Za muskarce koji nemaju "srece" tj znanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

ja mislio da napravim vako nesto na bosanskom medjutim vidim ima PUNO jos toga da naucim pa cu vas postediti.

ODO UCITI.
rpglord

Post by rpglord »

Ja vam mogu na bosanskom prenijetu "duh" stranice u par recenica...na vama hocete li dalje citat i ucit il ne ;)

Prvo treba znat da postoje 2 vrste muskaraca...ono sto oni zovu AFC momci i PUA muskarci

Prva grupa AFC su standardni usamljeni momci koji nemaju "srece" u ljubavi.Oni stvarno misle da je za ljubav potrebna srece,i kad jednom u dvije godine i zguze oni kazu da im se "posrecilo".Oni gledaju glupe ljubavne komedije i zaljube se u jednu trebu i ta ljubav traje mjesecima cak i godinama...nikad od toga nista ne bude,zato sto zbog straha,stidljivosti i neznanja nisu sposobni da zainteresuju djevojku u koju su zaljubljeni.Ako se ona i zainteresuje,od toga opet nista be bude zato sto nemaju hrabrosti da je poljube,da se "sahvataju" sa njom.
Djevojku u koju se zaljube stavljaju na neki pedestal,iznad sebe,i rade pateticne stvari misleci da ce time zadobiti "svoju princezu" medjutim stvaraju samo suprotan efekat kod suprotnog spola.te pateticne stvari su npr...stalno je zovu,napustaju svoje drustvo zbog nje,kupuju glupe poklone,salju joj poruke tipa "evo mene sa jaranima al ti samo zovni i ja cu odma doletit ostavit svoje jarane ja bi sve ucinio za tebe ljubavi itd.." .
To su momci koji kad izadju negdje npr u boeme samo stoje i nista ne rade,ne prilaze djevojkama...isto kao da su dio boema :D

PUA muskarci su suprotnost od AFC muskaraca- oni imaju hrabrosti prici svakoj djevojci,ne pricaju gluposti kao AFC momci ,nije ih strah da se "sahvataju" itd...Nikad nece ciniti pateticne stvari,niti ce dozvoliti da ih djevojke manipuliraju na bilo koji nacin...

70 % muske populacije su AFC momci..znaci,uglavnom 30 % muskaraca guze 99 % treba....

U koju grupu TI spadas ?

Dalje govore,da jednostavno sve sto je potrebno je rijesiti se AFC licnosti i promjenit se,promjenit svoje razmisljanje i suocit se sa svojim strahovima...pa nece vas djevojka pojest ako joj pridjete.Treba se fino oblacit,biti uvijek cist,fina frizura,i sto je najvaznije imati samopouzdanja i biti dobro raspolozen.U takvom raspolozenju treba izaci sa jednim ili 2 prijatelja i prilaziti djevojkama.Nek koristit glupe "pick up lines" nego jednostavno reci normalne stvari kao sto je "ovdje je stvarno zagusljivo" ili komentarisat nesto sto djevojke rade npr ako su prisne " nisam znao da ovdje dolaze i lezbejke" il npr ako jedna djevojka samo sjedi kazes " izvini sto kasnim guzva u prometu" . Znaci,biti duhovit,zanimljiv,pun samopouzdanje i ne ponasat se kao AFC je kljuc uspjeha...

Good luck ! ;)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja ne spadam niđe :D :D :D definitivno

:D:D:D

moj slučaj još uvijek nije unesen u znanstvene knjige :D:D:D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

rpglord wrote: Dalje govore,da jednostavno sve sto je potrebno je rijesiti se AFC licnosti i promjenit se,promjenit svoje razmisljanje i suocit se sa svojim strahovima...pa nece vas djevojka pojest ako joj pridjete.Treba se fino oblacit,biti uvijek cist,fina frizura,i sto je najvaznije imati samopouzdanja i biti dobro raspolozen.
:) Ovdje skoro da se nema sta dodati. :)
rpglord wrote:Ne koristit glupe "pick up lines" nego jednostavno reci normalne stvari kao sto je "ovdje je stvarno zagusljivo" ili komentarisat nesto sto djevojke rade npr ako su prisne " nisam znao da ovdje dolaze i lezbejke" il npr ako jedna djevojka samo sjedi kazes " izvini sto kasnim guzva u prometu" .
:roll: Ali, .... ovo je, .... :( ...... bruka.
Sta rece, ...... zagusljivo, ...... lezbejke, ...... guzva u prometu. :sad: :-) :zzzz: I, .... trebice "padaju k`o kruske." :zzzz:
FortunaBela

