Porazno bi bilo da ja kao muskarac poslusam tebe i zajebem se za lagodan i bubreg u loju zivotSaraFina wrote:Ovi današnji muškarci naivni ko Francuske sobarice
Porazno je što ja kao zensko moram ovo pisati da pomognem zemljaku da se ne uvali.
Brak sa debelom svabicom
- Corak
#26 Re: Brak sa debelom svabicom
- SaraFina
#27 Re: Brak sa debelom svabicom
Corak wrote:Porazno bi bilo da ja kao muskarac poslusam tebe i zajebem se za lagodan i bubreg u loju zivotSaraFina wrote:Ovi današnji muškarci naivni ko Francuske sobarice
Porazno je što ja kao zensko moram ovo pisati da pomognem zemljaku da se ne uvali.
Onda me ne slušaj jarane i neka ti je sretno
Last edited by SaraFina on 02/12/2014 00:46, edited 1 time in total.
- Anestezija
#28 Re: Brak sa debelom svabicom
Pazi samo da te ne poj'de kad zaspis 
- Corak
#30 Re: Brak sa debelom svabicom
Jasno je meni sve to, imam jos nekih konekcija vani pa sam upucen malo i u te mutljaze, sta i kako rade. Razmisljao sam i o toj alimentaciji, negdje sam ovdje procitao da je jednom vec neko nasjeo na to itd... Hay reko da vidim sta bi raja, kakvo misljenje ima o tome itd..Tebi hvala k'o bratuSaraFina wrote:Corak wrote:Porazno bi bilo da ja kao muskarac poslusam tebe i zajebem se za lagodan i bubreg u loju zivotSaraFina wrote:Ovi današnji muškarci naivni ko Francuske sobarice
- Corak
#31 Re: Brak sa debelom svabicom
hahah ima da spavam sa cackalicama da mi drze kapke i pratim njeno kretanje i prilazenje plijenu...jaooo majkooAnestezija wrote:Pazi samo da te ne poj'de kad zaspis
- _mufljuz_
#32 Re: Brak sa debelom svabicom
bice da je bicašva skontala da ti lupas solidne pare na tom laminatu pa da se udomi - kad budes htio strcat zagrlice te svojim bujnim nogicama, ti ces u ekstazi izlit materijala za najmanje rukometni tim - imas sigurno jake spermice - pa ce bit marisana jaka u jajetu, trojke bi mogle vrlo lako - tebi noga, njoj stimulacija drzave + tvoj alimentacija, pa ces pozelit da si ga stavio jezu u ledja....
....mislim ne onom nasem forumskom, nego onom sumskom......
....mislim ne onom nasem forumskom, nego onom sumskom......
- animals
#33 Re: Brak sa debelom svabicom
Najbolje bi bilo brak sa doktoricom manekenkom..
ali nece one takve kao ti..
tako da...
ali nece one takve kao ti..
tako da...
- SaraFina
#34 Re: Brak sa debelom svabicom
Corak wrote:Jasno je meni sve to, imam jos nekih konekcija vani pa sam upucen malo i u te mutljaze, sta i kako rade. Razmisljao sam i o toj alimentaciji, negdje sam ovdje procitao da je jednom vec neko nasjeo na to itd... Hay reko da vidim sta bi raja, kakvo misljenje ima o tome itd..Tebi hvala k'o bratuSaraFina wrote:Corak wrote:
Porazno bi bilo da ja kao muskarac poslusam tebe i zajebem se za lagodan i bubreg u loju zivot
Ja ti odgovorno tvrdim da alimentacija i dijete ne moraju nuzno biti samo uzgredna opcija i platezno srestvo.
Nego i srestvo veze u budućnosti i pritiska.
Ima tebi logike da ti nabadaš njemački i zena se zaljubi u tebe a intelektualka?
Što nije našla nekog sebi ravnog?
Plus zaboga jedenje to u krevetu dok ste pričali..
Mislim meni je to tugaljivo.
Zeni mozda biološki sat otkucava i trazi rasplodnog raspolozenog tipa. Malo ćeš sljaakati malo na kurs i tako.
Ali mozda sam ja romanticna suviše pa saslušati i muškarce .. forumaše. Nije zgoreg.
Last edited by SaraFina on 02/12/2014 01:00, edited 1 time in total.
- amiliana
#35 Re: Brak sa debelom svabicom
Ako se ona tebi ne svidja onda je zeni zbog papira
Vidi ja imam trenutno momka u Ceskoj,momak drama lijep, zgodan ceh ali jbg ja njega ne volim mozda ces misliti da sam glupa ali ja prema njemu nista ne osjecam momak jeste lijep ali dzaba meni to ne predstavlja nista.
