Bas mi se svidio autic.

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Meni ta auta nisu ni slicna, a fiat mi je ruzniji jer je auto, po izgledu, nastalo izmedju prelaznog perioda te ima odlike starijih auta ali i onih koji tek dolaze. Guzica mi malo baca na MR2, ali opet veliki broj auta pocevsi od americkih je imao slicne oblike guzice, eto samo sto fiat ima i motor tu.Pirija wrote:kopija fiata x 1/9

dobro, ja sam pricao o izgledubitanga_sa_otesa wrote:mr2 jeste kopija fiata x1/9 po svemu ,oba auta imaju isto smjesten centralni motor i mnoge druge stvari i rjesenja...

mislis ovog porsche-aPirija wrote:ma sve su to ipak kopije volksporsche-a
pa sad, bubi je motor bio na zadnjoj osovini pa nije MRbitanga_sa_otesa wrote:mislis ovog porsche-aPirija wrote:ma sve su to ipak kopije volksporsche-a
Dejina AE86Honda NSX wrote: Samo cekam kad ce neko pitati je li AE86Ali je jako blizu. Razlika je sto je pored pogona i motor nazad, i ima par sjedista manje
Eto sada bi trebalo biti lahko pogoditi sta je
Ne znam je li ae86 ima u BiH uopste? Vidjo sam jednu sivu kod omva (sadasnji gazprom) blizu bara. Imala fin zvuk i izgledala odlicno. Ja sam ovo auto nedavno uzo. Motor je radio relativno fino, ali ga sredjujem skroz i uništavam se finansijski usput
914 je svoj modelvauvau wrote:taj 914 koji je pirija postavio je buba
Hahahahahaha kako si samo upravu za ovo!Honda NSX wrote: Osvrt i na s13 - zaista prelijepo auto, godinama sam maštao i o njemu, ali uživo me iznenadili gabariti auta. Prilično je veliko. Veliki sam fan dvosjeda pa je mr2 na kraju presudila. Gledao sam i drugu generaciju, ali je ona već nešto sasvim drugo. lijepo na neki drugi način.
Imat ga registrovanog vani a voziti ga u BiH dok ne bude oldtimermefistofilis wrote:s14, npr, zadugo nece napuniti 30 a i sada ih slabo ima. na mobile.de jedva nekoliko komada