Kao sto rekoh, dodju da zive tu, jer u vukojebini odakle su doslu nisu mogli zivjeti, i onda pocnu sranja.....nema veze odakle.....U te razvijene zemlje racunam i cijelu ex Yu....Red Wolf wrote:Pitaj ovog sto o tome pise,aludirajuci da su danci elita a marokanci,alzirci jad bjeda sta li,jako profinjenoItakoto wrote:Kakve veze imaju materijalna bogatstva sa svim ovim?
Je suis Muslim
- int21
#26 Re: Je suis Muslim
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#27 Re: Je suis Muslim
Ja nemam respekta prema ni jednoj vrijeri, jer trebas biti glup ko neka stvar da vjerujs u budalastine i nake legende. To je krucialna razlika izmedju mene i brojnih. Ja ne mrzim nego nemam postovanja prema necemu sto je besmisleno. Treba vjerovati u nauku, nije tebe Bog stvrio nego evolucija. Ako je Bog tako perfektan kako ona stvori toliko budala na ovoj planeti da mi je znati? Vjere su same prema sebi kontradiktivne. Nego saka pametnih koristi vjreu u svoju korist jer njom farbaju oci budalama, naivnima i sl. Isto sto ne pamtis kad si u matarinom stomako tako neces nista pamtiti poslje kad odes, jer te nema. Nema nista gore dole tamo vamo. Razumite vec jedno. Ili se upucajte da se uvjerite.Havatar wrote:Znaju da sire mrznju premq islamu i ksenofobiju prema onima cije su domove unistili i kuce opljackali a da ovi ne smiju da se pobune . Bas onako "civilizirano" dok sve ne satru "satirom". I te rasisticke izraze kozojebi ostavi za tvoje nacisticke forume a ne da pricas kako emigranti treba da postuju domaca pravila ponasanja a ti prvi ne postujes nego vrijedjas sve muslimane na bosanskom forumu.int21 wrote:Sta Danci znaju, vidis kako zive ko kokuzi a ne ko razvijeni bogati Marokanci, Alzirci, Kozojebi i sl.....Zviz wrote:U Danskoj su jedne novine najavila da ce izdati citave novine u crtezima poslanika Muhameda, a na glavnoj strani ce pisati nesto poput, crtamo sta zelimo i kako hocemo, jer na to imam pravo u nasoj drzavi, ako imate protiv tog mozda zivite u pogresnoj drzavi.
-
sahara1428
#28 Re: Je suis Muslim
Prihvatamleo karan wrote:Vidi Jovanu mozes jebat mater zato sto je pravoslavac, jer je to njegov izbor.sahara1428 wrote:Znači li sad to da bi neko mogao doci i reci u duhu prakticiranja slobode govora j..em Jovanu srpsku mater, ako je to to, neka zna Jovan da iako ja ovom praktikantu slobode govora ne bih ..bo mater ali ne bih dozvolio da Jovanu išta ružno kaže jer Je suis MuslimLuca36 wrote:Ne slažem se sa protestima sa parolom "je suis Charlie..", zato što ja nisam provokator niti dijelim paradigmu ovog i onog svijeta sa urednicima anamon prokletog "satiričnog tijednika". Ograđujem se od "Islamskog terorizma..." jer se i sam Islam ograđuje od terorizma.
Koristim pravo i slobodu govora da sa ponosom izjavim Je suis Muslim.
Kad ćemo se već dijeliti na one koji misle da mogu vrijeđati Poslanika i nas koji tako ne misle.
Tako perfidna igra riječi, čuj "ja sam Čarli" na jednoj strani i na drugoj su svi oni kojima se ne ostavlja izbor da budu nešto "treće".
A jebat mu mater zato sto je Srbin ne bi smio jer to nije stvar njegovog izbora.
- int21
#29 Re: Je suis Muslim
Zviz wrote:... Ili se upucajte da se uvjerite.
- pirpa
#30 Re: Je suis Muslim
Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
zao mi je jedino policije .
i sloboda govora mora imati neke granice a ne da diraju nesto sto je milionima ljudi sveto.
i sloboda govora mora imati neke granice a ne da diraju nesto sto je milionima ljudi sveto.
- int21
#31 Re: Je suis Muslim
Jako lijepo.....vidi se vrh inteligencije negdje oko 15-16.....pirpa wrote:Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
- derion
#32 Re: Je suis Muslim
Nisu se novinari igrali vatrom, nego ovi idioti što pobiše 12 nevinih ljudi. Novinari su se samo "igrali" olovkom. Zar ne vidiš prokletu razliku?!?!pirpa wrote:Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
- MyTao
#33 Re: Je suis Muslim
Svako ima pravo da vjeruje u sta zeli, a i mi ostali imamo pravo da ismijavamo to vjerovanje.pirpa wrote:Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
- int21
#34 Re: Je suis Muslim
MyTao wrote:Svako ima pravo da vjeruje u sta zeli, a i mi ostali imamo pravo da ismijavamo to vjerovanje.pirpa wrote:Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
Neeeee....njihovo pravo je vece jer mi sto ne vjerujemo nismo ljudi.....
