Pravda za rasvjetu.jao_situacije wrote:zavist, pa to ti jeLogovan wrote:Najlakše je udariti po rasvjeti.jao_situacije wrote:gla'j seljačine došao u Sarajevo i odmah da izvali uličnu rasvjetu..![]()
Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
- Logovan
#26 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
- DennyBoy
#27 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Imate li vi mozga debili jedni svi od reda`??
Kakva vam je to zajebancija, sega vam sto su ljudi opalili u banderu, zid, izvrnuli se na krov?
Pola vas niste iz kuce nikad izasli, drkate ovdje na slike udesa, pucnjava, ubistava.
Kako znate okolnosti bilo koje ove nesrece, osim ako niste ucestvovali u istoj?
Znam da je to vasim mozgovima tesko zamisliti, ali pokusajte zamisliti da se, nedo Bog, vama desi da vam neki kreten izleti, uleti u vasu traku i vi se nadjete na krovu, udarite u zid, opalite u banderu, ni krivi ni duzni.
Onda se nadje debil slican vama pa napise "eee papak se razbio...uuu, aaa"
Mislite malo ako imate cim.
Kakva vam je to zajebancija, sega vam sto su ljudi opalili u banderu, zid, izvrnuli se na krov?
Pola vas niste iz kuce nikad izasli, drkate ovdje na slike udesa, pucnjava, ubistava.
Kako znate okolnosti bilo koje ove nesrece, osim ako niste ucestvovali u istoj?
Znam da je to vasim mozgovima tesko zamisliti, ali pokusajte zamisliti da se, nedo Bog, vama desi da vam neki kreten izleti, uleti u vasu traku i vi se nadjete na krovu, udarite u zid, opalite u banderu, ni krivi ni duzni.
Onda se nadje debil slican vama pa napise "eee papak se razbio...uuu, aaa"
Mislite malo ako imate cim.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#28 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
e nek si im rekao
- muha_sa
#29 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
+1bitanga_sa_otesa wrote:e nek si im rekao
ljudi se drže propisane brzine kroz grad, razvale iliti izvale banderu i sad im se trebamo još i rugat
- OldMayor
#30 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Pa ja ne bih bio tako sarkastican, donekle bih se slozio sa @DennyBoy
Ja uvijek normalno vozim i bezbroj puta mi se kila budala pokusavala uvaliti u traku. Ti kad si do trotara, ili ces cekati da te tupan udari i izgura, ili ces zakocit i sam skrenuti, kako god okrenes trotoar ti ne gine. Tako da veoma lako mozes zavrsiti na trotoaru, meni se milion puta desilo da budala ide prema meni, nije me vidio u mrtvom, sviraj ti, nista, i sta ces tu su sekunde u pitanju, mices se i ti lijevo-desno i molis boga da te neko ne pokupi il da se ne nadjes na sinama.
Ogranicenje po glavnoj je 60km/h. Je li vi fakat mislite da se sa ovom brzinom ne mozete prevrnuti?
Ne kazem da se to stalno desava, ali ne mora znaciti ako je neko na krovu da je automatski i kriv i da je vozio 100km/h. Uostalom pri toj brzini, stete bi bilo puno vece, a ne bi se okrenuo jednom na krov i odsetao sa mjesta nesrece.
Ja uvijek normalno vozim i bezbroj puta mi se kila budala pokusavala uvaliti u traku. Ti kad si do trotara, ili ces cekati da te tupan udari i izgura, ili ces zakocit i sam skrenuti, kako god okrenes trotoar ti ne gine. Tako da veoma lako mozes zavrsiti na trotoaru, meni se milion puta desilo da budala ide prema meni, nije me vidio u mrtvom, sviraj ti, nista, i sta ces tu su sekunde u pitanju, mices se i ti lijevo-desno i molis boga da te neko ne pokupi il da se ne nadjes na sinama.
Ogranicenje po glavnoj je 60km/h. Je li vi fakat mislite da se sa ovom brzinom ne mozete prevrnuti?
