NEĆEŠ VJEROVAT,TAJ SAM I GLEDAO ALI EVO KRITIKE SU VEĆ TU,NE ZNAM MAJKE MI,ZBUNJOZA MI PRAVO
Koji auto kupiti ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Flaster996
#26 Re: Koji auto kupiti ?
NEĆEŠ VJEROVAT,TAJ SAM I GLEDAO ALI EVO KRITIKE SU VEĆ TU,NE ZNAM MAJKE MI,ZBUNJOZA MI PRAVO
- relax11
#27 Re: Koji auto kupiti ?
citroen xm wrote:Ovaj Toledo iz nekog razloga nema dio gdje dođu maglenke, ima prilično pohabano vozačevo sjedište i volan. Zadnja svjetlosna grupa mu je tamna iz nekog razloga. Mislim da on nije džaba 5800 KM.
Mislim da nisi u pravu
Meni sjediste i volan izgleda sasvim uredu, to sto nema dio gdje su maglenke se lagano skinu, meni su sa skode "mahnuli" to, i zadnja svjetlosna grupa je tamna jer je on zatamnio
Takvi smo mi kada je jeftino sto nije skuplje, kada je skuplje sto nije jeftinije
Ipak je ovo auto staro 15 godina, mada u ospte ne izgleda tako
Mislim covjek neka radi sta hoce ja sam stavio auto samo da pomognem covjeku najbolje je da ga vidi u zivo i razmotri nema 13 godina zna sta valja sta ne valja
Ja hvalim toleda jer sam ga imao i stvarno je super auto, doduse ja sam ga imao kada je bio star 3 godine, ali evo gledam ih sada po piku sve su u istom stanju kao i moj sto je bio kada sam ga kupio.
Tebi sretno i da nades kakav fin autic da se ne zaje*es
LP.
-
citroen xm
#28 Re: Koji auto kupiti ?
Nisam rekao ništa protiv Toleda kao auta, samo mi ovaj primjerak ne djeluje baš kao srećno rješenje.