Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Logovan

#26 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Logovan »

jao_situacije wrote:
Logovan wrote:
jao_situacije wrote:gla'j seljačine došao u Sarajevo i odmah da izvali uličnu rasvjetu..
Najlakše je udariti po rasvjeti. :oops: :D
zavist, pa to ti je :oops:
Pravda za rasvjetu. :D
DennyBoy

#27 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by DennyBoy »

Imate li vi mozga debili jedni svi od reda`??
Kakva vam je to zajebancija, sega vam sto su ljudi opalili u banderu, zid, izvrnuli se na krov?
Pola vas niste iz kuce nikad izasli, drkate ovdje na slike udesa, pucnjava, ubistava.
Kako znate okolnosti bilo koje ove nesrece, osim ako niste ucestvovali u istoj?
Znam da je to vasim mozgovima tesko zamisliti, ali pokusajte zamisliti da se, nedo Bog, vama desi da vam neki kreten izleti, uleti u vasu traku i vi se nadjete na krovu, udarite u zid, opalite u banderu, ni krivi ni duzni.
Onda se nadje debil slican vama pa napise "eee papak se razbio...uuu, aaa"
Mislite malo ako imate cim.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#28 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by bitanga_sa_otesa »

e nek si im rekao
muha_sa

#29 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by muha_sa »

bitanga_sa_otesa wrote:e nek si im rekao
+1

ljudi se drže propisane brzine kroz grad, razvale iliti izvale banderu i sad im se trebamo još i rugat :-)
OldMayor

#30 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by OldMayor »

Pa ja ne bih bio tako sarkastican, donekle bih se slozio sa @DennyBoy

Ja uvijek normalno vozim i bezbroj puta mi se kila budala pokusavala uvaliti u traku. Ti kad si do trotara, ili ces cekati da te tupan udari i izgura, ili ces zakocit i sam skrenuti, kako god okrenes trotoar ti ne gine. Tako da veoma lako mozes zavrsiti na trotoaru, meni se milion puta desilo da budala ide prema meni, nije me vidio u mrtvom, sviraj ti, nista, i sta ces tu su sekunde u pitanju, mices se i ti lijevo-desno i molis boga da te neko ne pokupi il da se ne nadjes na sinama.

Ogranicenje po glavnoj je 60km/h. Je li vi fakat mislite da se sa ovom brzinom ne mozete prevrnuti?

Ne kazem da se to stalno desava, ali ne mora znaciti ako je neko na krovu da je automatski i kriv i da je vozio 100km/h. Uostalom pri toj brzini, stete bi bilo puno vece, a ne bi se okrenuo jednom na krov i odsetao sa mjesta nesrece.
muha_sa

#31 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by muha_sa »

podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe :?

vozim ovim gradom 40 i kusur godina i nikad nisam došo u slicnu situaciju da me neko "izgura" iz saobracajnice.
nisam cikica koji gusla 20 i kusur vec naprotiv.
onako banderu može izvalit samo neko ko divlja ovim gradom a takvih je jako mnogo i njih mi uopšte nije žao.
bpsang

#32 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by bpsang »

pozdravljam Vol 2 :zjev:

Meni nije jasno, kako se uvijek nadje Stub ulicne rasvjete ili Bukva pored puta ... da uvijek spucaju po sred ...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Truba »

jučer sam stajao na raskrsnici čekao prijatelja
za nekoliko minuta je bilo materijala za oduzimanje vozačkih zbog: prebrze voožnje, prolaska kroz crveno, skretanja iz druge trake ispred kolone koja čeka zeleno da krene lijevo
onda
dva parkiranja skoro na glavnu džadu sa sva 4 upaljena
jedan pješak dijagonalno pretrčava raskrsnicu
+ potencijalni sudar tamo gdje je u ljeto 2010 poginuo onaj mladić na malti kad je gario 180 i nije uspio skrenuti... ista fora samo što je ovog abs izvukao

stvarno naša policija se zavukla u rupe
bilo bi za državu ovdje para barem 1000 :D
nedims

#34 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by nedims »

muha_sa wrote:podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe :?

vozim ovim gradom 40 i kusur godina i nikad nisam došo u slicnu situaciju da me neko "izgura" iz saobracajnice.
onako banderu može izvalit samo neko ko divlja ovim gradom a takvih je jako mnogo i njih mi uopšte nije žao.
+1
OldMayor

#35 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by OldMayor »

muha_sa wrote:podje da se uvali ti prikociš i vozdra--jel problem nekog pustit ispred sebe :?

Nikad ti se nije desilo da lola pored tebe skrece u tvoju traku jer te tupan nije vidio, nije dobro pogledao, pricao na mobitel, gledala tek uradjene nokte, frizuru, bio si mu u mrtvom uglu ili sta ja znam.

To ti se nikad nije desilo? Ne znam onda sta da ti kazem, nego da si poprilicno sretan.

Kako mislis zakocim i pustim. :-) Nisi ti mene skonto, govorim o situaciji kad je auto odmah tik do tebe i hoce da se prestroji u tvoju traku. On nema uopste pojma da si ti tu, tako da on ne ide ispred tebe, nego direktno na tebe. I ti tu nemas vremena da kocis toliko da ga izbjegnes, jer bi morao naglo zakociti, u tom slucaju ce tebe neko lupit sa ledja, jedino mozes svirnuti i moliti boga da ce te skontat ili smotati i opet moliti boga da tebe neko ne lupi...

