Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:Koliko si imao godina kada smo se tukli sa čehoslovačkom u dejvis kupu?
E, to slabo pamtim, ali znam iz teniskog vremeplova da je Yu dobila a igrao Zivojinovic.
Vaznije od svega je povratak Delpa, sada krece s 338 mjesta ATP liste a dobio je Stakhovskog koji nije levat na betonu. Idemo, delpo, ponovo u Top 10.
Težak ždrijeb za naše. Kako ovako, Damir na AO, W, USO dobije sve dvometraše dođe RG i tad dobije šljakere. Što nije obrnuto, jest da dvometraša na RG ima malo kao i ovih na preostala tri GS, ali valjda imaju trojica pa da dođu Damiru.
ABd večeras do 3-0 idemo, jest da će biti teško ali Damir mora dobijati ove igrače ako želi u TOP 100. Za Aldina i Tomu, nemam toliko toga puno reći, šta god naprave je odlično.
red evil wrote:Težak ždrijeb za naše. Kako ovako, Damir na AO, W, USO dobije sve dvometraše dođe RG i tad dobije šljakere. Što nije obrnuto, jest da dvometraša na RG ima malo kao i ovih na preostala tri GS, ali valjda imaju trojica pa da dođu Damiru.
ABd večeras do 3-0 idemo, jest da će biti teško ali Damir mora dobijati ove igrače ako želi u TOP 100. Za Aldina i Tomu, nemam toliko toga puno reći, šta god naprave je odlično.
Bugojanac, zna on mlatnuti i dvometrase, kao onog crnog prosle godine, nije tu frka. Do njega je sve, Miloslav nije lagan, ali puno toga je na njegovoj strani, a bilo bi dobro da ga malo pogura i jako sunce. Izgleda nis' mu ne smeta. Ni druga dvojica nisu bez izgleda.
red evil wrote:Težak ždrijeb za naše. Kako ovako, Damir na AO, W, USO dobije sve dvometraše dođe RG i tad dobije šljakere. Što nije obrnuto, jest da dvometraša na RG ima malo kao i ovih na preostala tri GS, ali valjda imaju trojica pa da dođu Damiru.
Bugojanac, zna on mlatnuti i dvometrase, kao onog crnog prosle godine, nije tu frka. Do njega je sve, Miloslav nije lagan, ali puno toga je na njegovoj strani, a bilo bi dobro da ga malo pogura i jako sunce. Izgleda nis' mu ne smeta. Ni druga dvojica nisu bez izgleda.
Umalo ti nisam prijavio post, ovi znakovi me zbunjuje, a htio citirat.
Znam da zna. Sad sam malo gledao Miloslava, nije me impresionirao. Jedino u ćemu bolji od Damira je servis, a ostalo je mislim sve na strani Damira. Neće biti lagano, ali Damir ovo može dobit, dobivao je i puno jače igrače od ovog.
Tomahawk11 wrote:Valjda se veceras igra na dva dobijena seta. Vidim @red evil pise 3-0, koliko se sjecam na tri se igra tek posljednji krug kvalifikacija.
Toma, koliko kontam, on misli na tri pobjede bh.tenisera!
Tomahawk11 wrote:Valjda se veceras igra na dva dobijena seta. Vidim @red evil pise 3-0, koliko se sjecam na tri se igra tek posljednji krug kvalifikacija.
Toma, koliko kontam, on misli na tri pobjede bh.tenisera!
Onda je do mene, evo ponovo citam i vidim da je mislio na trojicu nasih tenisera
2:1 za BiH u Melbourne. Kako sam najavio, Damir u drugom kolu preko Mecira, iako nije bilo lagano, a ugodno je iznenadio Tomo Brkic. Sigurna pobjeda nad Rusom Karatsevom, 2:0 i da Ljubusak skine junf na jednom GS-u. Zijanio samo Aldin od Becka (0:2) iako se vratio u mec i imao sanse za preokret.Bravo za bh.tenis.
Bio sam blizu, nije 3-0 već 2-1. Svaka čast Damiru i Tomi. Damir se odlično vratio, presudni game (ili game-ovi) gubitak svog servisa na 5-4 i onda uzimanje ponovo break-a je presudilo ovaj meč. Iako je mogao biti uvjerljivi u 3. setu, ali nema veze, bitna je pobjeda. Bravo Tomo, potajno sam se nadao da može doći do pobjede ali nisam mislio da može ovako ubjedljivo.
O postavljacu teme ! A sto nema naseg Viktora medju opcijama ? Nego , nisam nigdje procitao potvrdu da je Del Po dobio pozivnicu zvanicno ! Zna li mi ko sta rec glede drvosjece velikoga srca ?
KENJAC wrote:O postavljacu teme ! A sto nema naseg Viktora medju opcijama ? Nego , nisam nigdje procitao potvrdu da je Del Po dobio pozivnicu zvanicno ! Zna li mi ko sta rec glede drvosjece velikoga srca ?
Koliko ja znam Delpo ima "protected rating" tako da nema zime za nastup na AO i čak mislim da ce biti i nosilac.
U Sydneyu igra kao WC zbog toga što ga je kasno prijavio jer nije znao kako će zglob reagovati.
Idemo Fedrinka
Idemo Damire
Idemo dr. Ivo
Idemo Griša
KENJAC wrote:O postavljacu teme ! A sto nema naseg Viktora medju opcijama ? Nego , nisam nigdje procitao potvrdu da je Del Po dobio pozivnicu zvanicno ! Zna li mi ko sta rec glede drvosjece velikoga srca ?
Koliko ja znam Delpo ima "protected rating" tako da nema zime za nastup na AO i čak mislim da ce biti i nosilac.
U Sydneyu igra kao WC zbog toga što ga je kasno prijavio jer nije znao kako će zglob reagovati.
Idemo Fedrinka
Idemo Damire
Idemo dr. Ivo
Idemo Griša