Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mrsko mi je da mi je dizalica zauzeta i da moram druge ljude odgadjati zbog takvih stvari i mrsko mi je da mi se zbog toga gomila posao...po tome bi mogao u isti kos s onima sto uzmu raditi 10 auta i nijedan ne zavrse....
Ma nema frke drug, razumijem te, mozes vjerovat da jos nikoga nisam naso tko ce napraviti prokleti downpipe, cak i oni koji su rekli da "sve" mogu napraviti, samo da donesem uzorak, su odustali. Tako da mi je auto stajalo bez kata skoro 7 dana
bitanga_sa_otesa wrote:mrsko mi je da mi je dizalica zauzeta i da moram druge ljude odgadjati zbog takvih stvari i mrsko mi je da mi se zbog toga gomila posao...po tome bi mogao u isti kos s onima sto uzmu raditi 10 auta i nijedan ne zavrse....
bitanga_sa_otesa wrote:mrsko mi je da mi je dizalica zauzeta i da moram druge ljude odgadjati zbog takvih stvari i mrsko mi je da mi se zbog toga gomila posao...po tome bi mogao u isti kos s onima sto uzmu raditi 10 auta i nijedan ne zavrse....
Odgovoran si majstor to cijenim ....
E to je rijetkost,gotovo svi gomilaju auta u servisima i na kraju ne urade pos'o kako treba.
RLewis wrote:Ma nema frke drug, razumijem te, mozes vjerovat da jos nikoga nisam naso tko ce napraviti prokleti downpipe, cak i oni koji su rekli da "sve" mogu napraviti, samo da donesem uzorak, su odustali. Tako da mi je auto stajalo bez kata skoro 7 dana
odustali su zato jer treba malo tokar da napravi prsten jedan i dvije flandje pa da se to sve povari...treba 2-3 dana cekati...
cisto sumnjam da to i mogu napraviti bez auta da pogode ugao .... naucna fantastika je to za sve ove nase strucnjake pocevsi od hansa flexa gdje mi nijedno crijevo koje su pravili ,( pravio sam ih stotine tamo) nisu pogodili ugao...a na toj krutoj cijevi ako profulaju milimetar problem je.....