Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote:Ja već imam dvoje-troje, ali da budem iskren ne znam koji su im nickovi na forumu.
Mislim da SmokingMan-a imam (neka me ispravi ako griješim)
Dodaš ga po username-u i šutate jedan protiv drugog. Samo budite upozoreni, zna nekad zezati, pa iz 3-4. pokušaja tek uspije povezati dvojicu
EDIT:
Evo krenuo je neki Update
Pa Averus,mi nikako da odigramo...
Samo da hoće više izaći iz beta verzije....
Dodajte me obavezno,ja mogu makar jednu dnevno sa nekima od vas da odigram,nevažno izgubio il' pobjedio,bitna je zabava...
Last edited by SmokingMan on 25/02/2015 22:48, edited 1 time in total.
Ozil wrote:Usao sam u igru nakon 3-4 mjeseca samo da bih napravio ss, moj tim:
Zna li neko koliko bi mogao dobiti coinsa kada bih sve ovo rasprodao? Mijenjao bih coinse u zamjenu za neku igru, samo problem je sto ne znam za koju, izgleda da trenutno ne postoji igra koja bi me mogla privuci
Ekipa ti je vrh, nemam rijeci stvarno
Mogao bi dobiti preko 3mill coinsa za ekipu...
Btw haj mi prodaj nekog igraca jeftinije nego sto vrijedi hahah
Ozil wrote:Usao sam u igru nakon 3-4 mjeseca samo da bih napravio ss, moj tim:
Zna li neko koliko bi mogao dobiti coinsa kada bih sve ovo rasprodao? Mijenjao bih coinse u zamjenu za neku igru, samo problem je sto ne znam za koju, izgleda da trenutno ne postoji igra koja bi me mogla privuci
Nadam se da će uskoro popraviti ovaj bug sa odbranom koja odjednom postane neupotrebljiva u toku utakmice.
Preporučio bih svima da kupe Ramiresa na poziciju CDM, vrijedi svakog coinsa.
Nadam se da će uskoro popraviti ovaj bug sa odbranom koja odjednom postane neupotrebljiva u toku utakmice.
Preporučio bih svima da kupe Ramiresa na poziciju CDM, vrijedi svakog coinsa.
Dobra ti je ekipa, Ramires naravno da je dobar, i zbog brzine i defanzive...
I odbrana ti je dobra, brza krila, takodjer i napad...
Hajde da na prvoj (naslovnoj) stranici ove teme postavimo spisak svih forumaša koji na temi napišu da igraju Fifa World, a pored toga njihov username sa origin-a
Tako ćemo lako skupiti grupu ljudi s kojima bismo igrali Fifu, a samim tim postajemo tvrđi, bolji, brži, jači!