U braku izlazak odvojeno

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Pirija

#26 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Pirija »

sto cesce odvojeno izlaziti
Ala Turca

#27 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Ala Turca »

Slažem se :D
sedma_7

#28 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by sedma_7 »

Ja nisam za to
Dobrinja80

#29 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

pedeset wrote:Može, ali samo sa osobom od povjerenja koja je u krvnom srodstvu od muža/žene. Dakle ako izlazi žena, nek izađe sa njegovom sestrom, majkom i sl. Naravno da može povesti i prijateljice ali u pratnji mora biti neko od gore pomenutih. I moraju kući doći do 22h. :)

Sex se može imati i prije 22 h :izet:
Dobrinja80

#30 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

amiliana wrote:
Buckethead wrote:daleko od očiju, daleko od srca. Mogu se sexati preko Skype-a
cyber sex :lol:
cyber Šta?
amiliana

#31 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by amiliana »

Dobrinja80 wrote:
amiliana wrote:
Buckethead wrote:daleko od očiju, daleko od srca. Mogu se sexati preko Skype-a
cyber Šta?
Citaj s-e-k-s :-)
spreca

#32 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by spreca »

ono u ono
Dobrinja80

#33 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

amiliana wrote:
Dobrinja80 wrote:
amiliana wrote:
cyber Šta?
Citaj s-e-k-s :-)

:kiss:
zrakomlat

#34 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by zrakomlat »

muha_sa wrote:moze izac al sa svekrvom.
:lol:
zippoo87

#35 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by zippoo87 »

uvijek se izlazilo i izlaziti ce se...naravno u normalnim vezama
u ovim opsesivno-posesivnim vezama nista nije kako treba...pa se svaki mig gleda kao opasnost

samo treba naci psihicki ispravnu osobu...da se hoce zabaviti ali da tim svojim zabavljanjem nece ugroziti ni sebe ,ni brak a ni tebe kao muza
najnormalnija stvar je da ljudi izlaze odvojeno,da imaju prijatelje...da se druze....niko nije pupcanom vrpcom vezan :D

logika neke "novokomponovane " raje je da od trenutka kada se krene zabavljati...prijasnji zivot treba obrisati i praviti se kao da nisi postojao do tog trenutka,pa tako treba zanemariti prijatelje,nikoga ne pozdravljati i ne daj boze izaci negdje bez djevojke/momka
drugi par opanaka je sto neki nadju sebi slicnu,pa vara on,vara ona :D
ho oponopono

#36 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by ho oponopono »

sadie_forever wrote:Recimo on zivi u Njemackoj a ona u Bosni,jel po vasem misljenju ok da on ili ona izlaze na kafe i sl s drugovima/drugaricama,navecer i sl ? ako su vec u braku
...ma ono ako želi u kući će te varati dok si ti u drugoj sobi, slinavi kurvari ne biraju, niti mare, uvijek nađu načinImage

...tako da svaki par je zaseban odnos, a naposljetku i ljudi kad su u braku nisu umrli pobogu, njihov život nije završen tim jebenim(da prostiš) činom DA...tako da, kaj da ti velim jebade su to...a povjerenje je čudo!Image
Dobrinja80

#37 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

Šta je cilj tog izlaska?
I šta kad joj priđe neki momak, šta kaže, ja sam udata ali eto malo sam pozelila da izađem, još ako je na štiklma i u minjaku i ako ima dobre sise, Niko neće gledati ima li prsten?
Secer_033

#38 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Secer_033 »

Pa ima ono ´open relationship´.
Sunny-7

#39 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

Dobrinja80 wrote:Šta je cilj tog izlaska?
I šta kad joj priđe neki momak, šta kaže, ja sam udata ali eto malo sam pozelila da izađem, još ako je na štiklma i u minjaku i ako ima dobre sise, Niko neće gledati ima li prsten?
Ahahahahah, eto neko ce je ukrasti :lol: Ti joj zabrani da izadje jer ces tako sigurno sprijeciti nezeljenu...situaciju :izet: :lol: :lol:
Dobrinja80

#40 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Dobrinja80 »

Sunny-7 wrote:
Ahahahahah, eto neko ce je ukrasti :lol: Ti joj zabrani da izadje jer ces tako sigurno sprijeciti nezeljenu...situaciju :izet: :lol: :lol:
Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'
kritichar

#41 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by kritichar »

Dobrinja80 wrote: Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'
.......i ti je oprašiš.......

što je tražila to je i dobila
sema911s

#42 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by sema911s »

to on smije obilazit katarine i anjdjelike a ona jer je udata osudjena na sudoperu,
Sunny-7

#43 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by Sunny-7 »

Dobrinja80 wrote:
Sunny-7 wrote:
Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'
Pa, valjda je njoj vazno sto je udata, ako se dotjera za izlazak sa prijateljicama ne pise joj na celu: Bujrum, izvolite me :izet: Eto, za mene je zauzeto vazda bilo zauzeto, tim se osobama ne prilazi nikad i nikad, mora bit' da sam staromodna i zatucana!
kritichar

#44 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by kritichar »

Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža

i radi koga ili čega se dotjerujete, nemojte samo reći radi sebe, onda bi bile uvijek dotjerane i kad ste sami u kući
sema911s

#45 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by sema911s »

kritichar wrote:Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža

i radi koga ili čega se dotjerujete, nemojte samo reći radi sebe, onda bi bile uvijek dotjerane i kad ste sami u kući
kada ti izlazis vani sa drugovima(ne u neku lokalnu birtiju vec ko sto kazu do grada), na kafu, pivu sta vec,.

jel izadjes u trenerci, papucama, poderanoj majci, glavom ko da je krava lizala,. il gledas da se normalno obuces"kako kazes da se dotjeras"
haluga

#46 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by haluga »

od kako sam u braku imam samo radno i pidjamu ...tako da i u birtiju idem u radnom :D
kritichar

#47 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by kritichar »

sema911s wrote:
kritichar wrote:Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža

kada ti izlazis vani sa drugovima(ne u neku lokalnu birtiju vec ko sto kazu do grada), na kafu, pivu sta vec,.

jel izadjes u trenerci, papucama, poderanoj majci, glavom ko da je krava lizala,. il gledas da se normalno obuces"kako kazes da se dotjeras"
normalno i dotjeran nije isto
al_akhisari

#48 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by al_akhisari »

...ne vidim ništa pogrešno, baš naprotiv; smatram da svako treba (ako želi), da ima trenutke za sebe; naravno uključujući i druženje/ izlaske i sa svojim društvom; navedeno važi za vezu prije braka, ali sasvim logično i na vezu u braku; i naravno, odnosi se na muškarca i na ženu; ne vidim zašto bi izlazak "samostalno" značio i prevaru; malo povjerenja nikome ne škodi; ako neko želi i hoće napraviti nešto, nema toga što ga može spriječiti u tome... zabrana ponajmanje...lično, nikada ne pitam i ne provjeravam gdje se bilo, s kime se bilo, ali svako postavlja temelje odnosa za sebe...i vlasnik je svoje ugode i neugode
sema911s

#49 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by sema911s »

kritichar wrote:
sema911s wrote:

normalno i dotjeran nije isto
sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)

jel grijesim,
kritichar

#50 Re: U braku izlazak odvojeno

Post by kritichar »

sema911s wrote: sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)

jel grijesim,
normalno je uredno i pristojno
Post Reply