I bi koncert Crvene jabuke...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

whow

Post by whow »

wow- Koja bespotrebna polemisanja. Crvena Jabuka je imala svoj apeal za 15 godisnje curice davne 86. 87 no naravno ni tada kvaliteta nije bila ono cim se jabuka mogla pohvaliti , prije i poslije Pare kao i prije i poslije Zlaje. Sto se Zere tice covjek mora od necega zivjeti. Anyway
crvenajabuka

Post by crvenajabuka »

Moram se umijesata. Ne moze Zera imati isti glas kao i prije 18 godina, to bi bilo cudno. Po mome misljenju oni sada zvuce i bolje nego onda.
Da Zlaja je jedan, ali ako covjek ne zeli imati vise nista s njima, ma pustite ga, neka mu bude. Dobro mi je i bez njega.
Nekima se ne svidjaju pjesme koje nije Zlaja napisao, ali meni je jedna od najljepsih "Sve sto sanjam" i iskreno, draze su mi novije; neka se buni tko hoce, ali tako je.
Decki se trude, ali zar bi bilo normalno da ste svi zadovljni, ja jesam. I prije svega sam zadovoljna i zahvalna na dragim prijateljima, koji mi svojim pjesmama unose tracak radosti u zivot u ovo surovo vrijeme.
I zato hvala i Zeri i Cunji, i Kresi, i Gonzu, i Rokiju, i Marku! HVALA VAM za sve ove godine i vidimo se i cujemo skoro!
Mirena
Post Reply