Meni ovakve teme su u startu sumnjive, čim neko iznosi problem " druga ili drugarice" na forumu.
Mislim....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bas sam krenuo isto da napisemSaraFina wrote:Čuj " moj drug" ..
Meni ovakve teme su u startu sumnjive, čim neko iznosi problem " druga ili drugarice" na forumu.
Mislim....
To na Ilidzigilla wrote:Nidje veze sve u svemu.
Mozda je lik aseksualan( da i to je moguce), nema samopouzdanja, mozda nije bas lijep,zgodan, nece sa bilo kim itd. IMa problema privatno, u porodici, finansijskih, ne moze da se opusti i fokusira na kokaru.....sta ga ti imas forsirati.
MOzete popricati, ohrabris ga malo bez ikakvog pritiska i furanja.
najveca mudrost skupiti 70,100 kermi i nazvati superoglase
Badoo nije los samo mora biti uporan, od stotina koje hoce chatati samo ce pokoja uzvratiti stvarno, a te cu obicno vlazne i zele nesto
Ili pocnite izlaziti u Bosnu, neka popije malko da se ohrabri, ne previse.....
u prvom trenutku sam isto mislio ,, nista onda damir pitao kako da mu pomogne zna sevivak wrote:Mozda je toplia ne smije rec
Pa neće reći da on ima ovaj problem. Daj malo realnosti.SaraFina wrote:Čuj " moj drug" ..
Mislim....
Šta je sad aseksualnost? Čitao sam nešto na netu, mada svako ima različito tumačenje.gilla wrote:Nidje veze sve u svemu.
Mozda je lik aseksualan( da i to je moguce), nema samopouzdanja, mozda nije bas lijep,zgodan, nece sa bilo kim itd. IMa problema privatno, u porodici, finansijskih, ne moze da se opusti i fokusira na kokaru.....sta ga ti imas forsirati.
MOzete popricati, ohrabris ga malo bez ikakvog pritiska i furanja.
Logovan wrote:Pa neće reći da on ima ovaj problem. Daj malo realnosti.SaraFina wrote:Čuj " moj drug" ..
Mislim....
Možda ipak gleda da pomogne, ali da mu guza ostane čitava?SaraFina wrote:
Ofirno mi skroz, ako već ima neko problem o kome zeli pisati/pričati neka fino kaze da je on u pitanju
Ja lično sumnjam u toliku dobrotu i brigu da će bilo ko otvarati teme u vezi problema koji mu muce prijatelje.
Matzan wrote:Možda ipak gleda da pomogne, ali da mu guza ostane čitava?SaraFina wrote:
Ofirno mi skroz, ako već ima neko problem o kome zeli pisati/pričati neka fino kaze da je on u pitanju
Ja lično sumnjam u toliku dobrotu i brigu da će bilo ko otvarati teme u vezi problema koji mu muce prijatelje.

Jel ovo bogati ona iz Tz sto daje blesave intervjue na televiziji?friskyoreo wrote:Zovi Macu Diskreciju kad izadje iz onog show-a, ona ce ga obrlatiti, na kraju ce htjet da je ozeni...![]()
suze ti?Stoner wrote:Povedi druga prostitutkama i mos mirno spavat.
Russki wrote:sta je tu cudno, i ja sprasio kamaru godina u gujcu a jos nisam bozemeoprosti onu stvar vidio
jbg, svakom svaciji izbor
Russki wrote:sta je tu cudno, i ja sprasio kamaru godina u gujcu a jos nisam bozemeoprosti onu stvar vidio
jbg, svakom svaciji izbor
R.A. S.M.C...moras moje instrukcije da slusas
ako zelis slatke pickice da kusas
Nadi bijelu maramicu kuci u ormaru
pa s njom vaser hermeticki
zamotaj asik cigaru
a na vrhu ostavi prst debelu buzu
da mos nonsalantno vrsit malu nuzdu
Voda nek te ne dovata jedno 15 dana
Dok se na maramicu od salamure ne obrazuje ikebana
Kaka ikebana?
Banana ikebana!
Onda se okupaj, namirisi, odjelo obuci
Onu maramicu samo opeglaj
u dzep od sakoa zavuci
Pravac hotel Topla, nekoj drzecoj migni
Pridi joj silvuple i odma je za ples digni
Ponasaj se kao macho, macho ka tardaco
Prisloni joj surlu na maramicu tacno
Kad osjeti kako jebos sa maramice vristi
Ka lipicaner ima da skoci i zanjisti
Odma je vodi gore kod nje u sobu
S vrata kreni da joj gulis garderobu
Ako je jaca spotakni je i gurni na jorgan
Dijalekticki joj pokazi seksualni organ
Primjetit ces jedno udubljene
Tacno dje je tebi tvoje ispupcenje
A onda logicno kompletiraj figuru
i pazi kako gadas da ne pogodis bulju...