- Havatar
#35 Re: Je suis Muslim
Igrali olovkom tako da nahuskaju neke druge da "brane svijet od terorizma" i ubijaju muslimanske civile, uriniraju po lesevima i da za to ne osjecaju nikakvo kajanje i da jos ne budu ni kaznjeni.derion wrote:Nisu se novinari igrali vatrom, nego ovi idioti što pobiše 12 nevinih ljudi. Novinari su se samo "igrali" olovkom. Zar ne vidiš prokletu razliku?!?!pirpa wrote:Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#36 Re: Je suis Muslim
Sto onda ne naberes odatle?Havatar wrote: Ne mogu koga hoce , samo one prema kojima je to dozvoljeno posto je vladajuca agenda takva da susvi neprijatelji i moraju biti makar proganjani, ismijavani ako ne mogu bit ubijeni.
- int21
#37 Re: Je suis Muslim
Ko ce onda davati socijalu? Nema toga u razvijenom zemljama kozojebaca...._BataZiv_0809 wrote:Sto onda ne naberes odatle?Havatar wrote: Ne mogu koga hoce , samo one prema kojima je to dozvoljeno posto je vladajuca agenda takva da susvi neprijatelji i moraju biti makar proganjani, ismijavani ako ne mogu bit ubijeni.
- Capajebo
#38 Re: Je suis Muslim
Dakle po slobodi govora (bez provokacije i pokusaja vrijedjanja) ja vama mogu jebat mater, i vi na to morate reci "ah, super, ako tako zelis, imas svako pravo na to" 
I to je kao civilizacija, pokazatelj neceg naprednog i tolerancije?
Samo da napomenem da ni u kom slucaju ne podrzavam ovo sto su ovi retardi uradili.
Samo da napomenem da ni u kom slucaju ne podrzavam ovo sto su ovi retardi uradili.
-
razonoda
#39 Re: Je suis Muslim
Sigurna sam da su ti svi novinari --religiozni-- i zasto vrijedjati druge rezigije , je zbilja nepotrebno. Zar nemogu prodati novine bez poslanika Muhameda. Nisam vjernik , al ne podrzavam ismijavanje poslanika.
A ovi ''osvetnici' me podsjecaju na Hatica koji je otisao da srusi KRIZ na Trebevicu.
A ovi ''osvetnici' me podsjecaju na Hatica koji je otisao da srusi KRIZ na Trebevicu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#40 Re: Je suis Muslim
Bas takoint21 wrote: Ko ce onda davati socijalu? Nema toga u razvijenom zemljama kozojebaca....
Jedna od najmrzih pojava na forumu su mi likovi sa adresom u EU koji kenjaju o teskom polozaju muslimana u drzavama u kojim zive. Jos gori su oni koji otamo huškaju rat ovdje
-
broj dva
#41 Re: Je suis Muslim
--------Havatar wrote:Nije jedno od osnovnih ljudskih prava nije cak uopste pravo nego najgori ljudski poriv da se nasteti drugom i da se drugi unisti i ponizi.broj dva wrote:---------Luca36 wrote:Ne slažem se sa protestima sa parolom "je suis Charlie..", zato što ja nisam provokator niti dijelim paradigmu ovog i onog svijeta sa urednicima anamon prokletog "satiričnog tijednika". Ograđujem se od "Islamskog terorizma..." jer se i sam Islam ograđuje od terorizma.
Koristim pravo i slobodu govora da sa ponosom izjavim Je suis Muslim.
Kad ćemo se već dijeliti na one koji misle da mogu vrijeđati Poslanika i nas koji tako ne misle.
Tako perfidna igra riječi, čuj "ja sam Čarli" na jednoj strani i na drugoj su svi oni kojima se ne ostavlja izbor da budu nešto "treće".
Izrugivanje i ismijavanje religije je jedno od osnovni ljudski prava, ukljucujuci sva bozanstva i sve poslanike.
Moje pravo je da se sprdam sa Muhamedom i Isusom i svim bogovima, og Shive preko Zeusa do Alaha i Jahve.
Koliko bi dao da islamski svjet dobije svog prjeko potrebnog George Carlina, Bill Hicka ili Bill Mahera, jer to jednostavno islamu treba.
Eto smo se podjelili, sta sad? Ja na tebe nisam mislio pucat, hoces li ti na mene ?
