+1pirmin wrote:upis
Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- dajdza-ze
#26 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
- Sir Charles
- fosna2014
#28 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Bice stream preko stranice http://www.ihf.info kao i svaki put.agnostic_front wrote:Zna li se hoće li biti na youtube-u live streamova, bilo je prošlo prvenstvo u Danskoj?
-
kakavdanakneiskustvu
#29 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
otkud ovoliko igraca iz ex yu drzava u sastav katara,zar ihf i dalje tako lako dijeli sportska drzavljanstva ili kako se vec to naziva?
-
samosingle
#30 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
pozdrav
Svidja mi se tema vezano za svjetsko prvenstvo jer pratim desavanja opcenito a ne samo sto se tice nase reprezentacije.
Prvo da napisem sto se tice Australije mislim jeste njima ucinjena nepravda ali IHF je pogrijesio od samog starta trebao ih je staviti u dodatne kvalifikacije Azijske po mom misljenju. A realno i sta ce oni na svjetskom kad je njima najveci uspjeh sto su postigli 15 pogodaka, readovno gube po 30+ razlike i primaju 50+ golova tako da i nije neka steta sto njih nema jer su amaterska reprezentacija.
Iz razloga sto manje vise sve znamo o evropskim selekcijama ja bi da vise pisemo o ovim anonimnim reprezentacijama prije svega mislim na Iran koji je sa nama u grupi a tu su jos i Saudijska Arabija, Cile, Argentina, Egipat, Alzir... dakle bilo kakvu zanimljivost ako neko zna vezano za ove reprezentacije neka napise. Evo izasao je zanimljiv intervju na zvanicnoj stranici svjetskog sa nekim Saudijskim igracem koji kaze da su oni podmladili sastav, da su svi amaterski igraci i da su vojnici u svojoj zemlji. Jer kod njih je kao svaki sportista i vojnik. Kao igraju vojnu ligu koja se sastoji od 4 kluba. Jedan igrac im igra u Emiratima i kao on se smatra profesionalcem.
Svidja mi se tema vezano za svjetsko prvenstvo jer pratim desavanja opcenito a ne samo sto se tice nase reprezentacije.
Prvo da napisem sto se tice Australije mislim jeste njima ucinjena nepravda ali IHF je pogrijesio od samog starta trebao ih je staviti u dodatne kvalifikacije Azijske po mom misljenju. A realno i sta ce oni na svjetskom kad je njima najveci uspjeh sto su postigli 15 pogodaka, readovno gube po 30+ razlike i primaju 50+ golova tako da i nije neka steta sto njih nema jer su amaterska reprezentacija.
Iz razloga sto manje vise sve znamo o evropskim selekcijama ja bi da vise pisemo o ovim anonimnim reprezentacijama prije svega mislim na Iran koji je sa nama u grupi a tu su jos i Saudijska Arabija, Cile, Argentina, Egipat, Alzir... dakle bilo kakvu zanimljivost ako neko zna vezano za ove reprezentacije neka napise. Evo izasao je zanimljiv intervju na zvanicnoj stranici svjetskog sa nekim Saudijskim igracem koji kaze da su oni podmladili sastav, da su svi amaterski igraci i da su vojnici u svojoj zemlji. Jer kod njih je kao svaki sportista i vojnik. Kao igraju vojnu ligu koja se sastoji od 4 kluba. Jedan igrac im igra u Emiratima i kao on se smatra profesionalcem.
- It_is_a_Leclerc
#31 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Čuj to... Svašta.samosingle wrote:pozdrav
Iran ne bi trebao biti problem. Ozbiljno vjerujem da se ne radi o ljudima koji imaju osnovna znanja neophodna za profesionalni rukomet. Nešto kao ti Australci. Možda čak i gori, jer nemaju nikakvog iskustva.
- SkyLimit
#32 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Iznenadio sam se kad sam vidio iz kojih klubova dolaze igrači Brazila. Montpellier, Ademar Leon, Granollers itd. Pola reprezentacije nastupa u ASOBAL ligi. Da se igra na neutralnom terenu, možda bi i uzeli Katar na otvaranju, ali ovako teško. Ne vjerujem ni da će proći grupu, jedni Bjelorusi npr. će jednostavno iskoristiti što su visočiji i teži i prebit će ih ko mačku.
BHT izgleda neće ni prenositi Katar - Brazil danas. Bitno je da će prenositi svaku utakmicu Hrvatske.
BHT izgleda neće ni prenositi Katar - Brazil danas. Bitno je da će prenositi svaku utakmicu Hrvatske.
- It_is_a_Leclerc
#33 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Upališ YouTube, ugasiš one komentare pored jer tu se ovi naši kolju oko Kosova i tako to, i uživaš u engleskom komentaru koji je fin, normalan i zna pravila.
I biraš šta hoćeš da gledaš, u HD-u.
Ovi naši ne mogu prežaliti što nema Srbije, pa da mogu prenositi i jedne i druge.
I biraš šta hoćeš da gledaš, u HD-u.
Ovi naši ne mogu prežaliti što nema Srbije, pa da mogu prenositi i jedne i druge.
