U braku izlazak odvojeno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pirija
#26 Re: U braku izlazak odvojeno
sto cesce odvojeno izlaziti
-
Dobrinja80
#29 Re: U braku izlazak odvojeno
pedeset wrote:Može, ali samo sa osobom od povjerenja koja je u krvnom srodstvu od muža/žene. Dakle ako izlazi žena, nek izađe sa njegovom sestrom, majkom i sl. Naravno da može povesti i prijateljice ali u pratnji mora biti neko od gore pomenutih. I moraju kući doći do 22h.
Sex se može imati i prije 22 h
-
Dobrinja80
#30 Re: U braku izlazak odvojeno
cyber Šta?amiliana wrote:cyber sexBuckethead wrote:daleko od očiju, daleko od srca. Mogu se sexati preko Skype-a
- amiliana
#31 Re: U braku izlazak odvojeno
Citaj s-e-k-sDobrinja80 wrote:cyber Šta?amiliana wrote:cyber sexBuckethead wrote:daleko od očiju, daleko od srca. Mogu se sexati preko Skype-a
- spreca
#32 Re: U braku izlazak odvojeno
ono u ono
-
Dobrinja80
#33 Re: U braku izlazak odvojeno
amiliana wrote:Citaj s-e-k-sDobrinja80 wrote:cyber Šta?amiliana wrote:
cyber sex
-
zrakomlat
#34 Re: U braku izlazak odvojeno
muha_sa wrote:moze izac al sa svekrvom.
-
zippoo87
#35 Re: U braku izlazak odvojeno
uvijek se izlazilo i izlaziti ce se...naravno u normalnim vezama
u ovim opsesivno-posesivnim vezama nista nije kako treba...pa se svaki mig gleda kao opasnost
samo treba naci psihicki ispravnu osobu...da se hoce zabaviti ali da tim svojim zabavljanjem nece ugroziti ni sebe ,ni brak a ni tebe kao muza
najnormalnija stvar je da ljudi izlaze odvojeno,da imaju prijatelje...da se druze....niko nije pupcanom vrpcom vezan
logika neke "novokomponovane " raje je da od trenutka kada se krene zabavljati...prijasnji zivot treba obrisati i praviti se kao da nisi postojao do tog trenutka,pa tako treba zanemariti prijatelje,nikoga ne pozdravljati i ne daj boze izaci negdje bez djevojke/momka
drugi par opanaka je sto neki nadju sebi slicnu,pa vara on,vara ona
u ovim opsesivno-posesivnim vezama nista nije kako treba...pa se svaki mig gleda kao opasnost
samo treba naci psihicki ispravnu osobu...da se hoce zabaviti ali da tim svojim zabavljanjem nece ugroziti ni sebe ,ni brak a ni tebe kao muza
najnormalnija stvar je da ljudi izlaze odvojeno,da imaju prijatelje...da se druze....niko nije pupcanom vrpcom vezan
logika neke "novokomponovane " raje je da od trenutka kada se krene zabavljati...prijasnji zivot treba obrisati i praviti se kao da nisi postojao do tog trenutka,pa tako treba zanemariti prijatelje,nikoga ne pozdravljati i ne daj boze izaci negdje bez djevojke/momka
drugi par opanaka je sto neki nadju sebi slicnu,pa vara on,vara ona
- ho oponopono
#36 Re: U braku izlazak odvojeno
...ma ono ako želi u kući će te varati dok si ti u drugoj sobi, slinavi kurvari ne biraju, niti mare, uvijek nađu načinsadie_forever wrote:Recimo on zivi u Njemackoj a ona u Bosni,jel po vasem misljenju ok da on ili ona izlaze na kafe i sl s drugovima/drugaricama,navecer i sl ? ako su vec u braku

...tako da svaki par je zaseban odnos, a naposljetku i ljudi kad su u braku nisu umrli pobogu, njihov život nije završen tim jebenim(da prostiš) činom DA...tako da, kaj da ti velim jebade su to...a povjerenje je čudo!

-
Dobrinja80
#37 Re: U braku izlazak odvojeno
Šta je cilj tog izlaska?
I šta kad joj priđe neki momak, šta kaže, ja sam udata ali eto malo sam pozelila da izađem, još ako je na štiklma i u minjaku i ako ima dobre sise, Niko neće gledati ima li prsten?
I šta kad joj priđe neki momak, šta kaže, ja sam udata ali eto malo sam pozelila da izađem, još ako je na štiklma i u minjaku i ako ima dobre sise, Niko neće gledati ima li prsten?
- Secer_033
#38 Re: U braku izlazak odvojeno
Pa ima ono ´open relationship´.
