Talačka kriza u Sidneju
- SaraFina
#26 Re: Talačka kriza u Sidneju
Imam dobrog susjeda u Sidneju iz Sarajeva, uvijek je sanjao da ga otme ovako neka teroristica, pokrivena burkom koja bi se kasnije preobrazila u sexy zensku. Nadam se da nije medju taocima.
Šalu na stranu ovi islamisti definitivno nisu normalni.
Šalu na stranu ovi islamisti definitivno nisu normalni.
- Towelie
#27 Re: Talačka kriza u Sidneju
Dajte link te vesti.
-
Projecting1500
#28 Re: Talačka kriza u Sidneju
A ti kao Srbin sa kojim si ciljem otvorio ovu temu?area51 wrote:Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#29 Re: Talačka kriza u Sidneju
Da potvrdi onu tezu da se Karadžić još 1992. obračunavao sa ISIS-om.Projecting1500 wrote:A ti kao Srbin sa kojim si ciljem otvorio ovu temu?area51 wrote:Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja![]()
- uglavnomja
#30 Re: Talačka kriza u Sidneju
pise u novinama da se 40 muslimanskih udruzenja u australiji ogradilo od ovog sto se desava.
-
Nomo
#31 Re: Talačka kriza u Sidneju
neka si ti strpao sve u jednu vrecu . ne moze niko da prdne na dalekom istoku i na drugom kraju planete da sh fasisti ne traze istrebljenje Bosnjaka i podjelu Bosne . Procitaj komentare na sh portalima od indexa pa nadalje . Oni bi pljuvali i vrijadjali i trazili istrebljenja a ja bi na klixu trebao da komentarisem talacku krizu u kaficu . Sta se tu ima komntarisati . Svaki normalan covjek zeli da se otmicar uhvati , zarobi , osudi kazni ( da ga objese sto se mene tice ) a da nevini ljudi zivi i zdravi idu svojim kucama . To je pocetak i kraj svakog komentara . Ja mogu shvatiti da se otvori tema o tome kako je poceo rat na Balkanu i da to traje godinama . Da se pise , da razgovaramo . Ali ovo nije za teme . Ako se rijesi za sat vremena tema nece preci ni jednu stranicu . Cemu otvaranje . Tu sam vijest cuo od jutros od 7 sati otkad sam ustao vec 20 puta .U oci su upali komntari na indexu . Bolesno i sizofreno . Fasiti . Hoce da ubijaju muslimane po Evropi i i po Bosni . Mrznja prema bosnjacima i Bosni im kipti preko tastature a a jos nije zavrseno sudjenje Mladicu i jos nisu otkopane sve grobnice .cyprus wrote:Bravo umovi... Nek ste vi povezali događaj sa dijametralno drugog kraja planete sa Srbima, Hrvatima, Bošnjacima, četnicima i ustašama... Svaka vam čast... Bravo!
- ćiribiribela
- armin071
#33 Re: Talačka kriza u Sidneju
U evropejCi su opasni. A U im ne izlazi iz usta. Interesantno je da u zadnjih 10-tak godina na podrucju evrope je izvrseno 200 i kusur teroristickih napada a samo 10-tak od toga su izvrsili tzv. islamisti. I onda se oni nadju govoriti o terorizmu. Na kraju ce biti da oni finansiraju i ove bradate debile samo da bi imali opravdanje da "demokratizuju"(citaj pobij i preori zemlju) islamske zemlje. Njemacka ide korak dalje pa uvodi "preventivnu histeriju" protiv islamista. U Dresdenu koji ima mozda 3% stranaca a od toga mozda 0.5% muslimana organizuju se protesti protiv "sve vece prijetnje njihovoj demokratiji. Minhen svakodnevno obilaze raznorazni novi "Hitleri" i propagiraju protiv "islamizacije NjemackeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Europljani kolega, Europljani. I onda Drvosječu napadaju kada kaže da se treba bojkotovati Gazprom ili Konzum.Ali da ne skrećemo sa teme, nadam se da će ovo talačka kriza završiti bez žrtava.
p.s. jadnu Palestinu nisam ni spominjao jer toga bi se i sam Gebels postidio.
-
Nomo
#34 Re: Talačka kriza u Sidneju
Projecting1500 wrote:A ti kao Srbin sa kojim si ciljem otvorio ovu temu?area51 wrote:Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja![]()
da se pljuje po Bosancima . Stavio naslov sa indexa . Vijest preskocim jer sam je cuo 20 puta od jutros . Tamo ispod ,,covjek,, pise da su domace zivotinje inteligentnije od Bosnjaka . I tako su vec dogurali do 14 stranica . Sve u istom i slicnom revijalnom tonu . Isti oni koji su 92 ge genocidisali i koji sada leze u Hagu . Njihova djeca dok cekaju da se tata vrati iz Haga pisu po portalima kako zidom treba opasati trokutistan .