Meni se to 4 puta desilo u zadnjih 3 mjeseca. Niti vozim brzo, ni nista. Jednom me glupaca sa dzipom zamalo skroz izgurala sa ceste, upravo na ovaj nacin. Sekunda je falila da se navalim na trotoar i mozda i da se prevrnem, pa vi onda ovdje se nasladjivali tome, iako ne bih bio ni sekunde kriv. O tome ti pricam. A da ima divljaka, a pa naravno da ima.
holowey

#36 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by holowey »

OldMayor wrote:

Nikad ti se nije desilo da lola pored tebe skrece u tvoju traku jer te tupan nije vidio, nije dobro pogledao, pricao na mobitel, gledala tek uradjene nokte, frizuru, bio si mu u mrtvom uglu ili sta ja znam.

To ti se nikad nije desilo? Ne znam onda sta da ti kazem, nego da si poprilicno sretan.

Kako mislis zakocim i pustim. :-) Nisi ti mene skonto, govorim o situaciji kad je auto odmah tik do tebe i hoce da se prestroji u tvoju traku. On nema uopste pojma da si ti tu, tako da on ne ide ispred tebe, nego direktno na tebe. I ti tu nemas vremena da kocis toliko da ga izbjegnes, jer bi morao naglo zakociti, u tom slucaju ce tebe neko lupit sa ledja, jedino mozes svirnuti i moliti boga da ce te skontat ili smotati i opet moliti boga da tebe neko ne lupi...

Meni se to 4 puta desilo u zadnjih 3 mjeseca. Niti vozim brzo, ni nista. Jednom me glupaca sa dzipom zamalo skroz izgurala sa ceste, upravo na ovaj nacin. Sekunda je falila da se navalim na trotoar i mozda i da se prevrnem, pa vi onda ovdje se nasladjivali tome, iako ne bih bio ni sekunde kriv. O tome ti pricam. A da ima divljaka, a pa naravno da ima.
meni se to desilo par puta, vozim u svojoj traci konstantnom brzinom i odjednom auto u traci do moje ide na mene... jednog skoro izvrnuo (kada smo se dotakli lola na dva tocka manevrisao i jedva se zaustavio...na tockove), drugog zarotirao, i jos par puta ogrebotine po blatobranu i karambolci... sve po gradu, brzine 50-70kmh... cvrsto volan drzi, istovremeno koci i ostajes u svojoj putanji, a delagatu sta bude da bude... ali kada se zamislis, jednom rukom, ovlas, drzis volan, onda i pri 40kmh izlijeces sa ceste...

nije da ljudi ovo namjerno urade, dodjes u mrtvi ugao, ne vide te i trenutak fali do nesrece... niko da se sjeti da se pored retrovizora i osvrne... previse smo se navikli da su bocni retrovizori dio standardne opreme :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#38 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by bitanga_sa_otesa »

pa ne popij i ne razbij.....
Troll_Happens

#39 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Troll_Happens »

Ovakvim dozivotno zabraniti koristenje motornog vozila. Da su pametni pa da lola koja je divljala plati opravku unistenog zida. Ovako ce opet gradjani to platiti a lole ce nastaviti divljanje. O sezoni motora koja jos nije pocela da nepricam! :twisted:
muha_sa

#40 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by muha_sa »

sad ce neko doc pa komentirat kako se rugamo nekom ko je imao udes :-)
Logovan

#41 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Logovan »

Gledaj koliko je zida srušeno. :shock: Ovo je strašno matere mi.
Sad lijepo ovima koji su se trkali reći cijenu popravke zida, pa neka oni to plate. Sami Bog ih je spasio da ne odlete u Miljacku.
muha_sa

#42 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by muha_sa »

kompleksaši i divljaci su oko nas i to je to. nema drugog termina za ove što divljaju po gradu, ko eto nekom se nešto dokazuju :-)
johntra

#43 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by johntra »

johntra

#44 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by johntra »

petunija

#45 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by petunija »

Ja se sinoć vraćala sa puta, prolazim tuda i baš kontam šta li se desilo...
Naslovnica

#46 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Naslovnica »

johntra wrote:Jedan lanac:

Image

http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=9559
Klasična taksi navlakuša, naglo kočenje, da uzme para od osiguranja.
Nisi držao razmak, kriv si, a kod njega trulja, svaka marka od osiguranja dobro dođe.
johntra

#47 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by johntra »

Logovan

#48 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Logovan »

Naslovnica wrote: Klasična taksi navlakuša, naglo kočenje, da uzme para od osiguranja.
Nisi držao razmak, kriv si, a kod njega trulja, svaka marka od osiguranja dobro dođe.
Samo što život rizikuje zbog osiguranja. :skoljka:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#49 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Truba »

eto i motora
4 oči otvorite
Troll_Happens

#50 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja...(VOL.2)

Post by Troll_Happens »

Naslovnica wrote:
johntra wrote:Jedan lanac:

Image

http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=9559
Klasična taksi navlakuša, naglo kočenje, da uzme para od osiguranja.
kolika god da je navlakusa ti moras biti budan i drzati odstojanje. Kad ga drzis nema sanse da udaris ma koliko on kocio....
Post Reply