Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čim on sam ne shvata da je to problem mani se korišćenja sile,nije taj dobar.
Pitaj ga fino do kada misli cijepati,ako kaže 5 dana OK strpi se jbg preživjećeš.
Ako misli cijelu zimu pomalo nabavljati drva i cijepati onda otiđi i prijavi muriji.
Valjda još nekome smeta ,udružite se,ništa silom.
doselio se prije 1 mj...stan ispod mene bio 3 mj prazan..i valja ga je kupio...nisam covjeka nikad ni vidio..znam da je svadba bila neki dan i da su dernecili do 5h
doselio se neki dziber ispod mene prije 1mj...i od danas je poceo da cijepa drva redovno u STANU??? Ima li iko neki prijedlog sta bi mogao da radim osim da ga nalupam?
Imal nesto u zakonu da pise protiv toga?Ili je dozvoljeno cijepanje drva u kuhinji?Sve mi odzvanja u stanu??? Ovo je teror zivi...
molim vas za neki prijedlog...
zgrada ima 18 spratova..
poz i hvala
nije jasno u cemu je ovde problem?
covijek cjepa svoja drva, on hin je kupijo i platijo svojim parama pa moze snjima radit sta hoce. to sto ti nejmas svojije drva pa ti krivo, to je tvoj problem. i sam si reko da hin cjepa u kuhinji pa je ne jasno sta ti smeta?
a ako ti smeta buka, izadzi malo na svijez vazduh, prohodaj i bice ti lakse.
mora se covijek nekako ugrijat, pa vidis li zime na polju.
Last edited by hizo ramidovic on 31/12/2014 14:19, edited 1 time in total.
Na sta li njemu lici kuhinja kad ih u njoj cjepa
Da je makar na balkon izaso.Zna se do kad se moze stvarati buka ako pređe to vrijeme imate valjda kucepazitelja pa nek sa njim to sredi ako se i na to oglusi murija pa nek mu pisu kaznu.
jarane ne zezam se...evo citam po google...imaju ljudi istih problema..jer stoka cijepa drva u stanu...
ja se ne zezam...ozbiljno vam govorim
Protiv svoje savjesti ovo kažem, ali takvima samo zube pokazati. Sa stokom se ne može razgovarati. Skoro sam imala neki problem sa komšilukom, potrošila sam energije za 5 života da im objasnim, da razjasnim, da zakonski poduprem, dokažem, razgovaram, ma jok. Na koncu je moj muž rekao da će ih prebiti, unio se u lice i kao bubice su. Na žalost živimo sa puno takvih ljudi koji razgovor, lijepo ophođenje tumače kao slabost i onda gaze po toj "slabosti"
doselio se neki dziber ispod mene prije 1mj...i od danas je poceo da cijepa drva redovno u STANU??? Ima li iko neki prijedlog sta bi mogao da radim osim da ga nalupam?
Imal nesto u zakonu da pise protiv toga?Ili je dozvoljeno cijepanje drva u kuhinji?Sve mi odzvanja u stanu??? Ovo je teror zivi...
zgrada ima 18 spratova..
poz i hvala
covijek cjepa svoja drva, on hin je kupijo i platijo svojim parama pa moze snjima radit sta hoce. to sto ti nejmas svojije drva pa ti krivo, to je tvoj problem. i sam si reko da hin cjepa u kuhinji pa je ne jasno sta ti smeta?
mora se covijek nekkao ugrijat, pa vidis li zime na polju.
ma ja, pakostan ovaj trokadero. nek i on cijepa--ko mu brani
A kakav magistar, ladno cepa drva Kod nas se doselila studentica iz tesnja. To se guzi svaku boziju noc, k'o da stenje na megafon. Odjekuje eho, oka sklopit ne mozes. Tacno vise znam kad je koji ispit prosla, a koji pala. Sta da ja radim, zovem policiju ?! Pa pomislit ce da sam zagorio na mrtvo ime, a da je prebijem ne dolazi u obzir..
