četničkih terorista, ako se silom ne izbore za diktaturu mira– zlo će se dogoditi. Sljedeće postrojavanje četnika dogodit će se u Sarajevu.
kao prvo bosnjaci danas sigurno nisu goloruki. neko ko posjeduje najvecu tvornicu municije u europi sugurno nije goloruk.
vojno nespismeni su bosnjaci bili 1992 kad su kondukteri na medjugradskim linijiama postajali komandiri ceta i bataljona. danas bi se sigurno vise sakupilo skolovanih oficira i podoficira za odbranu bosne nego 1992. a obuka za obicnog prasinara linijasa traje jedan dan. jer je toliko dovoljno da prosjecnom bosancu objasnis kako "radi" kalas. tako je bilo i devedesetih sa razlikom da danas za taj kalas ima municije kao u bajci a devedesetih je jedan pun okvir bio bajka za sebe.
ovakve provokacije cetnika i imaju za cilj da izazovu reakcije ovakve koje fatmir predlaze i bit ce ih u buducnosti sve vise. ovo sigurno jeste opasan razvoj dogadjaja. evidentno je da se u srpskom narodu ponovo dizu tenzije kao i devedesetih. ali izlaziti na ulice sarajeva jer cetnici setaju po visegradu ne bi sta mnogo pomoglo.
jedini ispravni odgovor na ovakve provokacije je raditi na tome da cetnici i sami shvate da vise nije moguce vrsiti zlocine a da se pri tome ne trpe nikakve posljedice. znaci dok cetnici paradiraju treba razvijati namjensku industriju sto vise i sto jace. a kako stvari stoje i sto prije.
- York Light 100`s
#31 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
hAZNADAR wrote:Dobro momak,. sta bi ti ti rekao da ja recimo sada zagovaram rusenje svih crkvi na podrucju gdje smo vecina i preoravanje hriscanskih grobalja. Iz razloga sto groblja zauzimaju mjesto a crkve sluze kao trojanski konji. Sta bi ti onda meni na to odgovorio. Budi ljubazan.York Light 100`s wrote:
Možda nisi ni svjestan koliko je ovo što si napisao opasno za sve nas jer je to surova realnost. Da ponovim "glupost je poslati momke iz SIPA-e u vještičiji kotao jer bi mogli da zaginu" i to je apsolutno tačno da će se to desiti ako krenu. Znači svjesni smo mi svi da je čak i za SIPA-u opasno otići na taj skup i opet se ništa konkretno ne radi, znači i SIPA ih se boji. Jesmo li uopšte svjesni šta znači i koliko strašno zvuči za sigurnost države kada neko napiše da državna policijska agencija ne smije poslati svoj kombi specijalaca na jedan skup jer bi se nešto moglo desiti loše za te specijalce.
-
hAZNADAR
#32 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Ma jok, nebitno koje to izjavio i pitam tebe. Sta bi ti rekao meni ili bilo kome drugom na takvo sto?York Light 100`s wrote:hAZNADAR wrote:Dobro momak,. sta bi ti ti rekao da ja recimo sada zagovaram rusenje svih crkvi na podrucju gdje smo vecina i preoravanje hriscanskih grobalja. Iz razloga sto groblja zauzimaju mjesto a crkve sluze kao trojanski konji. Sta bi ti onda meni na to odgovorio. Budi ljubazan.York Light 100`s wrote:
Ali ne, bitnije nam je se šprdati kako se autor teksta zove i na kojoj web stranici je članak osvanuo nego da shvatimo ozbiljno šta piše u njemu i zapitamo se koliko je to stvarno realnoJe li to Fatmir izjavio ili? Ne kontam šta to ima veze sa ovim
- York Light 100`s
#33 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
A šta to ima veze sa ovom temom šta je ko izjavio? Ne razumijem zašto počinješ sa tim da bi skrenuo sa mnogo važnih tačaka navedenih u ovom članku? Ne kontam poentu šta te izjave imaju veze sa četničkim postrojavanjima?