- SaraFina
#35 Re: Talačka kriza u Sidneju
Nomo wrote:Projecting1500 wrote:A ti kao Srbin sa kojim si ciljem otvorio ovu temu?area51 wrote:Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja![]()
da se pljuje po Bosancima . Stavio naslov sa indexa . Vijest preskocim jer sam je cuo 20 puta od jutros . Tamo ispod ,,covjek,, pise da su domace zivotinje inteligentnije od Bosnjaka . I tako su vec dogurali do 14 stranica . Sve u istom i slicnom revijalnom tonu . Isti oni koji su 92 ge genocidisali i koji sada leze u Hagu . Njihova djeca dok cekaju da se tata vrati iz Haga pisu po portalima kako zidom treba opasati trokutistan .
Daj ne pjeni dzaba. Neka pišu što zele. Bezveze se nerviraš
-
Nomo
#36 Re: Talačka kriza u Sidneju
Towelie wrote:Dajte link te vesti.
- cyprus
#37 Re: Talačka kriza u Sidneju
Lijepo kažem... Vas nekoliko na ovoj temi zajedno sa svim tim komentatorima na ''srpsko-hrvatskim portalima'' ste jedni veliki mozgovi i veliki dobitak za čovječanstvo... Vaše umno rasuđivanje i komplementarno uvezivanje globalnih sa lokalnim prilikama je nešto za šta svi kolektivno trebate dobiti Nobelovu nagradu... A meni je čast da sa takvim moralnim i intelektualnim veličinama dijelim ovaj vazduh na Dinaridima... Da mi je samo da budem realizirana ličnost kao što ste to vi... Ali jebigaNomo wrote:neka si ti strpao sve u jednu vrecu . ne moze niko da prdne na dalekom istoku i na drugom kraju planete da sh fasisti ne traze istrebljenje Bosnjaka i podjelu Bosne . Procitaj komentare na sh portalima od indexa pa nadalje . Oni bi pljuvali i vrijadjali i trazili istrebljenja a ja bi na klixu trebao da komentarisem talacku krizu u kaficu . Sta se tu ima komntarisati . Svaki normalan covjek zeli da se otmicar uhvati , zarobi , osudi kazni ( da ga objese sto se mene tice ) a da nevini ljudi zivi i zdravi idu svojim kucama . To je pocetak i kraj svakog komentara . Ja mogu shvatiti da se otvori tema o tome kako je poceo rat na Balkanu i da to traje godinama . Da se pise , da razgovaramo . Ali ovo nije za teme . Ako se rijesi za sat vremena tema nece preci ni jednu stranicu . Cemu otvaranje . Tu sam vijest cuo od jutros od 7 sati otkad sam ustao vec 20 puta .U oci su upali komntari na indexu . Bolesno i sizofreno . Fasiti . Hoce da ubijaju muslimane po Evropi i i po Bosni . Mrznja prema bosnjacima i Bosni im kipti preko tastature a a jos nije zavrseno sudjenje Mladicu i jos nisu otkopane sve grobnice .cyprus wrote:Bravo umovi... Nek ste vi povezali događaj sa dijametralno drugog kraja planete sa Srbima, Hrvatima, Bošnjacima, četnicima i ustašama... Svaka vam čast... Bravo!
Last edited by cyprus on 15/12/2014 11:45, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#39 Re: Talačka kriza u Sidneju
nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
tako da komentari po prtalima
- SaraFina
#40 Re: Talačka kriza u Sidneju
Cyprus, donekle ima istine u ovome što Nomo govori. Zbilja po portalima komentiraju i pozivaju na linč i istrebljenje ...Nije to laz prelistaj. ABiH se naziva pretećom ovih islamista i sl gluposti.
Prelistaj samo onaj cro Forum na kom si jednom dobrovoljno dolazio kao gost. Biće ti dovoljno.
Ljudi se hrane ovim.
Prelistaj samo onaj cro Forum na kom si jednom dobrovoljno dolazio kao gost. Biće ti dovoljno.
Ljudi se hrane ovim.
