kritichar wrote:to su im sve materešine krive
za sto tacno?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kritichar wrote:to su im sve materešine krive
razmaze ihsadie_forever wrote:kritichar wrote:to su im sve materešine krive
za sto tacno?
sta se ima obrazovattrcicu trceci wrote:ma dobro, zene se sad vise obrazuju tako da je do 28.godine normalno...preko je vec mrka kapa
Meni pomutio razum jedan cehmuha_sa wrote:
kakav bosanceros, Svedo zakon.
valjda je ovo ironija, ne mogu zamisliti da neko sada ozbiljno ovako razmisljamuha_sa wrote:sta se ima obrazovattrcicu trceci wrote:ma dobro, zene se sad vise obrazuju tako da je do 28.godine normalno...preko je vec mrka kapa
zeni je mjesto u kuci, nek pere, pegla, kucu cisti i djecu podize.
djeS djete drago za Cehaamiliana wrote:Meni pomutio razum jedan cehmuha_sa wrote:
kakav bosanceros, Svedo zakon.
zensko da se skolujetrcicu trceci wrote:valjda je ovo ironija, ne mogu zamisliti da neko sada ozbiljno ovako razmisljamuha_sa wrote:sta se ima obrazovattrcicu trceci wrote:ma dobro, zene se sad vise obrazuju tako da je do 28.godine normalno...preko je vec mrka kapa
sta ce ti pismena zena....samo ce te vise zajebavati a posla ionako nece nacitrcicu trceci wrote:valjda je ovo ironija, ne mogu zamisliti da neko sada ozbiljno ovako razmisljamuha_sa wrote:sta se ima obrazovattrcicu trceci wrote:ma dobro, zene se sad vise obrazuju tako da je do 28.godine normalno...preko je vec mrka kapa
Sta fali cesimamuha_sa wrote:djeS djete drago za Cehaamiliana wrote:Meni pomutio razum jedan cehmuha_sa wrote:
kakav bosanceros, Svedo zakon.jedino ako je nase gore list furaj.
slovackaamiliana wrote:
Sta fali cesima
nekulturni, zaostali i primitivci sam takvi.amiliana wrote: Sta fali cesima
Ceska je samostalnaspreca wrote:slovackaamiliana wrote:
Sta fali cesima
ahaamiliana wrote:Ceska je samostalnaspreca wrote:slovackaamiliana wrote:
Sta fali cesima
i slovacka jeamiliana wrote:Ceska je samostalnaspreca wrote:slovackaamiliana wrote:
Sta fali cesima
Na osnovu cega si to procijenio molim temuha_sa wrote:nekulturni, zaostali i primitivci sam takvi.amiliana wrote: Sta fali cesima
necemo u OFF --Bratislava zakon.amiliana wrote:@muha_sa ne diraj mi cehe, cesi su najbolji narod od svih naroda![]()
PRAHA
nije to temaamiliana wrote:Na osnovu cega si to procijenio molim temuha_sa wrote:nekulturni, zaostali i primitivci sam takvi.amiliana wrote: Sta fali cesima
Dugujes objasnjenjemuha_sa wrote:necemo u OFF --Bratislava zakon.amiliana wrote:@muha_sa ne diraj mi cehe, cesi su najbolji narod od svih naroda![]()
PRAHA
sta ti mislis o curama koje pregargaju 25
Meni nema boljeg naroda normalni, vrijedni hoce da rade, raja mozes se sa njima zezati, slobodni,otvoreni ako si imao priliku da se susreces sa njima imas svoj stav uredumuha_sa wrote:
nije to temavjeruj da su naki nikakvi.
j eli to bilo zeganja? salim se, branis ih ko rod najrodjenijiamiliana wrote:Meni nema boljeg naroda normalni, vrijedni hoce da rade, raja mozes se sa njima zezati, slobodni,otvoreni ako si imao priliku da se susreces sa njima imas svoj stav uredumuha_sa wrote:
nije to temavjeruj da su naki nikakvi.
Izvinjavam se na OFF-u
j eli to bilo zeganja? salim se, branis ih ko rod najrodjeniji[/quote]trcicu trceci wrote:
Izvinjavam se na OFF-u
Ovaj moj je ceh i imam par prijatelja iz Ceske i prava su raja a Prag je naljepsi grad u Evropi bar po meni i volim ga odmalena jednostavno poseban je.amiliana wrote:j eli to bilo zeganja? salim se, branis ih ko rod najrodjenijitrcicu trceci wrote:
Izvinjavam se na OFF-u