Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da kvalitetan sex moze biti samo iz ljubavi. Prave. Sve drugo ma kakve inovacije unosili ili kakvim se god trikovima koristili je bezveze. Ako krenemo od pretpostavke da se ljudi zene ili udaju iz ljubavi ako vremenom seksualni zivot upadne u monotoniju, potrebno je podgrijavati i strast i emocije? Mislim da nije. Ljubav je dovoljna da pokrene maštu. Ili se varam?
Znam da nekim ljudima sex sluzi i za opuštanje i uklanjanje napetosti, ali mi je taj stav pomalo izlizan kao opcija.
Danas postoji milion drugih načina da se čovjek oslobodi napetosti. Teretane, trčanje, plivanje i sl fizičke aktivnosti
SaraFina wrote:Ja o sexu imam romantičnu predodzbu.
Mislim da kvalitetan sex moze biti samo iz ljubavi. Prave. Sve drugo ma kakve inovacije unosili ili kakvim se god trikovima koristili je bezveze. Ako krenemo od pretpostavke da se ljudi zene ili udaju iz ljubavi ako vremenom seksualni zivot upadne u monotoniju, potrebno je podgrijavati i strast i emocije? Mislim da nije. Ljubav je dovoljna da pokrene maštu. Ili se varam?
Znam da nekim ljudima sex sluzi i za opuštanje i uklanjanje napetosti, ali mi je taj stav pomalo izlizan kao opcija.
Danas postoji milion drugih načina da se čovjek oslobodi napetosti. Teretane, trčanje, plivanje i sl fizičke aktivnosti
Sex spada u ovu kategoriju ''sl fizičke aktivnosti''
SaraFina wrote:Ja o sexu imam romantičnu predodzbu.
Sex spada u ovu kategoriju ''sl fizičke aktivnosti''
Edo, sto ljudi, sto ćudi.
Mislim da je ljubav ipak glavna pokretačka snaga!
Mašte i seksualnog zadovoljstva
Ako toga nema, sve druge opcije su polovicno rješenje!
Mislim da je vazno imati partnera koji dijeli slicne preferencije (jesam otkrio toplu vodu ).
Ja volim eksperimentisati i treba mi partnerica koja je spremna, ne samo da prihvati raznorazne alternativne scenarije (nista perverzno ), nego da ih i predlaze.
_BataZiv_0809 wrote:Mislim da je vazno imati partnera koji dijeli slicne preferencije (jesam otkrio toplu vodu ).
Ja volim eksperimentisati i treba mi partnerica koja je spremna, ne samo da prihvati raznorazne alternativne scenarije (nista perverzno ), nego da ih i predlaze.
Mašta može svašta
Za brak ne znam, tu sam tabula rasa
Za DVA smajlija sa obrvama su grozomorna.
Dzaba negiraš .. Kad ih vidim odmah znam da misliš na neke zestoke perverzije!
@Edo, nakon sat vremena vjezbe vjeruj da nisi sposoban ni za što osim za vruću kupku
pricajte vi sta hocete, ma koliko kudili sex u braku jos uvijek ga ima vise nego van njega. ljudi u braku se jos uvijek sexaju daleko vise nego oni koji su single. cak i kada je to sex iz navike, iz obaveze, i kada je monoton i kada nije, i kada je samo jednom sedmicno, ili jednom mjesecno... u svakom slucaju jos uvijek ga ima daleko vise kod onih u braku nego kod onih koji su single.