Titovim stazama revolucije
- Murat Sabanovic
DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO..........................................
- perke
Neko bi mogao pomisliti da niste voljeli TSR(cuj TSR, nikad mi ne bi palo na pamet da pravim skracenice od Jozhinog nadimka/ sta ti je pravi odgoj)... meni je to bilo super....
i pitanje: Kojeg je dana bio desant na Drvar?
i pitanje: Kojeg je dana bio desant na Drvar?
- manijak1
U petak 44 ??????

-
Toozla
...'90 sam postao predsjednik nacionalne zajednice u razredu....do kraja skolske godine sam se izborio da pripadnici moje nacije sjede u prva tri reda skolskih klupa, a zadnja klupa do prozora u kojoj sam sam presjedio treci razred ostala je prazna u znak sjecanja na mracne i turobne dane jednoumlja...

-
|||||
opala, izgleda svako protivljenje drugacijem misljenju moglo bi zavrsiti iskljucenjem, fino, napredujemo, demokratija na djelu, znaci ja i Toozla bi mogli zagrljeni izac iz partijestickitout wrote:jesu li ovo recke za banimire...||||| wrote:da pitt, to je bio pocetak raspada komunizma, ipak se isplatilo
Pitanje:Na sta sam ja ovdje naletio?
- manijak1
Na ostatak bagre palog režimaPitanje:Na sta sam ja ovdje naletio?
- pitt
Ko ti je kriv sto si se sa toozlom uvezom...starim nacionalistom||||| wrote:opala, izgleda svako protivljenje drugacijem misljenju moglo bi zavrsiti iskljucenjem, fino, napredujemo, demokratija na djelu, znaci ja i Toozla bi mogli zagrljeni izac iz partijestickitout wrote:jesu li ovo recke za banimire...||||| wrote:da pitt, to je bio pocetak raspada komunizma, ipak se isplatilo![]()
-
FortunaBela
A sjecate li se akcije "nista nas ne smije iznenaditi"...
-
gavrilo
koje nacije nacionalisto?Toozla wrote:...'90 sam postao predsjednik nacionalne zajednice u razredu....do kraja skolske godine sam se izborio da pripadnici moje nacije sjede u prva tri reda skolskih klupa, a zadnja klupa do prozora u kojoj sam sam presjedio treci razred ostala je prazna u znak sjecanja na mracne i turobne dane jednoumlja...
![]()
![]()
- manijak1
....principijelnekoje nacije nacionalisto?
- stickitout
Odgovor: na zajebanciju!||||| wrote:opala, izgleda svako protivljenje drugacijem misljenju moglo bi zavrsiti iskljucenjem, fino, napredujemo, demokratija na djelu, znaci ja i Toozla bi mogli zagrljeni izac iz partijestickitout wrote:jesu li ovo recke za banimire...||||| wrote:da pitt, to je bio pocetak raspada komunizma, ipak se isplatilo![]()
- Fair Life
Jel' ga ti to upali ?Toozla wrote:...'90 sam postao predsjednik nacionalne zajednice u razredu....do kraja skolske godine sam se izborio da pripadnici moje nacije sjede u prva tri reda skolskih klupa, a zadnja klupa do prozora u kojoj sam sam presjedio treci razred ostala je prazna u znak sjecanja na mracne i turobne dane jednoumlja...
![]()
![]()
Gasi to svjetlo !!
-
digger
#42 Re: Titovim stazama revolucije
Jah, vazda su postojali moderatori.St.Germain wrote:... jednom na regionalnom osvojio peto mjestoal namjestaljkom me diskvalifikovase MANGUPI
![]()
-
Toozla
M - 71/SAgavrilo wrote:koje nacije nacionalisto?Toozla wrote:...'90 sam postao predsjednik nacionalne zajednice u razredu....do kraja skolske godine sam se izborio da pripadnici moje nacije sjede u prva tri reda skolskih klupa, a zadnja klupa do prozora u kojoj sam sam presjedio treci razred ostala je prazna u znak sjecanja na mracne i turobne dane jednoumlja...
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Oposum 16
sjecam se da je dobri ucitelj tamo nekada u trecem il` cetvrtom, nasao za shodno da me posalje na regionalno takmicenje TSR
dobio sam nekakvu brosuru masnih korica u kojoj je do u detalje razradeno od npr. kada drug tito kenja, gdje kenja i s kim kenja, do kada je rex prno zadnji put...
obzirom da sam i tada imao hronicni problem nepostivanja autoriteta i ne uklapanja u sistem uskoro sam, po povratku sa ovog svjetski poznatog takmicenja i esencijalno bitne indoktrinacije za sve narode, narodnosti i firgose, zijanio i mjesto precednika razreda...

dobio sam nekakvu brosuru masnih korica u kojoj je do u detalje razradeno od npr. kada drug tito kenja, gdje kenja i s kim kenja, do kada je rex prno zadnji put...
obzirom da sam i tada imao hronicni problem nepostivanja autoriteta i ne uklapanja u sistem uskoro sam, po povratku sa ovog svjetski poznatog takmicenja i esencijalno bitne indoktrinacije za sve narode, narodnosti i firgose, zijanio i mjesto precednika razreda...
-
gavrilo
Toozla wrote:M - 71/SAgavrilo wrote:koje nacije nacionalisto?Toozla wrote:...'90 sam postao predsjednik nacionalne zajednice u razredu....do kraja skolske godine sam se izborio da pripadnici moje nacije sjede u prva tri reda skolskih klupa, a zadnja klupa do prozora u kojoj sam sam presjedio treci razred ostala je prazna u znak sjecanja na mracne i turobne dane jednoumlja...
![]()
![]()
![]()
![]()

super...
-
kub lajkan
#46 Re: Titovim stazama revolucije
Ovo pitanje je bilo prije par dana na zagrebačkom kvizu "Milijunaš"... žena se dvoumila između Luks i Reks, ali je na kraju pogodila... u stvari rekli su da je pogodila...St.Germain wrote: Kako se zvao pas Marsala Tita?
Nego, kako se zvao taj cuko?
-
PR80
#47 Re: Titovim stazama revolucije
To su bila fina lijepa stara vremena. Uspjela ucestvovati 3 puta, pobjede su bile na svom mjestu i to je bilo to (rat je ucinio svoje), i evo jedan zadatak kojeg se ja sjecam.St.Germain wrote:sjetih se ovog relikta nekih drugih vremena, iso sam ispred svoje osnovne 8 puta a isto toliko puta je pohadjao, jednom na regionalnom osvojio peto mjestoal namjestaljkom me diskvalifikovase MANGUPI
![]()
je li iko od vas iko bio na nekim od prvenstava i sjecate li se pitanja?
Mozete sudjelovati na ovoj temi samo ako se sjetite barem jednog pitanja sa takmicenja, ali nijedno ne smije biti identicno sa prethodnim:
(nije potrebno davat odgovor)
Dopuni ostatak.....
Bosko Buha sa puskom u ruci
...........................................
-
FortunaBela
Ja sam odrastao
Uz ratne filmove u boji
Uz česte tučnjave u školi
Uz narodne pjesme pune boli
Ja sam stvarno sretno dijete
Ja sam odrastao
Uz predivne vojne parade
Uz studenske demonstracije
Izgubio sam sliku iz legitimacije...............
Uz ratne filmove u boji
Ja sam odrastao
Uz predivne vojne parade
-
St.Germain
barem smo sretno djetinjstvo imaliFortunaBela wrote:Ja sam odrastao
Uz ratne filmove u boji
Ja sam odrastao
Uz predivne vojne parade