-
hAZNADAR
#34 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Itekako imaju. Da li bi se slozio samnom ili ne?York Light 100`s wrote:A šta to ima veze sa ovom temom šta je izjavio? Ne razumijem zašto počinješ sa tim da bi skrenuo sa mnogo važnih tačaka navedenih u ovom članku? Ne kontam poentu šta te izjave imaju veze sa četničkim postrojavanjima?
- Stjui
#35 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
da se bar hoćete prestati ponavljat pa neki novi zonfa smislit.ko pokvarena ste ploča:"ja presto jahrane čim sam vidio fatmir alispahić,joj,jesam cool jahrane.prava sam raja,jahrane.kak sam samo urban jahrane...",a čovjek 99% u pravu.Ridjobrki wrote:
Dobar si, ja sam prestao kod "Fatmir Alispahić"
- escobar__
#36 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Stjui wrote:da se bar hoćete prestati ponavljat pa neki novi zonfa smislit.ko pokvarena ste ploča:"ja presto jahrane čim sam vidio fatmir alispahić,joj,jesam cool jahrane.prava sam raja,jahrane.kak sam samo urban jahrane...",a čovjek 99% u pravu.Ridjobrki wrote:
-
hAZNADAR
#37 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Ne treba covjek biti urban da bi bio antifasista. A fatmir iznosi samo opcepoznate cinjenice. Problem je samo u tome sto sebe prikazuje kao prvog, najveceg, jedinog,.. sto to zna, vidi, cuje, brine,.. i sto mu je to paravan da nekoga nalijepi. Kao i uvijek.Stjui wrote:da se bar hoćete prestati ponavljat pa neki novi zonfa smislit.ko pokvarena ste ploča:"ja presto jahrane čim sam vidio fatmir alispahić,joj,jesam cool jahrane.prava sam raja,jahrane.kak sam samo urban jahrane...",a čovjek 99% u pravu.Ridjobrki wrote:
- York Light 100`s
#38 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Samo konj i monstrum može biti za rušenje groblja i crkvi. I šta sad? Koja je poenta??hAZNADAR wrote:Itekako imaju. Da li bi se slozio samnom ili ne?York Light 100`s wrote:A šta to ima veze sa ovom temom šta je izjavio? Ne razumijem zašto počinješ sa tim da bi skrenuo sa mnogo važnih tačaka navedenih u ovom članku? Ne kontam poentu šta te izjave imaju veze sa četničkim postrojavanjima?
-
hAZNADAR
#39 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
O jel? A sta su oni nama radili, zar si zaboravio, sta bi sa nasim djamijama? I vidi kako se danas postrojavaju javno i propagiraju mrznju,.. a ti bi bio fin jeli?York Light 100`s wrote:Samo konj i monstrum može biti za rušenje groblja i crkvi. I šta sad?hAZNADAR wrote:Itekako imaju. Da li bi se slozio samnom ili ne?York Light 100`s wrote:A šta to ima veze sa ovom temom šta je izjavio? Ne razumijem zašto počinješ sa tim da bi skrenuo sa mnogo važnih tačaka navedenih u ovom članku? Ne kontam poentu šta te izjave imaju veze sa četničkim postrojavanjima?
- cyprus
-
L u c i f e r
#41 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
ma u pravu je on kurac moja čovjek 99% u pravu
da prostite
- York Light 100`s
#42 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
Znam ja šta ti želiš kazati sa tim ali opet kakve to veze ima sa ovim slučajem? Navodiš neke treće izjave da bi diskreditirao ovaj članak. Ne zanima me šta je Fatmir napisao prije jer me ne zanima autor ovog članka, mene zanima sadržaj članka. Ovo što piše u članku nije ni Fatmirovština ni poziv na rušenje svetinja, ovo je jedan razuman članak da probudi bošnjački narod i ukaže još jednom kakve su strahote oko nas i da je 1992. godina možda bliže nego što neki misle.hAZNADAR wrote:Nadam se da si skontao poentu. I kako zvuci fatmirovstina.
