the_stick wrote:radostan dan wrote:bingov buraz wrote:
Jes u kurcu,ja te programe placam kao i onaj iz Srbije.
Treba napraviti pritisak,nek radi najveca taraba i ne moram ga nikad slusati ali treba da bude i na Bosanskom jeziku prenos,isto vazi i za titlove.
pa ništa, pritišći...koliko se ja razumijem u to kako te stvari ferceraju, neće se ni počešati.
naravno da se nece pocesati... nazalost, svjesni su da vecina nasih ljudi razmislja bas kao ti - "boli me k... na kojem je jeziku, samo nek ja imam sta gledati... sto ne napravi neko nas? oni su napravili i svaka im cast... (kao mi ne placamo za gledanje SK - nama su eto poklonili prenose)..."
da se ne osvrcem na
idiotske komentare tipa 'cuj srbijanski komentator navija za novaka'... ko zna citati sa razumijevanjem, lako ce skontati da mu to pravo niko ne spori... al' dobro...
ili poredjenje sa al jazeera sport, koji neko gleda preko satelita i koji apsolutno nema nikakve veze sa nama niti ga nama neko prodaje...
tema, nazalost, ide upravo u pravcu u kojem sam i ocekivao... 99% ljudi smatra da je svejedno... jer eto mi moramo biti zahvalni sto nam je neko uopste omogucio da to gledamo... i ispadne jos sprdnja sto neko uopste moze pomisliti da ono sto placa moze traziti u formatu i na jeziku koji mu odgovara...
Komentar nije idiotski, nego je ironija u pitanju. Posto ne kontas, pa da ti objasnim.
Drugo sto bih htio da pojasnim, to je ono sto me zaboli neka stvar da li je na hrvatskom, srpskom, bosanskom.....yebo vas ba politika u sportu, pogledajte samo stanje u nasoj drzavi po tom pitanju, ako je selektor Bosnjak, bira mu se pomocnik Srbin
Nista, sator i stacioniraj se negdje pred prostorije SK ili kablovskog operatera. Meni ne smeta.
Problem je veci zato sto, kad kazem da meni ne smeta, budem napadnut, jer dajem ''idiotske'' komentare, nisam dovoljno patriotski nastrojen itd, tdi.
Zayebi tu pricu.
I da, sjecam se prenosa na BHT ili FTV EPL ili Primere. Obicno su znali prenositi najgoru utakmicu kola, a sad imas pokrivene skoro sve utakmice i opet ne valja
Na cemu se prije gledalo 4 GS turnira, Euroliga, NBA, ABA liga, od ove sezone imaju i prenose kompletnih eurokvalifikacija.
No, no, bitan je jezik, odnosno narjecje na kojem se prica

bgm bolest, a vi kako hocete.