Što privlači nas muške
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
-
todd_smith
#28 Re: Što privlači nas muške
moze drugog da trazishmizlica wrote:a ako ne proba jel voda tamantodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
veliki, nije tacno. Kalendar kaze da je jos uvijek 2014. godina, pozz, selam alejk.sema911s wrote:mali 2015godina je , osmanlije su davno otisle sa ovih prostoraaatodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
- Ramzess Veliki
#29 Re: Što privlači nas muške
Biće da ima tamo životinja sa kojima će se hrvati, strah me da mi ne kaže "Ne hrvem se sa plišanim medama ..."parappa wrote:hoces da ti nabacim jednu sa tjentista?Ramzess Veliki wrote:Da ne zaboravim ... sport.![]()
Bilo kakav ... ali da je fizički aktivna a ne da cijeli dan provede pred špiglom farbajući se za izlazak.
A vrh - adrenalinski sportovi. Rock climing, lastiš jumping, sky diving ... bear wrestling ...
ovo hrvanje sa zivotinjama je tamo normalno
- SaraFina
#30 Re: Što privlači nas muške
Momci, da bi zadrzali realan pristup ovoj nadasve inspirativnoj temi, mogli ste postati kakve slike.
Sopstvene jelte, bicepsi i tricepsi
Motori nas interesiraju u drugom krugu!
- sema911s
#31 Re: Što privlači nas muške
klixo kako li ova salta, zaglavice joj se stikla, hajd inekako u vecu brzinu al kako manju, nemoze se stopalo toliko rotirat,ufatit taj ugao
@ saro mogu ja da ne stavljam svoju sliku tricepsa bicepsa jer ja rengen snimak radim tako sto se prislonim na prozor i dotur sve vidi,
@ saro mogu ja da ne stavljam svoju sliku tricepsa bicepsa jer ja rengen snimak radim tako sto se prislonim na prozor i dotur sve vidi,
Last edited by sema911s on 17/12/2014 14:25, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#32 Re: Što privlači nas muške
Volio bih ovo protjerat' u špici kad krenem na posao ... ili kad se trkači uvečer nabriju prolijetati kroz semafor ...

- klixoris
#33 Re: Što privlači nas muške
Pa tema je "sta privlaci nas muske"... Necemo razmjenjivati i diviti se slikama muskaraca i njihovih misica sigurnoSaraFina wrote:Momci, da bi zadrzali realan pristup ovoj nadasve inspirativnoj temi, mogli ste postati kakve slike.
Eno vam tema "sta privlaci dame" pa razmjenjujte muske misice
Last edited by klixoris on 17/12/2014 14:26, edited 1 time in total.
- Dr Kova
#34 Re: Što privlači nas muške
Ramzess Veliki wrote:
ko izvajana
- Ramzess Veliki
#35 Re: Što privlači nas muške
Naša tema - naša pravila ...SaraFina wrote:Momci, da bi zadrzali realan pristup ovoj nadasve inspirativnoj temi, mogli ste postati kakve slike.
- SaraFina
#36 Re: Što privlači nas muške
klixoris wrote:Pa tema je "sta privlaci nas muske"... Necemo razmjenjivati i diviti se slikama muskaraca i njihovih misica sigurnoSaraFina wrote:Momci, da bi zadrzali realan pristup ovoj nadasve inspirativnoj temi, mogli ste postati kakve slike.
Tema je što privlači vas muškarce, ali kao što rekoh da zadrzimo realan pristup.
To je otprilike ovako :
Ti postaš neku sliku svojih stomačnih pločica i sliku djevojke kakva te privlači, a mi ti djevojke kazemo imaš li saMse
@ Šerbo, srklete me!
- SaraFina
#37 Re: Što privlači nas muške
Ramzess Veliki wrote:Naša tema - naša pravila ...SaraFina wrote:Momci, da bi zadrzali realan pristup ovoj nadasve inspirativnoj temi, mogli ste postati kakve slike.
