Charlie Hebdo - Feral Tribune
- JThomas
#26 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
feral rastače porodična ognjišta, iliti upala nacionalnog osjećaja koja prijeti da pređe u sepsu cijelog organizma.
- dale cooper
#27 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Je li ovaj crni labud uvijek bio ovakav konzervativac ili se to meni čini?
Znam ga sa tema o sci-fi ( i ostaloj) literaturi, pa bi čovjek pomislio da je malo otvoreniji za različite
i drugačije ideje.
Znam ga sa tema o sci-fi ( i ostaloj) literaturi, pa bi čovjek pomislio da je malo otvoreniji za različite
i drugačije ideje.
- JThomas
- no_mani=no_fjučr
#29 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Bojim se da si ti u obiteljskom okruzenju cital feral, babo se dirao nad golim Franjom, sta li? Toliko gnjila ironija, tebi sepsa tkivo razara, ti mislis da ce tvoj gen zivjeti ak'doniras kostanu srz?JThomas wrote:feral rastače porodična ognjišta, iliti upala nacionalnog osjećaja koja prijeti da pređe u sepsu cijelog organizma.
- JThomas
#30 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
nacionalne i obiteljske vrijednost na djelu 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#31 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
bolje biti pod navodnicima primitivna seljacina u zdravoj velikoj i duhovno bogatoj obitelji
nego gradjanin ala fekalovac
nismo niti cemo ikad zivjeti u los andjelesu njujorku i parizu
a ne idu svi za onom vidis da se konj potkiva pa zaba digne nogu
nego gradjanin ala fekalovac
nismo niti cemo ikad zivjeti u los andjelesu njujorku i parizu
a ne idu svi za onom vidis da se konj potkiva pa zaba digne nogu
- Truba
#32 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
pa fino sam ti napisao da sam samo dva broja citaoNomo wrote:cuvaj se ti lakih zena i teskih droga . opasno ti je zdravlje naruseno . nije ni cudo da se bacas kamenjem na Feral ( mada ti to nisi ni citao niti ti to razumijes ) kada ti crkva i adz mozak popila .Black swan wrote:na kraju zivota ostaje ti Bog vjera obitelj i domovina
nisam ja to rekao nego stari ljudi
a ja vidim da zivot ide prema tome
a ne sjecamo se isprdaka fekala lupige i ostalog ljevicarsko pedoliberalnog medija koji bi razorio obitelj nego obitelji naseg zavičaja i onoga sto. smo stvorili
nqjcesce su to obitelji...
ono sto fekalovci zele rastociti svojim propedo piskaranjem
sta ba lupetaras
ne brini se ti za moj mozak pasa buraz
-
Cybernetic
#33 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:09, edited 1 time in total.
- Truba
#34 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
ne ti znas 
- no_mani=no_fjučr
#35 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
On je svrsavoooo na vijesti iz buducnosti, ima je vjeru...i dok ga bude citat cu ga slipo!Black swan wrote:ne ti znas
-
Nomo
#36 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Black swan wrote:pa fino sam ti napisao da sam samo dva broja citaoNomo wrote:cuvaj se ti lakih zena i teskih droga . opasno ti je zdravlje naruseno . nije ni cudo da se bacas kamenjem na Feral ( mada ti to nisi ni citao niti ti to razumijes ) kada ti crkva i adz mozak popila .Black swan wrote:na kraju zivota ostaje ti Bog vjera obitelj i domovina
nisam ja to rekao nego stari ljudi
a ja vidim da zivot ide prema tome
a ne sjecamo se isprdaka fekala lupige i ostalog ljevicarsko pedoliberalnog medija koji bi razorio obitelj nego obitelji naseg zavičaja i onoga sto. smo stvorili
nqjcesce su to obitelji...
ono sto fekalovci zele rastociti svojim propedo piskaranjem
sta ba lupetaras
ne brini se ti za moj mozak pasa burazznam ja sta je dobro a sta lose i u crkvi i u domoljublju i u bogoljublju
vidim da znas . imas odnos prema feralu isti onakav kakav ima crkva i domoljupci i obitelj zagovornici .
