Serif Konjevic i Dara Bubamara Skenderija 29 nov

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Henry Chinaski

#26 Re: Serif Konjevic i Dara Bubamara Skenderija 29 nov

Post by Henry Chinaski »

AcaLukas wrote:
dezurni_ucenik wrote:
AcaLukas wrote:vidim dosta ljubomore, neka neka, :roll:

:bih: :bih: :bih: :bih:

Ljubomora na sta?Sto ne mogu te seljacke price;"on je pun para,sta ste vi fukare uradile od sebe"

Cemu cudjenje za Konjevica i Daru.Kakva drzava takva i muzika.
Ljubomora sto on zivi kao rok zvijezda a ti ne
Ljubomora sto ce on kao umjentik ostati zapamcen 500 godina a ti ne
Ljubomora sto hoda s manekenkama a ti ne
Ljubomora sto on vozi Porse a ti ne.
Aco, vrh si vrhova. Ti si jedan od najvećih sinova naše zemlje i svijetla tačka naše budućnosti. Ocam'...
AcaLukas

#27 Re: Serif Konjevic i Dara Bubamara Skenderija 29 nov

Post by AcaLukas »

ado-šampion wrote:Ovakve teme su mi specijalitet na ovom forumu. :-) Haj sto dodju ljudi iz ruralnih sredina (uglavnom djeca) i otvaraju teme, jbg svak ima pravo da slusa sta hoce, nego sto se odmah instalira masa pacenika s 30, 40 i vise godina koji ce pljuvati po njima. :lol: Mislim da su mi gori ovi drugi. Samo cekaju temu za nekog "narodnjaka" da se malo zadovolje tako sto nekom suknu, posto inace mogu sukati samo po forumu. :-)
Bosnjo nikad bosnji uspjeh nece oprostit, u drugim drzavama cijene i hvale svoje pjesnike i umjetnike samo kod nas se pljuje.
zrakomlat

#28 Re: Serif Konjevic i Dara Bubamara Skenderija 29 nov

Post by zrakomlat »

AcaLukas wrote:
ado-šampion wrote:Ovakve teme su mi specijalitet na ovom forumu. :-) Haj sto dodju ljudi iz ruralnih sredina (uglavnom djeca) i otvaraju teme, jbg svak ima pravo da slusa sta hoce, nego sto se odmah instalira masa pacenika s 30, 40 i vise godina koji ce pljuvati po njima. :lol: Mislim da su mi gori ovi drugi. Samo cekaju temu za nekog "narodnjaka" da se malo zadovolje tako sto nekom suknu, posto inace mogu sukati samo po forumu. :-)
Bosnjo nikad bosnji uspjeh nece oprostit, u drugim drzavama cijene i hvale svoje pjesnike i umjetnike samo kod nas se pljuje.
Pa nije Sharif ni pjesnik ni umjetnik. Pjesnik je, šta ja znam, Mak Dizdar, umjetnik je Pablo Pikaso.
AcaLukas

#29 Re: Serif Konjevic i Dara Bubamara Skenderija 29 nov

Post by AcaLukas »

zrakomlat wrote:
AcaLukas wrote:
Pa nije Sharif ni pjesnik ni umjetnik. Pjesnik je, šta ja znam, Mak Dizdar, umjetnik je Pablo Pikaso.
Da je neki bosnjo crto Pikasine kocke vi bi ga ovdje ismijavali. Eto nisu Pink Floydi, Rammstein, Bieber i Pavarotti pjesnici pa se njihove drzave ponose iako nisu nista bolji od recimo Dine Merlina.
Post Reply