Ps. prodajem stan, jeftino!
doselio se prije 1 mj...stan ispod mene bio 3 mj prazan..i valja ga je kupio...nisam covjeka nikad ni vidio..znam da je svadba bila neki dan i da su dernecili do 5h
Iskreno te zalim i saosjecam. Evo mene nasekira a ne tebe. Pa picka im materina dokle vise
mirzet87sa wrote:A kakav magistar, ladno cepa drva Kod nas se doselila studentica iz tesnja. To se guzi svaku boziju noc, k'o da stenje na megafon. Odjekuje eho, oka sklopit ne mozes. Tacno vise znam kad je koji ispit prosla, a koji pala. Sta da ja radim, zovem policiju ?! Pa pomislit ce da sam zagorio na mrtvo ime, a da je prebijem ne dolazi u obzir..
Ps. prodajem stan, jeftino!
kd isprati dragog fino joj pokucaj na vrata i popricaj sU njom.
pedeset wrote:Ovako dakle, on je sprat ispod tebe što znači da stanaru ispod njega bukvalno cijepa nad glavom. E sad ako si dobar sa tim što živi ispod njega smislite priču šta i kako i odite do tog drvosječe. Prvo na finu, ako ništa ne promijenite zovite policiju. Ako ni tad ne bude pomaka vi ga nalupajte. Ako nećete vi da lupate, nađite nekog od tog posla i platite mu. Ima li kućni red, ko vam je glavni u zgradi za probleme i sl. Popričajte. Samo još da te pitam gdje je ta zgrada?
Zgrada je u Zenici...zgrada ima 18 spratova...on je na prvom,ja iznad njega..
Zalij ga vodom. (Ako nije izvedivo, onda makar zaprijeti)
Ono bukvalno kroz plafon.
Ali prvo reci da ćeš mu svaki dan sipat 20 litara vode na glavu
Last edited by GAU8 on 31/12/2014 14:24, edited 1 time in total.
zgrada ima 18 spratova..
poz i hvala
pa jasta, to mu i ja govorim.
i od sviju stanara utoj zgradi jedino njemu smeta i on se nesta buni? jaraniko, pa kako drugima nesmeta?
pedeset wrote:Ovako dakle, on je sprat ispod tebe što znači da stanaru ispod njega bukvalno cijepa nad glavom. E sad ako si dobar sa tim što živi ispod njega smislite priču šta i kako i odite do tog drvosječe. Prvo na finu, ako ništa ne promijenite zovite policiju. Ako ni tad ne bude pomaka vi ga nalupajte. Ako nećete vi da lupate, nađite nekog od tog posla i platite mu. Ima li kućni red, ko vam je glavni u zgradi za probleme i sl. Popričajte. Samo još da te pitam gdje je ta zgrada?
Vjeruj mi da to nije prvi put.
U "Našoj riječi" je 1970-ih izašao upravo članak kako doseljenici sa sela, koji su se zaposlili u zeničkoj željezari, lože vatru po sobama, puštaju česmu da teče non-stop i, pazi sad, cijepaju drva da otpadaju plafoni na spratu ispod.
Haman se i tebi kakav Babinac zakačio pa ti fino skupi par komšija i fino mu kucnite na vrata sa odredbama povrede kućnog reda. Ako ne prođe, onda se skupite u malo veću ekipu.
hizo ramidovic wrote:
pa jasta, to mu i ja govorim.
i od sviju stanara utoj zgradi jedino njemu smeta i on se nesta buni? jaraniko, pa kako drugima nesmeta?
i na ovm primjeru se vidi kolko smo mi pokvareni ljudi. cuj ti ovog, pobro moj, smeta mu sto covijek ispod njega cjepa drav!? da je iznad njega pa hajd...
a kako bise tek sijetio pa otiso covjeku pomoc da hin iscjepa? pa da mjesto pola sata cjepanja vazdvojica to iscjepate za 15 minuta? al jok, jarane, naj lakse je odma pljuvat po covijeku...
Last edited by hizo ramidovic on 31/12/2014 14:31, edited 1 time in total.
Zalij ga vodom. (Ako nije izvedivo, onda makar zaprijeti)
Ono bukvalno kroz plafon.
Ali prvo reci da ćeš mu svaki dan sipat 20 litara vode na glavu