Ozeni je pa mozda je u braku nagovoris da smrsa da se pocne zdravo hraniti ,trenirati nagovoris je da ujutru proseta s tobom pa mozda ti se vremenom svidi
Vidi ja imam trenutno momka u Ceskoj,momak drama lijep, zgodan ceh ali jbg ja njega ne volim mozda ces misliti da sam glupa ali ja prema njemu nista ne osjecam momak jeste lijep ali dzaba meni to ne predstavlja nista.
Ozeni je pa mozda je u braku nagovoris da smrsa da se pocne zdravo hraniti ,trenirati nagovoris je da ujutru proseta s tobom pa mozda ti se vremenom svidi
- zalizani
#36 Re: Brak sa debelom svabicom

Ljubav ili interes nemaju granice.
- ćiribiribela
#37 Re: Brak sa debelom svabicom
Djevojka od jarana je doktorica, ne ova njegova, citajte ljudi. 
-
dezurni_ucenik
#38 Re: Brak sa debelom svabicom
Smrsa i postane sex bomba.I onda ce na kraju ganjati nekog Jurgena ili Klausa.Nije ti neki planamiliana wrote:Ako se ona tebi ne svidja onda je zeni zbog papira![]()
- SaraFina
#39 Re: Brak sa debelom svabicom
ćiribiribela wrote:Djevojka od jarana je doktorica, ne ova njegova, citajte ljudi.
Pa ova je pedagog u obdaništu ili ravnateljica.
-
dezurni_ucenik
#40 Re: Brak sa debelom svabicom
Debele su i jedna i druga.Nije biitn ko je doktor ko pedagog u vrticu.
- amiliana
#41 Re: Brak sa debelom svabicom
Ne mogu njemice biti seks bombe ,to je rezervisano za latinoamerikankedezurni_ucenik wrote:Smrsa i postane sex bomba.I onda ce na kraju ganjati nekog Jurgena ili Klausa.Nije ti neki planamiliana wrote:Ako se ona tebi ne svidja onda je zeni zbog papira![]()
- Anestezija
#42 Re: Brak sa debelom svabicom
jel bar ko ova iz spota 
- animals
#43 Re: Brak sa debelom svabicom
Zajebajes se sa tamo nekom svabicom..a Serafina ti ispred nosa..
mlada ,lijepa i bogata
mlada ,lijepa i bogata
-
dezurni_ucenik
#44 Re: Brak sa debelom svabicom
Ja se sjecam jedna svabice sa srednjoskolske ekskruzije.Lijepa ko slika,negdje iz okoline Frankfurta.
- amiliana
#45 Re: Brak sa debelom svabicom
Ova kad bi sjela na tebe ne bi te biloAnestezija wrote: jel bar ko ova iz spota
- Anestezija
#46 Re: Brak sa debelom svabicom
Ne bi me Semir Osmanagic nas'o 
- Corak
#47 Re: Brak sa debelom svabicom
Da, da..Radi kao nesto u obanistu u upravi nekoj. Ma nije ona neka sad skolovana cvjecanica da glumi neku kulturu i to. Cak sta vise moze se i popricati sa njom, i svjesna je ona tog problema, a ja kao iz topa "It is not problem for me" hebo me svak

-
mirzet87sa
#48 Re: Brak sa debelom svabicom
Neces tako lahko dobiti papire. Mora postojati historija vase veze, da utvrdis da se 'volite'. Inspekcija ce ti cesto dolaziti u njen stan, da se uvjeri da ti tamo zivis. 3 godine 'veze' vam treba za papire, ako mislis da si to u stanju uraditi izvoli.. Obzirom da ona ispunjava uvjete, kao direktorica, da te moze finansirati za samostalan zivot tamo to nece biti problem..
- SaraFina
#49 Re: Brak sa debelom svabicom
animals wrote:Zajebajes se sa tamo nekom svabicom..a Serafina ti ispred nosa..
mlada ,lijepa i bogata
Još se školujem i radim.
Znači ništa od navedenog. Plus..
Ne trazim zagondziju po forumu. Ako budem, javno ću obznaniti da konkurs otvoren
- Corak
#50 Re: Brak sa debelom svabicom
Nisu ba.. Ova od druga je ugodno popunjena, ono normala..a ova moja je prepunjenadezurni_ucenik wrote:Debele su i jedna i druga.Nije biitn ko je doktor ko pedagog u vrticu.