Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
osoba x da se registruje a već mu je banovan nik sa nekom emajl adresom recimo [email protected]
morat će kosristiti neki novi validni e majl :D:D tipa [email protected]
osoba x da se registruje a već mu je banovan nik sa nekom emajl adresom recimo [email protected]
morat će kosristiti neki novi validni e majl :D:D tipa [email protected]
jel tako :D:D
komi, hoces da ti nacrtam??
ti, KOMI si registrovan na [email protected] .... dobio ban ili ne na NICK komi, ne mozes registrovati drugi nick na isti mail.
Znaci, mehanizam za smanjenje kloniranja nickova jeste "maltretiranje" forumasha da za svaki klon (nick) moraju dati drugu VALIDNU e-mail adresu
papak_eliminator wrote:@komi,
bilo je potrebno da neko ukaze na to...ne znam zasto nisi iskoristio svoj status da objasnis sta treba....
ja sam barem deset puta raznim putevima pokusao proturiti tu ideju o konfirmacijskom linku i banovanju e majla ... ali nikom nista...
također pokusavam proturiti ideju o POTVRĐIVANJU TEME daklem... ako neko zeli pokrenuti temu na Politici i Religiji ona treba biti odobrena od lokalnog moderatora :D:D
papak_eliminator wrote:@komi,
bilo je potrebno da neko ukaze na to...ne znam zasto nisi iskoristio svoj status da objasnis sta treba....
ja sam barem deset puta raznim putevima pokusao proturiti tu ideju o konfirmacijskom linku i banovanju e majla ... ali nikom nista...
također pokusavam proturiti ideju o POTVRĐIVANJU TEME daklem... ako neko zeli pokrenuti temu na Politici i Religiji ona treba biti odobrena od lokalnog moderatora :D:D
imam ja ideja ali me nitko ne sluša
komi, mozda nisi na pravi nacin to saopstio....al nebitno....
sto se tice potvrdjivanja tema, to ne bi bila losa ideja, ali problem je u tome sto nisu moderatori uvijek online, i onda bi se izgubila char foruma...
papak_eliminator wrote:
komi, mozda nisi na pravi nacin to saopstio....al nebitno....
ma prati to mene kroz čitav život... ne samo na forumu... nešto predložim i nakon dvije godine se to usvoji ali akd neko drugi to isto predloži :D:D
papak_eliminator wrote:
sto se tice potvrdjivanja tema, to ne bi bila losa ideja, ali problem je u tome sto nisu moderatori uvijek online, i onda bi se izgubila char foruma...
tako je izgubila bi se čar da ti neko nabrzaka opsuje, doduše indikrektno ustašku/balijsku/četničku/ćafirsku majku :D:D:D:D