Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
- agnostic_front
#26 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Sirotinjo, i Bogu si teška.
-
almir90
-
hAZNADAR
#28 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Naravno,.. genetski smo isti ko pecinski ljudi i imamo iste instinkte. Zene traze muske koji su sposobni da im obezbjede egzistenciju i naravno zdravo i sito potomstvo. Cak je dokazano da zene bolje i cesce dozivljavaju orgazme kada spavaju sa lovatorima.rekla-kazala wrote:Sve je isto od pećinskog doba pa do danas.
Muškarac je i dalje lovac a žena skupljačica.
Šarmeri imaju šanse ali uglavnom kod obezbjeđenih skupljačica ili kod mladih djevojaka koje još nisu u toj fazi ali kod onih koje počinju da "uređuju gnijezdo" nema prolaza ako je ne uvjeriš da si dovoljno sposoban lovac.
Ali ipak,... kada vratim vrijeme unazad - najvise sexa i sa najvise cura sam imao kada sam bio mladi kokuz, bezobrazan i opicen. Doduse, dobijao sam po desetak korpi na dan al se tu i tamo i posrecilo.
Al da lova ima plus - defintivno da. Jer time dokazujes da si sposoban i survivor.
-
dječak sa šibicama
#29 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Znaci, sponzorstvo od danas mozemo zvati i "potreba za ekonomskom sigurnoscu" 
-
dječak sa šibicama
#30 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Mislim da te lazu, prije ce biti da bolje glume orgazam kad misle na tvoj novachAZNADAR wrote: Cak je dokazano da zene bolje i cesce dozivljavaju orgazme kada spavaju sa lovatorima.
-
kakavdanakneiskustvu
#31 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
sve je to individualno
- Joe McCarthy
#32 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?
SaraFina wrote:Novac svakako ne moze zamijeniti emocije kao što su ljubav, privrzenost, strast. Medjutim za zenu je pored emocija vazna i sigurnost.
Po meni sigurnost ne mora prestavljati samo stvari u materijalnom smislu, nego i povjerenje.
Dakle neki emotivni oslonac u muškarcu ..
Novac nije beznacajan ali mislim da većina zena ne pati za nekim milijunima, nego za odredjenom sigurnosti koju novac donosi.
Zene pored emotivnog zbilizavanja kao drugu komponentu u većini slučajeva biraju sigurnost. (Za sebe, zivot i posebno djecu )

- supercali
#33 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Mi te sa austrijskim pasosima rokamo ako se.provoza u limuzini gradomSaraFina wrote:Koliko sam iritantna jelte meni ni austrijski pasoš ne moze pomoći
Za mnom frajer mora biti lud ili općenito lud
Sve druge opcije otpadaju. Zato mislim da me uprkos Zvizovom crnjaku niko ne bi iskoristi da se domogne dijaspore
- Ridjobrki
#34 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Siromaštvo ne samo da je štetno nego je i opasno:
http://www.avaz.ba/clanak/166270/tragic ... i-djevojka
http://www.avaz.ba/clanak/166270/tragic ... i-djevojka
- hornet
#35 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Mislim da nema veze s tim. Jednostavno, pare su privlacne svima. Ljudi kradu, ubijaju radi novca, idu u zatvor, unistavaju živote i sebi i drugima a žene imaju priliku da na finjaka, sasvim legalno unovce svoj izgled i to je to. Sad ima tu hiljadu varijanti, i kompromisa koje zena pravi, odnos emocija sa jedne i para sa druge strane, al novac je jak afrodizijak i tako je. Nema to veze sa instinktom, pecinskim ljudima itd. jer moze najsmotaniji covjek dobiti na lutriji npr. i on upada u igru bez problema.rekla-kazala wrote:Sve je isto od pećinskog doba pa do danas.
Muškarac je i dalje lovac a žena skupljačica.
Šarmeri imaju šanse ali uglavnom kod obezbjeđenih skupljačica ili kod mladih djevojaka koje još nisu u toj fazi ali kod onih koje počinju da "uređuju gnijezdo" nema prolaza ako je ne uvjeriš da si dovoljno sposoban lovac.
- JThomas
#36 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
tako nekako. svi mi volimo pare.
- Ljakan
#37 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
ja nemam para i ne volim ih,zivim od have i ljubavi.
- Ridjobrki
#38 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Ja uopšte ne volim pare ali nemam ništa protiv stvari koje si mogu s njima priuštiti. I ne mislim da pare kvare, prije će biti da omogućavaju čovjeku da ispolji svoju pravu prirodu.
- Ljakan
#39 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
kazu da su pare pomogle supcima da budu jos veci supci.