Danas Višegrad sutra Istočno Sarajevo prekosutra Banja Luka, Bijeljina, Teslić, Doboj ili možda čak svi gradovi RSa u isto vrijeme tačno uz entitetsku granicu (dok se jedna grupa pijanih budala ne uživi pa napravi korak dalje) dok državne službe, međunarodna zajednica, islamska zajednica i Bošnjački predstavnici i organizacije šute.
Ne znam zašto smatraš da je njegov poziv na kolektivne proteste protiv četničkih okupljanja jednako poziv na kolektivno rušenje crkvi i preoravanje grobalja pa smatraš da je jedan članak sa kojim bi se 99% Bošnjaka složilo jedna obična Fatmirovština i poziv na rušenje svetinja?
- uglavnomja
#43 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
samo zaboravio fatmir na sirija jugend, na maocu, na bosnice, mevlide, causevice ...
ne fali brada ni jadnom nenaoruzanom bosnjackom puku
ne napada on reisa sto suti za cetnike, nego zato sto ne podrzava ove bradonje.
kakav ba fatmir i patriotizam, sve je politika.
ne fali brada ni jadnom nenaoruzanom bosnjackom puku
ne napada on reisa sto suti za cetnike, nego zato sto ne podrzava ove bradonje.
kakav ba fatmir i patriotizam, sve je politika.
- Stjui
#44 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
navikli smo svi na vaše odvratne manire,g.nečastivi.opet,sve to na stranu,morate naučiti da psovanje nije valjana argumentacija.možda,pred piljarom,uz pan,da,ali na forumu,ne!L u c i f e r wrote:ma u pravu je on kurac moja čovjek 99% u pravu
da prostite
-
L u c i f e r
#45 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
ma jebo manire
svi mi znamo da su četnici govna
al ne treba nasjedat na provokaciju već mudro i civilizovano raditi na unapređenju društva i države
al ne treba nasjedat na provokaciju već mudro i civilizovano raditi na unapređenju društva i države
- Stjui
#46 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
vidio sam ja vašu mudrost,a i sličnih vama,na onoj temi o krstu.kad bi vam iznad glava opet počelo haubice "sadit",vi bi uglas vikali "pjovokacija,pjovokacija".jel' to ta mudrost?L u c i f e r wrote:ma jebo manire
-
Bodkin
#47 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
evo pokusacu ti nacrtati. uzimati mentalni proljev ovog degena be uzimanja u obzir njegovo pisanje prije je isto kao da uzmes samo draskovicevu zadnji izjavu kako srbi trebaju priznati sve zlocine bez da uzmes u obzir njegovo sirenje mrznje od prije. jel sad jasnije?York Light 100`s wrote:Bodkin wrote:sutra ce se opet zapucati ako ne puknemo lajk ovom maloumnom raspirivacu mrznje alispahicu![]()
![]()
![]()
a ti našao baš to napisati o Fatmiru kada piše o četničkim okupljanjima. Zli Fatmir širi mržnju o četničkim skupovima
- Danguba
#48 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
O cemu je ovdje rijec? O Fatmiru ili cetnicima?
-
Bodkin
#49 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
jok, mudrost je postaviti bombu na ovaj skup ili ukopati haubice oko banja luke. nesto ne vidim da ides prvi, a ni da direktno ovdje napises sta mislis. svi su ti postovi okolisanje. gdje su mudaStjui wrote:vidio sam ja vašu mudrost,a i sličnih vama,na onoj temi o krstu.kad bi vam iznad glava opet počelo haubice "sadit",vi bi uglas vikali "pjovokacija,pjovokacija".jel' to ta mudrost?L u c i f e r wrote:ma jebo manire
-
Bodkin
#50 Re: Četničko postrojavanje u Sarajevu
e pa vidis to je problem kad debili poput fatmira krenu prozivati cetnike. svi zaborave na cetnike i okrenu se fatmiru. al dzaba objasnjavatiDanguba wrote:O cemu je ovdje rijec? O Fatmiru ili cetnicima?