- Drvosjeca iz Dejcica
#41 Re: Talačka kriza u Sidneju
Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.uglavnomja wrote:nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
- Drvosjeca iz Dejcica
#42 Re: Talačka kriza u Sidneju
To je to. Na svakom forumu imaš crne ovce koje će napisati gluposti, opsovati, pozvati na ubijanje i klanje ali administracija je tu da takve postove briše a korisnike banuje ili u najmanju ruku upozori.SaraFina wrote:Cyprus, donekle ima istine u ovome što Nomo govori. Zbilja po portalima komentiraju i pozivaju na linč i istrebljenje ...Nije to laz prelistaj. ABiH se naziva pretećom ovih islamista i sl gluposti.
Ljudi se hrane ovim.
- uglavnomja
#43 Re: Talačka kriza u Sidneju
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.uglavnomja wrote:nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
cek malo, kad se to neko na klix PORTALU banovao????? tamo nema ni amdina ni modova nikakve kontrole.
horsko pljuvanje, psovanje i vrijedjanje na nacionalnoj osnovi, to je okosnica komentara.
- SaraFina
#44 Re: Talačka kriza u Sidneju
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.uglavnomja wrote:nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
Na ne komentira to ni balavurdija. Odrasli ljudi. Sa svojih radnih mjesta ili iz domova.
Djeca su po školama a sigurno i ako ulaze ulaze sad po FB i instagramu. Te sličnim mrezama.
-
Nomo
#45 Re: Talačka kriza u Sidneju
ja se jednom prijavio na index ili na nesto slicno nemam pojma davno bilo . samo spomenuo Stari Most ....odmah su znali ko sam , sta sam i sa kavim namjerama sam dosao . napali me sa svih strana . to mi je bio prvi i zadnji post . dobio sa tzv ban . spika . mozda je i boljeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.uglavnomja wrote:nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
Last edited by Nomo on 15/12/2014 11:57, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#46 Re: Talačka kriza u Sidneju
Nađi mi takav komentar na KLIXU da se poziva na ubijanje i klanje da nije obrisan ili korisnik banovan. X puta se to desilo koliko sam ja upratio a imam staža pofino na ovom forumu.uglavnomja wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.uglavnomja wrote:nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
cek malo, kad se to neko na klix PORTALU banovao????? tamo nema ni amdina ni modova nikakve kontrole.
horsko pljuvanje, psovanje i vrijedjanje na nacionalnoj osnovi, to je okosnica komentara.
- SaraFina
#47 Re: Talačka kriza u Sidneju
Naravno. Ali valjda komentare slabije sankcioniraju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:To je to. Na svakom forumu imaš crne ovce koje će napisati gluposti, opsovati, pozvati na ubijanje i klanje ali administracija je tu da takve postove briše a korisnike banuje ili u najmanju ruku upozori.SaraFina wrote:Cyprus, donekle ima istine u ovome što Nomo govori. Zbilja po portalima komentiraju i pozivaju na linč i istrebljenje ...Nije to laz prelistaj. ABiH se naziva pretećom ovih islamista i sl gluposti.
Ljudi se hrane ovim.
Dok recimo forumi se bar mogu dovesti u red i banirati korisnici/forumaši.
No nazalost neki i to ne rade.
Da li i sami uzivaju u maloumnim komentarima ili jednostavno ne reagiraju ne znam.
Što ti kazeš ovdje ( klix )na Lj/S mozeš dobiti trajno ban a ne da prospeš tako neki bolesni proser na politici.
- uglavnomja
#48 Re: Talačka kriza u Sidneju
SaraFina wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.uglavnomja wrote:nomo, kao ste se tamo pljuje po bosnjacima na bosnjackim portalima se psuje po tim drugim i trecim ... klasika ... balava djecurlija, bez mozga, bez zivota, ispranih mozgova, prosipaju frustracije i glupost anonimno ... u stvarnosti neki misevi, vecinom jos idu u skolu.
Na ne komentira to ni balavurdija. Odrasli ljudi. Sa svojih radnih mjesta ili iz domova.
Djeca su po školama a sigurno i ako ulaze ulaze sad po FB i instagramu. Te sličnim mrezama.
na balkanu djeca idu u skolu u smjenama, druga smjena pocinje u 14 h.
a instragam je mozda znimljiv djeci u austriji, u bosni
-
Nomo
#49 Re: Talačka kriza u Sidneju
uglavnomja ,
mjesas komntare ispod clanka na naslovnoj strani sa forumom .
na ovom forumu je milion forumasa otislo u banovice zbog dugackom jezika .
mjesas komntare ispod clanka na naslovnoj strani sa forumom .
na ovom forumu je milion forumasa otislo u banovice zbog dugackom jezika .
-
pedeset
#50 Re: Talačka kriza u Sidneju
Ne mogu vjerovati da čitate Index.hr i nervirate se. Pa odavno je poznato da tamo pojedini liječe frustracije i komplekse a vlasnik dokazani nacionalista.