- Pryda
#40 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
To je to.Ridjobrki wrote:Ja uopšte ne volim pare ali nemam ništa protiv stvari koje si mogu s njima priuštiti. I ne mislim da pare kvare, prije će biti da omogućavaju čovjeku da ispolji svoju pravu prirodu.
- JThomas
#41 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
kod većine ljudi to izađe na isto.
- Ridjobrki
#42 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Igzekli. Većina ljudi ima primitivne porive i tu žudnju za moći i dominacijom nad drugima.JThomas wrote:kod većine ljudi to izađe na isto.
U poređenju sa tim nagonima, prirodna potreba za sigurnošću za sebe i svoje potomstvo je nešto prilično plemenito.
- hornet
#43 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Istina, istina.Ridjobrki wrote:Ja uopšte ne volim pare ali nemam ništa protiv stvari koje si mogu s njima priuštiti. I ne mislim da pare kvare, prije će biti da omogućavaju čovjeku da ispolji svoju pravu prirodu.
- AntiKrist
#44 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Zenski rod ima "filter",prvo gleda imovinski karton ,a onda ide dusa,ljepota...sasvim normalno!
Sad druga je stvar da takvih u BiH ima jako malo(ovih s parama) ,pa na kraju ona koja nemadne srece da se opari zavrsi sa onim koji spada u Bosanski prosjek,jer kad prodju godine vise nije bitna lova vec samo da se ne ostane usjedjelica ili kako se to vec kaze?
Sa druge strane znam dosta momaka koji su slabi sa parama ali su ipak uspjesni sa zenskim rodom,harizma maajka
Sad druga je stvar da takvih u BiH ima jako malo(ovih s parama) ,pa na kraju ona koja nemadne srece da se opari zavrsi sa onim koji spada u Bosanski prosjek,jer kad prodju godine vise nije bitna lova vec samo da se ne ostane usjedjelica ili kako se to vec kaze?
Sa druge strane znam dosta momaka koji su slabi sa parama ali su ipak uspjesni sa zenskim rodom,harizma maajka
- S4mpion
- trambusek88
#46 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?
DanskiBosnjaci wrote:Na jutjubu takodje ukucate "picking klix in..." i izaberite u kojem autu.
Procenat "smuvanih" djevojaka bez auta 0-5%.. svi su u zurbi, ni ne obracaju paznju na tebe, nebitan si, samo ti odgovore da imaju posla i da se smaknes sa puta..
Kad pridjes luksuznim autom, obuces se elegantno, procenat "pokupljenih" - smuvanih djevojaka je preko 90%, dovoljno je pitati da li bi htijela izaci na rucak, odmjeri te i automatski sjeda sa tobom u auto..
Ovo su socijalni eksperimenti. I naravno da nisu sve zene ovakve.. ali me zanima vase misljenje.
- dobojlija81
#47 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?
pa i ja bi karno kakvu dobru da me upita i sa yugo koralom ne mora imati ove bugatije,da se obrnu ulogetrambusek88 wrote:DanskiBosnjaci wrote:Na jutjubu takodje ukucate "picking klix in..." i izaberite u kojem autu.
Procenat "smuvanih" djevojaka bez auta 0-5%.. svi su u zurbi, ni ne obracaju paznju na tebe, nebitan si, samo ti odgovore da imaju posla i da se smaknes sa puta..
Kad pridjes luksuznim autom, obuces se elegantno, procenat "pokupljenih" - smuvanih djevojaka je preko 90%, dovoljno je pitati da li bi htijela izaci na rucak, odmjeri te i automatski sjeda sa tobom u auto..
Ovo su socijalni eksperimenti. I naravno da nisu sve zene ovakve.. ali me zanima vase misljenje.
- Ridjobrki
- @ngel
#49 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
Vidi se da slabo poznajete zene i njihovo razmisljanje, zato vam slabo i ideAntiKrist wrote: jer kad prodju godine vise nije bitna lova vec samo da se ne ostane usjedjelica ili kako se to vec kaze?
Zene sto su starije to ih je teze zavesti pricom i lijepim rijecima, zene kako su starije vise razmisljaju o relanom zivotu i onome sta ih ceka u braku, svjesnije su problema koji nastaju u nedostatku novca a samim tim i sigurnosti, pa je mnogo teze u nekim zrelijim godinama da ce se odluciti za nekog kokuza
Zato kokuzaneri i ovi sto sve karte bacaju na pricu i sarm, fokusirajte se na nesto mladje i nezrelije, mozda tu eventualno neka suplja prica i upali
- dobojlija81
#50 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?
brzine jel,sihroni ko kruh