pitanje za ozenjene, ili one koji su partnerisani vec
- manijak1
........i ti previše pitaš 
-
dajdzarile
ama vi od zena napraviste azdahe
to sto pojedinci nemaju
drustvani zivot hobije i zanimacije mimo zene i braka je iskljucivo njihov izbor (barem ja tako mislim) mislim da brak (zajednicki zivot) ne moze niti jednom od vas kompenzovati sav sijaset socijalnih potreba
znaci ovo sto si ti postirao ona vjerovatno misli o vama ... znaci nadji sebi neke hobije izadji s mudonjama na pivu ,odvoji vrijeme za dnevne kafe i za "ispasu" duda i guzova ( ne, ne kad si sa njom niposto
) i vidjet ces
da frustracija i monotonija nestaju k'o rukom ...
e rezultanta svega
je "osjecaj slobode" i procvat ljubavi naravno ...
drustvani zivot hobije i zanimacije mimo zene i braka je iskljucivo njihov izbor (barem ja tako mislim) mislim da brak (zajednicki zivot) ne moze niti jednom od vas kompenzovati sav sijaset socijalnih potreba
znaci ovo sto si ti postirao ona vjerovatno misli o vama ... znaci nadji sebi neke hobije izadji s mudonjama na pivu ,odvoji vrijeme za dnevne kafe i za "ispasu" duda i guzova ( ne, ne kad si sa njom niposto
da frustracija i monotonija nestaju k'o rukom ...
-
Zadig
Ma jah, u sridudajdzarile wrote:ama vi od zena napraviste azdaheto sto pojedinci nemaju
znaci ovo sto si ti postirao ona vjerovatno misli o vama ... znaci nadji sebi neke hobije izadji s mudonjama na pivu ,odvoji vrijeme za dnevne kafe i za "ispasu" duda i guzova ( ne, ne kad si sa njom niposto) i vidjet ces
da frustracija i monotonija nestaju k'o rukom ...e rezultanta svega
-
dajdzarile
nista i drugi put
i btw dodjes mi pivu
haj sad zdravo
haj sad zdravo