Ne kazem da se to stalno desava, ali ne mora znaciti ako je neko na krovu da je automatski i kriv i da je vozio 100km/h. Uostalom pri toj brzini, stete bi bilo puno vece, a ne bi se okrenuo jednom na krov i odsetao sa mjesta nesrece.
- muha_sa
#31 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe
vozim ovim gradom 40 i kusur godina i nikad nisam došo u slicnu situaciju da me neko "izgura" iz saobracajnice.
nisam cikica koji gusla 20 i kusur vec naprotiv.
onako banderu može izvalit samo neko ko divlja ovim gradom a takvih je jako mnogo i njih mi uopšte nije žao.
vozim ovim gradom 40 i kusur godina i nikad nisam došo u slicnu situaciju da me neko "izgura" iz saobracajnice.
onako banderu može izvalit samo neko ko divlja ovim gradom a takvih je jako mnogo i njih mi uopšte nije žao.
- bpsang
#32 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
pozdravljam Vol 2
Meni nije jasno, kako se uvijek nadje Stub ulicne rasvjete ili Bukva pored puta ... da uvijek spucaju po sred ...
Meni nije jasno, kako se uvijek nadje Stub ulicne rasvjete ili Bukva pored puta ... da uvijek spucaju po sred ...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
jučer sam stajao na raskrsnici čekao prijatelja
za nekoliko minuta je bilo materijala za oduzimanje vozačkih zbog: prebrze voožnje, prolaska kroz crveno, skretanja iz druge trake ispred kolone koja čeka zeleno da krene lijevo
onda
dva parkiranja skoro na glavnu džadu sa sva 4 upaljena
jedan pješak dijagonalno pretrčava raskrsnicu
+ potencijalni sudar tamo gdje je u ljeto 2010 poginuo onaj mladić na malti kad je gario 180 i nije uspio skrenuti... ista fora samo što je ovog abs izvukao
stvarno naša policija se zavukla u rupe
bilo bi za državu ovdje para barem 1000
za nekoliko minuta je bilo materijala za oduzimanje vozačkih zbog: prebrze voožnje, prolaska kroz crveno, skretanja iz druge trake ispred kolone koja čeka zeleno da krene lijevo
onda
dva parkiranja skoro na glavnu džadu sa sva 4 upaljena
jedan pješak dijagonalno pretrčava raskrsnicu
+ potencijalni sudar tamo gdje je u ljeto 2010 poginuo onaj mladić na malti kad je gario 180 i nije uspio skrenuti... ista fora samo što je ovog abs izvukao
stvarno naša policija se zavukla u rupe
bilo bi za državu ovdje para barem 1000
-
nedims
#34 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
+1muha_sa wrote:podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe![]()
- OldMayor
#35 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Nikad ti se nije desilo da lola pored tebe skrece u tvoju traku jer te tupan nije vidio, nije dobro pogledao, pricao na mobitel, gledala tek uradjene nokte, frizuru, bio si mu u mrtvom uglu ili sta ja znam.muha_sa wrote:podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe![]()
To ti se nikad nije desilo? Ne znam onda sta da ti kazem, nego da si poprilicno sretan.
Kako mislis zakocim i pustim.
Meni se to 4 puta desilo u zadnjih 3 mjeseca. Niti vozim brzo, ni nista. Jednom me glupaca sa dzipom zamalo skroz izgurala sa ceste, upravo na ovaj nacin. Sekunda je falila da se navalim na trotoar i mozda i da se prevrnem, pa vi onda ovdje se nasladjivali tome, iako ne bih bio ni sekunde kriv. O tome ti pricam. A da ima divljaka, a pa naravno da ima.