,, ona zena koja abortira gora je od srbina , jer vrsi etnicko ciscenje ,,
- General War
#37 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Evo jedna za crnog labuda
"FERALOVA NEUBROJIDBA
Kad je riječ o vjerskim blagdanima, odbrojavanje počinje davno prije njihova datuma i obuzima nas neko uzbuđenje po kojem se blagdan i razlikuje od praznika. To je razlikovanje religijsko, božansko. Vjerski blagdani ljude nadahnjuju, približuju ih Bogu, s njima dotičemo vječnost i vječnost dotiče nas. Volio bih da takvu svetost imaju i državni praznici, da nam ne dođu iznenada i zateknu nas nepripremljene, a to se može postići tako da nam domovina u slavu koje imamo praznike također bude religija, domovina Božja".
Milan Ivkošić u Večernjem listu
Inace feral

"FERALOVA NEUBROJIDBA
Kad je riječ o vjerskim blagdanima, odbrojavanje počinje davno prije njihova datuma i obuzima nas neko uzbuđenje po kojem se blagdan i razlikuje od praznika. To je razlikovanje religijsko, božansko. Vjerski blagdani ljude nadahnjuju, približuju ih Bogu, s njima dotičemo vječnost i vječnost dotiče nas. Volio bih da takvu svetost imaju i državni praznici, da nam ne dođu iznenada i zateknu nas nepripremljene, a to se može postići tako da nam domovina u slavu koje imamo praznike također bude religija, domovina Božja".
Milan Ivkošić u Večernjem listu
Inace feral
- no_mani=no_fjučr
#38 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Nomo, svaki drugi post o crkvi, sto ti to trebra, ti nisi nis', komunist?
Last edited by no_mani=no_fjučr on 22/02/2015 14:09, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#39 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Budite liberalni kakav je i Feral bio, pa dozvolite da se nekome ne sviđa ili jednostavno ne obožava Feral, a da nije vjerski fanatik i ultradesničar.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#40 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Feral je Walter bio, ovo CH je obicna kaka.
-
Nomo
#41 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
no_mani=no_fjučr wrote:Nomo, svaki drugi post o crkvi, sto ti to trebra, ti nisi nis', komunist?
nikad nisam bio clan SKJ ali kada mi neko kaze komunjara kao da mi je dao hiljadu maraka i hiljadu polubaca . To je za mene kompliment , cast . nemjerljiva cast . kada vidim i cujem oko sebe ove crkvene pacove i dzamijske gulobove tacno mi komunjara dodje kao kruna od zlata optocena dijamntima i dvije nobelove nagrade i 7 Osakra . Religija je toliko devalvirala na Balkanu ( a njeni podanici su pali na nivo nizi od holandije . zemlja ispod razine mora , ispod nule . ) tako da biti komunjara znaci biti Bog jer religija i njeni klimoglavci koji bi da pale feral je cisti i nepatvoreni djavo i demon . sto bi rekli neki, sejtan
- Truba
#42 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
ma forum je sve rekao sto misli o tome na anketi o carliju
nema se sta ovdje natezati
nema se sta ovdje natezati
-
Nomo
#43 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
ono sto ti zoves ,, ne svidja ,, to ovaj tvoj pajdo Black S i slicni njemu kaze: ,, Fekal ,,JohnnyS wrote:Budite liberalni kakav je i Feral bio, pa dozvolite da seili jednostavno ne obožava Feral, a da nije vjerski fanatik i ultradesničar.nekome ne sviđa
tako nisu cak govorili ni ultradesnicirai i vjerski fantaici . Tako govore samo ljudi koji su operisani od elemntarne kulture i postovanja a imputiran im je mozak inkvizicije i totalnog mraka .