-
Sunny-7
#39 Re: U braku izlazak odvojeno
Ahahahahah, eto neko ce je ukrastiDobrinja80 wrote:Šta je cilj tog izlaska?
-
Dobrinja80
#40 Re: U braku izlazak odvojeno
Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'Sunny-7 wrote:Ahahahahah, eto neko ce je ukrastiDobrinja80 wrote:Šta je cilj tog izlaska?
I šta kad joj priđe neki momak, šta kaže, ja sam udata ali eto malo sam pozelila da izađem, još ako je na štiklma i u minjaku i ako ima dobre sise, Niko neće gledati ima li prsten?Ti joj zabrani da izadje jer ces tako sigurno sprijeciti nezeljenu...situaciju
![]()
![]()
- kritichar
#41 Re: U braku izlazak odvojeno
.......i ti je oprašiš.......Dobrinja80 wrote: Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'
što je tražila to je i dobila
- sema911s
#42 Re: U braku izlazak odvojeno
to on smije obilazit katarine i anjdjelike a ona jer je udata osudjena na sudoperu,
-
Sunny-7
#43 Re: U braku izlazak odvojeno
Pa, valjda je njoj vazno sto je udata, ako se dotjera za izlazak sa prijateljicama ne pise joj na celu: Bujrum, izvolite meDobrinja80 wrote:Ja nisam oženjen, ali kad sretnem neku udatu nije mi važno što je udata kad dođe do 'situacije'Sunny-7 wrote:Ahahahahah, eto neko ce je ukrastiDobrinja80 wrote:Šta je cilj tog izlaska?
I šta kad joj priđe neki momak, šta kaže, ja sam udata ali eto malo sam pozelila da izađem, još ako je na štiklma i u minjaku i ako ima dobre sise, Niko neće gledati ima li prsten?Ti joj zabrani da izadje jer ces tako sigurno sprijeciti nezeljenu...situaciju
![]()
![]()
- kritichar
#44 Re: U braku izlazak odvojeno
Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža
i radi koga ili čega se dotjerujete, nemojte samo reći radi sebe, onda bi bile uvijek dotjerane i kad ste sami u kući
i radi koga ili čega se dotjerujete, nemojte samo reći radi sebe, onda bi bile uvijek dotjerane i kad ste sami u kući
- sema911s
#45 Re: U braku izlazak odvojeno
kada ti izlazis vani sa drugovima(ne u neku lokalnu birtiju vec ko sto kazu do grada), na kafu, pivu sta vec,.kritichar wrote:Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža
jel izadjes u trenerci, papucama, poderanoj majci, glavom ko da je krava lizala,. il gledas da se normalno obuces"kako kazes da se dotjeras"
-
haluga
#46 Re: U braku izlazak odvojeno
od kako sam u braku imam samo radno i pidjamu ...tako da i u birtiju idem u radnom 
- kritichar
#47 Re: U braku izlazak odvojeno
normalno i dotjeran nije istosema911s wrote:kada ti izlazis vani sa drugovima(ne u neku lokalnu birtiju vec ko sto kazu do grada), na kafu, pivu sta vec,.kritichar wrote:Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža
jel izadjes u trenerci, papucama, poderanoj majci, glavom ko da je krava lizala,. il gledas da se normalno obuces"kako kazes da se dotjeras"
- al_akhisari
#48 Re: U braku izlazak odvojeno
...ne vidim ništa pogrešno, baš naprotiv; smatram da svako treba (ako želi), da ima trenutke za sebe; naravno uključujući i druženje/ izlaske i sa svojim društvom; navedeno važi za vezu prije braka, ali sasvim logično i na vezu u braku; i naravno, odnosi se na muškarca i na ženu; ne vidim zašto bi izlazak "samostalno" značio i prevaru; malo povjerenja nikome ne škodi; ako neko želi i hoće napraviti nešto, nema toga što ga može spriječiti u tome... zabrana ponajmanje...lično, nikada ne pitam i ne provjeravam gdje se bilo, s kime se bilo, ali svako postavlja temelje odnosa za sebe...i vlasnik je svoje ugode i neugode
- sema911s
#49 Re: U braku izlazak odvojeno
sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)kritichar wrote:normalno i dotjeran nije istosema911s wrote:kada ti izlazis vani sa drugovima(ne u neku lokalnu birtiju vec ko sto kazu do grada), na kafu, pivu sta vec,.kritichar wrote:Da si staromodna i zatucana ne bi ti bilo uredu to da udata žena napucana izlazi bez muža
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)
jel grijesim,
- kritichar
#50 Re: U braku izlazak odvojeno
normalno je uredno i pristojnosema911s wrote: sta spada pod dotjeran (kurvata,bjela kosulja, pantole sa cizom)
normalan (tene,kratka jakna, brzi friz i to)
jel grijesim,