Rjeci, filmovi, kjige i slike ne stete i ne unistavaju, oruzje to radi.
A za tvoj eventualni osjecaj ponizenosti i uvjredjenosti, iskreno me nije briga za tvoje stanje svjesti i tvoje emocije.
I jeste, ljudsko je pravo ismijavati i izruguvati religije. To sto je tebi ili milijardi ljudi to "svetinja" je irelevantno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#42 Re: Je suis Muslim
Poredit mater i neku istorijsku licnost jeCapajebo wrote:Dakle po slobodi govora (bez provokacije i pokusaja vrijedjanja) ja vama mogu jebat mater, i vi na to morate reci "ah, super, ako tako zelis, imas svako pravo na to"
- derion
#43 Re: Je suis Muslim
Da, to je pokazatelj civilizacijske razlike između zapadnjačkih vrijednosti i srednjovjekovnog mračnjaštva, tj. netolerantnosti prema drugačijem razmišljanju.Capajebo wrote:Dakle po slobodi govora (bez provokacije i pokusaja vrijedjanja) ja vama mogu jebat mater, i vi na to morate reci "ah, super, ako tako zelis, imas svako pravo na to"
- pirpa
#44 Re: Je suis Muslim
olovka je dosta mocnije oruzje od puske, to su ovi novinari sigurno znali a bili su i svjesni rizika svojih postupaka.derion wrote:Nisu se novinari igrali vatrom, nego ovi idioti što pobiše 12 nevinih ljudi. Novinari su se samo "igrali" olovkom. Zar ne vidiš prokletu razliku?!?!pirpa wrote:Igrali se sa vatrom, vatrom se opekli. tko im hebe majku
cak ih je sef francuske obavjestajne sluzbe molio da ne objavljuju karikature jer time ugrozavaju nacionalnu sigurnost francuske. a jok debili hoce pa hoce i eto im sad.
- Capajebo
#45 Re: Je suis Muslim
Cekaj, zar je bitno o kome pricamo, jel' ja imam slobodu govora da kazem ono sto mislim?_BataZiv_0809 wrote:Poredit mater i neku istorijsku licnost jeCapajebo wrote:Dakle po slobodi govora (bez provokacije i pokusaja vrijedjanja) ja vama mogu jebat mater, i vi na to morate reci "ah, super, ako tako zelis, imas svako pravo na to"
I npr. nekim osobama mozes jebat mater, al' ovo sto oni ismijavaju ne
Opet ponavljam, osudjujem ovaj napad u Parizu, i nije u skladu sa Islamom. Ali mora se razgraniciti ta kobajagi sloboda govora, jer upravo to nije civilizacija niti neko napredno drustvo.
- Capajebo
#46 Re: Je suis Muslim
A ismijavanje necega, sto preko milijarde ljudi smatra svetim, je upravo pokazatelj tolerantnosti?derion wrote:Da, to je pokazatelj civilizacijske razlike između zapadnjačkih vrijednosti i srednjovjekovnog mračnjaštva, tj. netolerantnosti prema drugačijem razmišljanju.Capajebo wrote:Dakle po slobodi govora (bez provokacije i pokusaja vrijedjanja) ja vama mogu jebat mater, i vi na to morate reci "ah, super, ako tako zelis, imas svako pravo na to"
- dale cooper
#47 Re: Je suis Muslim
Jebavanje matere se može isto tako verbalno uzvratiti ali neću nikoga ubiti zbog toga. 
- kamberovica polje
#48 Re: Je suis Muslim
Da, a ja tebe imam pravo prijaviti za nanošenje duševne boli nadležnim institucijama, sigurno neću uzeti kalaš i rokat po tebi. To ti je ta sloboda i civilizacija koju Bliski Istok iz ovih ili onih razloga niakd neće postići.Capajebo wrote:Dakle po slobodi govora (bez provokacije i pokusaja vrijedjanja) ja vama mogu jebat mater, i vi na to morate reci "ah, super, ako tako zelis, imas svako pravo na to"
- Capajebo
#49 Re: Je suis Muslim
Nemoj da mi ubacujes rijeci koje nisam rek'o. Samo pitam imam li ja to pravo, ili je to retardirano i potpuno necivilizacijski?dale cooper wrote:Jebavanje matere se može isto tako verbalno uzvratiti ali neću nikoga ubiti zbog toga.
- It_is_a_Leclerc
#50 Re: Je suis Muslim
Uživam dok čitam kmečanje ljudi koji nikako da shvate da što je sveto njima ne mora biti sveto nikom drugom i da samim tim taj drugi apsolutno stiče puno pravo da od tog što je njima sveto radi cirkus i šprdanciju. Kad ćete skontati da je upravo to esencija slobode govora ?!