Znači došlo je do toga da ne biraš s kim ćeš zanoćit.apoksiomen wrote:Dakle, vrlo jednostavno i direktno pitanje, gdje da čovjek radnim danom zbari kakvu trebu u Sarajevu? Mlađe, starije, svejedno. Biću tu idućih par dana pa reko gdje su mi najveće šanse, da tu izađem.
Barenje u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- avetinja
#26 Re: Barenje u Sarajevu
- muha_sa
#27 Re: Barenje u Sarajevu
pun grad djevojaka, samo prilazi i govori--"djevojko, da znaš kako bi me lako pridobila ovog casa bi mi se pocela udvarat"apoksiomen wrote:Dakle, vrlo jednostavno i direktno pitanje, gdje da čovjek radnim danom zbari kakvu trebu u Sarajevu? Mlađe, starije, svejedno. Biću tu idućih par dana pa reko gdje su mi najveće šanse, da tu izađem.
more bit bidne da upali.
- sema911s
#29 Re: Barenje u Sarajevu
Obaril staa
-
shandrprcSA
#30 Re: Barenje u Sarajevu
jedino mlijeko s sise...
- spreca
#32 Re: Barenje u Sarajevu
Mene je jedna nedavno odmaf ufatila.........nisam ruku uspio izvuci iz torbice
-
Muzikjunki
#33 Re: Barenje u Sarajevu
Posto kao i obicno na ovom forumu mozes procitati samo postove koji veze s temom nemaju, evo da ti konkretno odgovorim.
Probaj Aquarius Vils, bude posjeceno i radnim danima, dolazi dosta slobodnih djevojaka, uglavnom starije od 25. Cesto se "nakace" na sank i cekaju. Kako u Sarajevu svakako niko ne prilazi, vecina muskaraca samo razgleda okolo i zijeva, mozes da biras.
Mozes jos da posjetis Operu, Barometar i Hacijendu (ako jos uvijek imaju srijedom oni tamburasi).
Ne znam koliko godina imas, ali ako si mladji, imas i ove nargilhane na svakom koraku, medjutim tamo je prosjek godina 20. Kako ljudi sjede zbijeni i dime po cijelu noc, onda je vrlo lako zapoceti razgovor s bilo kojom curom, pa makar i o vrstama nargile.
Hardcore varijanta je restoran/kafana Bosna na Ilidzi srijedom, ali pripremi pozamasnu svotu da sponzorises pica cijelu noc. Ne moras da brines, ako narucis flasu, gazda ce ti sam dovesti sponzoruse za stol da te gule. Ako ti taj vid zabave odgovara, mozes iskoristiti situaciju.
Sretno i lijep provod!
Probaj Aquarius Vils, bude posjeceno i radnim danima, dolazi dosta slobodnih djevojaka, uglavnom starije od 25. Cesto se "nakace" na sank i cekaju. Kako u Sarajevu svakako niko ne prilazi, vecina muskaraca samo razgleda okolo i zijeva, mozes da biras.
Mozes jos da posjetis Operu, Barometar i Hacijendu (ako jos uvijek imaju srijedom oni tamburasi).
Ne znam koliko godina imas, ali ako si mladji, imas i ove nargilhane na svakom koraku, medjutim tamo je prosjek godina 20. Kako ljudi sjede zbijeni i dime po cijelu noc, onda je vrlo lako zapoceti razgovor s bilo kojom curom, pa makar i o vrstama nargile.
Hardcore varijanta je restoran/kafana Bosna na Ilidzi srijedom, ali pripremi pozamasnu svotu da sponzorises pica cijelu noc. Ne moras da brines, ako narucis flasu, gazda ce ti sam dovesti sponzoruse za stol da te gule. Ako ti taj vid zabave odgovara, mozes iskoristiti situaciju.
Sretno i lijep provod!
- kritichar
#34 Re: Barenje u Sarajevu
u tom aquarisu polovna roba
- Ramzess Veliki
#35 Re: Barenje u Sarajevu
A koja nije?kritichar wrote:u tom aquarisu polovna roba
... mislim da i one nas tako svrstavaju, bar mene ... vjerovatno mi iza leđa kažu - puno vožen, prešao kilometara i puno troši, skupo servisiranje a model zastario ...
- spreca
#36 Re: Barenje u Sarajevu
Oldtaimeri su na cijeniRamzess Veliki wrote:A koja nije?kritichar wrote:u tom aquarisu polovna roba![]()
... mislim da i one nas tako svrstavaju, bar mene ... vjerovatno mi iza leđa kažu - puno vožen, prešao kilometara i puno troši, skupo servisiranje a model zastario ...
- sema911s
#37 Re: Barenje u Sarajevu
Zavisi koje je marke oldtimer neki ne vrijede nistaa
- kritichar
#38 Re: Barenje u Sarajevu
ne govore tebi, nego za motorRamzess Veliki wrote:A koja nije?kritichar wrote:u tom aquarisu polovna roba![]()
- Ramzess Veliki
#39 Re: Barenje u Sarajevu
A vidiš ... može biti.kritichar wrote:ne govore tebi, nego za motorRamzess Veliki wrote:A koja nije?kritichar wrote:u tom aquarisu polovna roba![]()
- klixoris
#40 Re: Barenje u Sarajevu
kritichar wrote:ne govore tebi, nego za motorRamzess Veliki wrote:A koja nije?kritichar wrote:u tom aquarisu polovna roba![]()
- Ramzess Veliki
#41 Re: Barenje u Sarajevu
Kurbla ti otpala ...klixoris wrote:kritichar wrote:ne govore tebi, nego za motor
- klixoris
#42 Re: Barenje u Sarajevu
Nema to na ovim modernim motorima. Kod mene je sve na dugmeRamzess Veliki wrote:Kurbla ti otpala ...klixoris wrote:kritichar wrote:ne govore tebi, nego za motor
To ima samo na starim, k'o kod tebe
-
archi_a
#43 Re: Barenje u Sarajevu
Gdje god i ako uspijes da pridjes, za pocetak, nemoj da te slucajno cuje da je zoves trebom !apoksiomen wrote:Dakle, vrlo jednostavno i direktno pitanje, gdje da čovjek radnim danom zbari kakvu trebu u Sarajevu? Mlađe, starije, svejedno. Biću tu idućih par dana pa reko gdje su mi najveće šanse, da tu izađem.
- Ramzess Veliki
#45 Re: Barenje u Sarajevu
Nemoj zafrkavat' ...klixoris wrote:Nema to na ovim modernim motorima. Kod mene je sve na dugmeRamzess Veliki wrote:Kurbla ti otpala ...![]()
To ima samo na starim, k'o kod tebe
OT: Da ne bude oftopičić ... Klixo nema iskustva sa prilaženjem pa mora o motoru ... eto samo da gazda teme bude upućen ...
Last edited by Ramzess Veliki on 03/02/2015 13:15, edited 1 time in total.
- klixoris
#46 Re: Barenje u Sarajevu
Palit' na guranje 
- Ramzess Veliki
#47 Re: Barenje u Sarajevu
Lako ga je tebi gurati kad ti je mali ...klixoris wrote:Palit' na guranje
- klixoris
#48 Re: Barenje u Sarajevu
Mal' ja, mal' motor
A i ne moram vise brinut' o prilazenju, ozenjen
A i ne moram vise brinut' o prilazenju, ozenjen
Last edited by klixoris on 03/02/2015 13:19, edited 1 time in total.
- klixoris
- Tony Soprano
#50 Re: Barenje u Sarajevu
Hoce momak da ga prihefta u prolazu. Tesko, ali probaj.