- holowey
#36 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
meni se to desilo par puta, vozim u svojoj traci konstantnom brzinom i odjednom auto u traci do moje ide na mene... jednog skoro izvrnuo (kada smo se dotakli lola na dva tocka manevrisao i jedva se zaustavio...na tockove), drugog zarotirao, i jos par puta ogrebotine po blatobranu i karambolci... sve po gradu, brzine 50-70kmh... cvrsto volan drzi, istovremeno koci i ostajes u svojoj putanji, a delagatu sta bude da bude... ali kada se zamislis, jednom rukom, ovlas, drzis volan, onda i pri 40kmh izlijeces sa ceste...OldMayor wrote:Nikad ti se nije desilo da lola pored tebe skrece u tvoju traku jer te tupan nije vidio, nije dobro pogledao, pricao na mobitel, gledala tek uradjene nokte, frizuru, bio si mu u mrtvom uglu ili sta ja znam.muha_sa wrote:podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe![]()
To ti se nikad nije desilo? Ne znam onda sta da ti kazem, nego da si poprilicno sretan.
Kako mislis zakocim i pustim.Nisi ti mene skonto, govorim o situaciji kad je auto odmah tik do tebe i hoce da se prestroji u tvoju traku. On nema uopste pojma da si ti tu, tako da on ne ide ispred tebe, nego direktno na tebe. I ti tu nemas vremena da kocis toliko da ga izbjegnes, jer bi morao naglo zakociti, u tom slucaju ce tebe neko lupit sa ledja, jedino mozes svirnuti i moliti boga da ce te skontat ili smotati i opet moliti boga da tebe neko ne lupi...
Meni se to 4 puta desilo u zadnjih 3 mjeseca. Niti vozim brzo, ni nista. Jednom me glupaca sa dzipom zamalo skroz izgurala sa ceste, upravo na ovaj nacin. Sekunda je falila da se navalim na trotoar i mozda i da se prevrnem, pa vi onda ovdje se nasladjivali tome, iako ne bih bio ni sekunde kriv. O tome ti pricam. A da ima divljaka, a pa naravno da ima.
nije da ljudi ovo namjerno urade, dodjes u mrtvi ugao, ne vide te i trenutak fali do nesrece... niko da se sjeti da se pored retrovizora i osvrne... previse smo se navikli da su bocni retrovizori dio standardne opreme
- muha_sa
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#38 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
pa ne popij i ne razbij.....
- Troll_Happens
#39 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Ovakvim dozivotno zabraniti koristenje motornog vozila. Da su pametni pa da lola koja je divljala plati opravku unistenog zida. Ovako ce opet gradjani to platiti a lole ce nastaviti divljanje. O sezoni motora koja jos nije pocela da nepricam!muha_sa wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150321003
- muha_sa
#40 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
sad ce neko doc pa komentirat kako se rugamo nekom ko je imao udes 
- Logovan
#41 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Gledaj koliko je zida srušeno.muha_sa wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150321003
Sad lijepo ovima koji su se trkali reći cijenu popravke zida, pa neka oni to plate. Sami Bog ih je spasio da ne odlete u Miljacku.
- muha_sa
#42 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
kompleksaši i divljaci su oko nas i to je to. nema drugog termina za ove što divljaju po gradu, ko eto nekom se nešto dokazuju 
- johntra
- johntra
- petunija
#45 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Ja se sinoć vraćala sa puta, prolazim tuda i baš kontam šta li se desilo...muha_sa wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150321003
-
Naslovnica
#46 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Klasična taksi navlakuša, naglo kočenje, da uzme para od osiguranja.
Nisi držao razmak, kriv si, a kod njega trulja, svaka marka od osiguranja dobro dođe.
- johntra
- Logovan
#48 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
Samo što život rizikuje zbog osiguranja.Naslovnica wrote: Klasična taksi navlakuša, naglo kočenje, da uzme para od osiguranja.
Nisi držao razmak, kriv si, a kod njega trulja, svaka marka od osiguranja dobro dođe.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#49 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
eto i motora
4 oči otvorite
4 oči otvorite
- Troll_Happens
#50 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)
kolika god da je navlakusa ti moras biti budan i drzati odstojanje. Kad ga drzis nema sanse da udaris ma koliko on kocio....Naslovnica wrote:Klasična taksi navlakuša, naglo kočenje, da uzme para od osiguranja.