Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pasha mene tako navukao...veli ja isti dzeko. i to je bilo to. a trenutno je banovan(je li jos?), pa se ne moze braniti...
ot...
dajte neku sliku colina firtha. isla sam gledato ove 50 nijansi samo jer me jamie dornan podsjeca na njega kad je bio mladji. i fakat samo zato. jer je film disgrace za sve ljubitelje (blazeg) bdsm-a...
ja ove sheile ona bas dama, samo zahtjeva a nigdje realizacije
a jelde da malo baca na Cassela? Te ti nijanse ne znam jal je siva jal nije, kake nijanse i bakraci
a jes profesorski profil
moja simpatija iz adolescentskih dana, mr darsi
*znacajno se nakasljava*...hvala, zeno s brkovima cijenim ovo.
a firskyoreo (volim ti nick, ne znam zasto, sorry ), vole naravno i mladje, mladje tijelo je mladje tijelo i kod muskaraca, nema tu razlike. ali ima i sexy, neodoljivih (ne puno) starijih muskaraca. zrace zreloscu, suverenoscu, koji rijetko koji mladji muskarac ima. a to privlaci. samo da je tijelo nekako mladje zadrzati
sheilak wrote:*znacajno se nakasljava*...hvala, zeno s brkovima cijenim ovo.
a firskyoreo (volim ti nick, ne znam zasto, sorry ), vole naravno i mladje, mladje tijelo je mladje tijelo i kod muskaraca, nema tu razlike. ali ima i sexy, neodoljivih (ne puno) starijih muskaraca. zrace zreloscu, suverenoscu, koji rijetko koji mladji muskarac ima. a to privlaci. samo da je tijelo nekako mladje zadrzati
Mozda zato sto sam sladak.
Elem, znaci optimum za zenu bi bio kad bi imala zrelijeg muskarca, koji je ostvaren, suveren itd za supruga, a svaler da bude neki mladji s dobrim tijelom...
Elem, znaci optimum za zenu bi bio kad bi imala zrelijeg muskarca, koji je ostvaren, suveren itd za supruga, a svaler da bude neki mladji s dobrim tijelom...
Pogresno ! Optimum za zenu je muskarac koji je zreo, ostvaren, suveren, pametan, zgodan i ima dobro tijelo... Dakle, sve u jednom pakovanju.
Nesto kao ja na primjer
Pogresno ! Optimum za zenu je muskarac koji je zreo, ostvaren, suveren, pametan, zgodan i ima dobro tijelo... Dakle, sve u jednom pakovanju.
Nesto kao ja na primjer
hmm da...da ja vas ispravim obojicu...muz dakle ovakav kakav ste ga opisali zreo, ostvaren, zgodan bla bla...a svaler isti takav, samo jos mladji.
a friskyoreo...nisam te doduse jos probala , ali vjerujem da si sladak. al kjut ti nick skroz.