- JohnnyS
#44 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Ne budi ograničen, ni Lucić ili Dežulović ne bi se toliko brecnuli zbog tog "Fekal" jer su jadni ljudi koji podjebavaju druge, a ne daju da se podjebava njih.
-
Martinez_
#45 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Feral bi i dalje imao nekakvog smisla u hrvatskom društvu koje i dalje prožima klerikalizam, nacionalizam itd.
Stvar sa Charlie Hebdoom je što su njegove vrednosti odavno zavladale Francuskom, što to nije nikakva alternativa tamo već mainstream i te vrednosti su postale ''svetinja''. Tamošnje društvo zapravo ne dozvoljava kritiku CH a ne obratno.
Tamo ne smeš reći homoseksualcu da njegovo opredeljenje ne smatraš poželjnim ali se sa verskim opredeljenjem, svetinjama i praksom muslimana smeš sprdati sve u 16.
Zato nam se povraća od CH
Stvar sa Charlie Hebdoom je što su njegove vrednosti odavno zavladale Francuskom, što to nije nikakva alternativa tamo već mainstream i te vrednosti su postale ''svetinja''. Tamošnje društvo zapravo ne dozvoljava kritiku CH a ne obratno.
Tamo ne smeš reći homoseksualcu da njegovo opredeljenje ne smatraš poželjnim ali se sa verskim opredeljenjem, svetinjama i praksom muslimana smeš sprdati sve u 16.
Zato nam se povraća od CH
-
Nomo
#46 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
nazvati nekoga govnetom nije nikakva zayebancija nego uvreda . svario i skuho i razumio sam da ne znas razliku izmedju radia 101 i FT ali da ne znas razlikovati fekalije od vina i brancina ......to je vec previseJohnnyS wrote:Ne budi ograničen, ni Lucić ili Dežulović ne bi se toliko brecnuli zbog tog "Fekal" jer su jadni ljudi koji podjebavaju druge, a ne daju da se podjebava njih.
Last edited by Nomo on 22/02/2015 14:49, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#47 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Normalna stvar, s obzirom da seksualno opredjeljenje ne biraš već se rodiš s tim dok je vjera svjesni izbor, a izbori su podložni kritici i komentarima. Premda sumnjam da su baš CH bili nešto nježniji prema homićima...
- JohnnyS
#48 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Nomo wrote:nazvati nekoga govnetom nije nikakva zayebancija nego uvreda . svario i skuho i razumio sam da ne znas razliku izmedju radia 101 i FT ali da ne znas razlikovati fekalije od vina i brancina ......to je vec previseJohnnyS wrote:Ne budi ograničen, ni Lucić ili Dežulović ne bi se toliko brecnuli zbog tog "Fekal" jer su jadni ljudi koji podjebavaju druge, a ne daju da se podjebava njih.
Paaaa. I Feral je imao rubriku "Shit of the week", a pretpostavljam da i ti znaš da je shit fekalija, dakle i oni su koristili uvrede. Sve što je javno, podložno je sudu javnosti, s kojim se ti možeš i ne moraš slagati. Ali ni u kojem slučaju ti ne daje za pravo nekoga etiketirati jer ne dijeli tvoj (ne)ukus.
-
Nomo
#49 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
meni je feral isto sto i nekome njegov Bog ili prorok . Feral je branio ljudske vrijednosti i ukazivao na one koji gaze ljudsko dostojanstvo . U najmnaju ruku . Feral je branio dobro i rugao se losem . Borio se protiv zla . Feral je blizi krscanstvu vise nego sto sto je koza bliza mesu . Samo to treba skontati . moras se roditi kao covjek da bi shvatio feral . Prije svega kao covjek . Malo pmaeti da se pronikne u Feral je takodje pozeljno . Fasista nikada nece razumjeti feral .
- JohnnyS
#50 Re: Charlie Hebdo - Feral Tribune
Ugledaj se u Feral, ne ostavljaj razmak prije interpunkcijskog znaka.