-
nema me tamo
#34 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Koliko ce utakmica prenosit ovi naši idioti?
- SkyLimit
#35 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Vjerovatno će kompjuteri sa BHT prenositi iste utakmice kao i Hrvati + utakmice naše reprezentacije. Zapravo, s obzirom da RTL za razliku od BHT neće prenositi ni jednu našu utakmicu osim one sa Hrvatskom, vjerovatno BHT koji prenosi i naše utakmice neće moći prikazati sve ove utakmice što će biti na RTL.
Od toliko zanimljivih utakmica, oni će svaki drugi dan iskoristiti taj jedan ili dva termina koliko će već prenositi na Hrvatsku.
Nemojte mi reći da je to politika da se mora, pa HRT nikako nije kupio prava natjecanja i neće prenositi ni jednu utakmicu Hrvatske, a nas će BHT zbog Hrvatske tjerati da dva puta gledamo utakmice Irana na SP. Pa neće ih u Iranu gledati toliko.

Od toliko zanimljivih utakmica, oni će svaki drugi dan iskoristiti taj jedan ili dva termina koliko će već prenositi na Hrvatsku.
Nemojte mi reći da je to politika da se mora, pa HRT nikako nije kupio prava natjecanja i neće prenositi ni jednu utakmicu Hrvatske, a nas će BHT zbog Hrvatske tjerati da dva puta gledamo utakmice Irana na SP. Pa neće ih u Iranu gledati toliko.

- SkyLimit
#36 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Pored naših mečeva i utakmica Hrvatske, BHT1 će realizirati prenose i nekih drugih zanimljivih utakmica iz preostale tri grupe, kao i susrete drugog kruga.
http://sportsport.ba/rukomet/prenosi-me ... ht1/149958
-
nema me tamo
#37 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Pa nama u BiH ce svakako zamracit Rtl..
BHT.
BHT.
- Charuga
- Globalni moderator
- Logovan
-
samosingle
#41 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
da brazilci su ozbiljna reprezentacija vidio si na svjetskom juniorskom prvenstvu koje se igralo kod nas da imaju i jaku mladu reprezentaciju vecina ih je kao sto kazes u spanskoj ligi. Argentinci imaju onu trojcu brace Simonet Diego je u Montpellieru momak je klasa, a druga dvojca su u Ivryju i ovom Pablu predvidjaju prelazak u neki veci klub jer je isto tako odlican igrac. Takodje osim brace imaju igraca po Francuskoj vecinom druga liga.SkyLimit wrote:Iznenadio sam se kad sam vidio iz kojih klubova dolaze igrači Brazila. Montpellier, Ademar Leon, Granollers itd. Pola reprezentacije nastupa u ASOBAL ligi. Da se igra na neutralnom terenu, možda bi i uzeli Katar na otvaranju, ali ovako teško. Ne vjerujem ni da će proći grupu, jedni Bjelorusi npr. će jednostavno iskoristiti što su visočiji i teži i prebit će ih ko mačku.
- oldtajmer
#42 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
je li ovo fakat nema otvaranja i vecerasnje utakmice na nasim kanalima 
-
Eldinn
#43 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Burić: Spremni smo i očekujemo da krenemo sa pobjedom!
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... n=timeline
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... n=timeline
- It_is_a_Leclerc
#44 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Jedno pitanje za rukometne sladokusce.
Da li se sjećate je li prošlih godina onaj stream na YouTubeu osim live prijenosa, omogućavao i naknadno gledanje utakmica ?! Ja se ne mogu sjetiti, a gledao sam puno utakmica live tamo. Pitam zato što sutra imam neodgodivih poslovnih obaveza sa, očigledno, patriotski operisanim ljudima, pa ću propustiti tekmu, pa bih naknadno da pogledam ?
Da li se sjećate je li prošlih godina onaj stream na YouTubeu osim live prijenosa, omogućavao i naknadno gledanje utakmica ?! Ja se ne mogu sjetiti, a gledao sam puno utakmica live tamo. Pitam zato što sutra imam neodgodivih poslovnih obaveza sa, očigledno, patriotski operisanim ljudima, pa ću propustiti tekmu, pa bih naknadno da pogledam ?
-
Juliuscezar
#45 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Sretno momcima, šteta što nismo dobili bolju pjesmu za nafuravanja
.
- agnostic_front
#46 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Da, imaš ih i sad na youtube (sa EP-a u Danskoj).It_is_a_Leclerc wrote:Jedno pitanje za rukometne sladokusce.![]()
- trcicu trceci
#47 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Koji su vam najdrazi stariji igraci?
Meni je Harmandic, bio je nevjerovatan, brz i imao je ludu tehniku, nesto slicno Balicu.
Meni je Harmandic, bio je nevjerovatan, brz i imao je ludu tehniku, nesto slicno Balicu.
- It_is_a_Leclerc
#48 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Od novijih - Damir Doborac
-
the_stick
- Logovan
#50 Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Qatar 2015
Valjda ima.the_stick wrote: gdje je panini za ovo prvenstvo??