Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidis, moja tetka zivi u takozvanoj "RS" i na sudu je preko sest godina jer se bori da povrati nesto sto je svojim golim rukama napravila, za nju nije MIR! Da li mislis da je majkama Srebrenice mir u dusi kad znaju da su ratni zlocinci na slobodi?
Irena, otvori oci! Jebla te RS!
zasti ti smeta rs?tvojoj tetki sve najbolje,ali ne diraj mi rs!
rs?......ma jok.....to se ne dira.....vetj obara...:D:D
Vidis, moja tetka zivi u takozvanoj "RS" i na sudu je preko sest godina jer se bori da povrati nesto sto je svojim golim rukama napravila, za nju nije MIR! Da li mislis da je majkama Srebrenice mir u dusi kad znaju da su ratni zlocinci na slobodi?
Irena, otvori oci! Jebla te RS!
zasti ti smeta rs?tvojoj tetki sve najbolje,ali ne diraj mi rs!
Zasto mi smeta RS? Hebiga, ti si izgleda prespavala ovih zadnjih 13 godina ili se stvarno pravis budala! Ja sam draga rodjena u gradu BL a to je BOSNA I HERCEGOVINA, meni RS smeta jer ne mogu da budem bosanka u gradu u kojem sam se rodila. Preko noci smo ja i moji postali manjina u gradu u kojem smo rodjeni, kad bih se vratili da zivimo u njemu. Ne ponavljaj mi to pitanje!
Sve se moze kad se hoce. To da se nista ne moze odradit do kraja posteno je samo pokusaj pravdanja zbog nedostatka principa i morala. Trenutni uspjeh je samo prividan. Na duze staze si gubitnik. I ti i svi oko tebe.