Ako nećete da vam pomognemo.. Zivite u iluzijama!
- Dr Kova
#38 Re: Što privlači nas muške
SaraFina wrote:
Ako nećete da vam pomognemo.. Zivite u iluzijama!
Mi sami sebi pomognemo
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#39 Re: Što privlači nas muške
i jest bolje... da ti na kraju ne bude ko ovom mediRamzess Veliki wrote:Biće da ima tamo životinja sa kojima će se hrvati, strah me da mi ne kaže "Ne hrvem se sa plišanim medama ..."parappa wrote:hoces da ti nabacim jednu sa tjentista?Ramzess Veliki wrote:Da ne zaboravim ... sport.![]()
Bilo kakav ... ali da je fizički aktivna a ne da cijeli dan provede pred špiglom farbajući se za izlazak.
A vrh - adrenalinski sportovi. Rock climing, lastiš jumping, sky diving ... bear wrestling ...
ovo hrvanje sa zivotinjama je tamo normalno

-
todd_smith
#40 Re: Što privlači nas muške
nemoj se ti nama samo nervirati i brinuti glavicom o teskim temama, nego deder ti meni reci sta si za rucak pripremila?SaraFina wrote: Kako neću?
A sve ih hvalimo po temama kako su emanciporani i širokih shvatanja.
I odjednom se kolektivno uhakaju jednim postom!
Tugo moja, ni Sema ih nije mogao izvaditi, iako je reagirao šestim čulom.
- klixoris
#41 Re: Što privlači nas muške
Pa meni to misljenje nije potrebno, obzirom da ja vec imam zenu kod koje uvijek imam saMseSaraFina wrote: Ti postaš neku sliku svojih stomačnih pločica i sliku djevojke kakva te privlači, a mi ti djevojke kazemo imaš li saMse![]()
- S4mpion
#42 Re: Što privlači nas muške
Ko nasjedne na priču o pomoći, nek se ispiše s foruma. 
- SaraFina
#43 Re: Što privlači nas muške
sema911s wrote:klixo kako li ova salta, zaglavice joj se stikla, hajd inekako u vecu brzinu al kako manju, nemoze se stopalo toliko rotirat,ufatit taj ugao
Ne meRe Sema druze!
Kratko i jasno. Osijeci sebi glavu na slici ili zatmani da te ne prepoznamo u čaršiji ako zeliš anonimnost
- Ramzess Veliki
#44 Re: Što privlači nas muške
Jadni međed ... piše li koliko dugo su bili u braku?parappa wrote:
i jest bolje... da ti na kraju ne bude ko ovom medi
- kritichar
- SaraFina
#46 Re: Što privlači nas muške
Pa nemaju drugi. Za njih vrijedi.klixoris wrote:Pa meni to misljenje nije potrebno, obzirom da ja vec imam zenu kod koje uvijek imam saMseSaraFina wrote: Ti postaš neku sliku svojih stomačnih pločica i sliku djevojke kakva te privlači, a mi ti djevojke kazemo imaš li saMse![]()
![]()
@ Tod, za ručak je sarma
- klixoris
#47 Re: Što privlači nas muške
Ha ja ! One bi mene da gledaju i analiziraju nestA...Eurosa wrote:klixoris wrote:Pa tema je "sta privlaci nas muske"... Necemo razmjenjivati i diviti se slikama muskaraca i njihovih misica sigurnoSaraFina wrote:Momci, da bi zadrzali realan pristup ovoj nadasve inspirativnoj temi, mogli ste postati kakve slike.
Eno vam tema "sta privlaci dame" pa razmjenjujte muske misice
![]()
![]()
ljutooooo
- SaraFina
#48 Re: Što privlači nas muške
Dobro klixo, tebe izuzimamo.
Samo nemoj da se ljutiš više
Samo nemoj da se ljutiš više