#30 Re: Za muskarce koji nemaju "srece" tj znanja

Post by FortunaBela »

rpglord wrote:www.fastseduction.com/guide

Poslije toga,boemi,internet,the club...i eto ga ;)

Žalosno.... :shock:
pitt

Post by pitt »

Gluho bilo....ako i jedna na ovo padne treba je sa mlinarskom kamenom oko vrata baciti u miljacku :D:D Da se dobro napati u onom plicaku od govana prije no sto odapne :D:D
pape

Post by pape »

pitt wrote:Gluho bilo....ako i jedna na ovo padne treba je sa mlinarskom kamenom oko vrata baciti u miljacku :D:D Da se dobro napati u onom plicaku od govana prije no sto odapne :D:D
:lol: Ne, ..... grijesis.
Treba ju u augustu ubaciti u promet (zagusljivi tramvaj) i "svezat" joj jednu agresivnu lezbejku. :zzzz:
pitt

Post by pitt »

Ne bi ona svjesna (tj izgubila bi svjest na prvoj stanici) docekala tu lezbejku :D:D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

pitt wrote:Gluho bilo....ako i jedna na ovo padne treba je sa mlinarskom kamenom oko vrata baciti u miljacku :D:D Da se dobro napati u onom plicaku od govana prije no sto odapne :D:D
To ti je za one frajere koji nemaju znanja.....A kakvog li ima autor teme...... :roll:
rpglord

Post by rpglord »

Lol neki su mali bukvalno shvatili primjere sto sam naveo samo sam rekao da ne treba koristit unaprijed utvrdjene "pick up lines" nego je bolje izmisliti nesto na licu mjesta.Primjere nisam ja izmislio nego sam naveo neke primjere sa njihovog foruma.

Ako vam nista ne pada na pamet,onda je najbolje samo prici i reci "cao ja se zovem tako i tako mozemo li se upoznati"

@FortunaBela o tome ne pricam po forumima na netu ;)
rpglord

Post by rpglord »

I "trebice ne padaju" na jednu recenicu koju kazes.Znaci prva recenica sluzi samo da se zapocne razgovor.Da li ce "treba da padne" to zavisi od nastavka razgovora,tvoje licnosti,da li si zanilmljiv,imas smisla za humor,nisi kreten,sarmantan...itd...
pape

Post by pape »

rpglord wrote:Lol neki su mali bukvalno shvatili primjere sto sam naveo samo sam rekao da ne treba koristit unaprijed utvrdjene "pick up lines" nego je bolje izmisliti nesto na licu mjesta.Primjere nisam ja izmislio nego sam naveo neke primjere sa njihovog foruma.
:) Vidis kako kritika djeluje. Popravljas se. :)
Naravno, ........ na licu mjesta se "slaze prica".
:lol: Npr, ..... ako ima smedje oci, kazes joj: "Tvoje prekrasne okice, okice boje napuklog kestena, danima mi ne daju mira." :-) :zzzz:
Image
Ima da propiski, ....... firnajz. :lol:
rpglord

#38 Re: Za muskarce koji nemaju "srece" tj znanja

Post by rpglord »

FortunaBela wrote:
rpglord wrote:www.fastseduction.com/guide

Poslije toga,boemi,internet,the club...i eto ga ;)

Žalosno.... :shock:
Sta je tu zalosno ? Muskarci koji iz dana u dan izlaze i nikad ne upoznaju nijednu djevojku zbog toga sto samo stoje sa pivom u ruci i nista ne rade...e TO JE ZALOSNO !
Post Reply