Margita81 wrote:
A jos kad si zensko pa zamisljas setnju sumom sama samcata. Manijak, noz, zica, napustena neka brvnara, Twin Peaks, medvjedi.....elem utoka mi nije ni pala na pamet

Meni je pala, jer bi u tom slucaju situacija bila zajebana. Moze me raniti, uciniti bespomocnim.... A sa nozem nije tako siguran, pitanje je da li bi pokusao. A i ako pokusa imam prilicno realne sanse da ga udesim.
Hajvan
Ne trolam, zivota mi.... Jos kad je zeMsko privlacno, jos te veca paranoja hvata. Jednom sam imao slucaj sa manijakom. Sjedili u prirodi, osjecam nelagodu nekakvu, iako nista nisam cuo ni vidio. Okrenem se kada lik iza drveta, otkopcao hlace.

A mi pricali, pili sok, nigdje veze.

Skocim za njim, napucam ga nogom u guzicu, oborim, malo se izderem na njega i pustim.... Sav usukan, nikakav, grijeh ga udariti.
Valjda mi i ta scena malo podstakla paranoju. Od tada kada prolazim pored grupe muskaraca cesto imam osjecaj da ce nesto dobaciti. Uvijek kada prilazim malo razmislim sta ako nesto kaze, sagledam situaciju, pikiram najsnaznijeg u grupi, da po njemu prvom razvalim ako bude neophodno.

Sreca, nikad niko nije dobacio, ali sam znao vidjeti da dobacuju ruzne stvari djevojkama dok idu sa momcima....... Mater im klosarsku, nema mi nista mrze.
I sta tako, sa zenom/djevojkom u sumi, napadne te naoruzan manijak. Nije da se ne desava..... Zato se ne zavlacim previse kada sam sa ljepsom polovinom. Jbg, sto je sigurno sigurno je.... Nema uzivancije ako osjecas nelagodu. E kad smo u vecem drustvu, to je druga stvar. Ja sa djevojkom, prijatelj sa djevojkom. To je vec sigurnija varijanta.