Zabava za svacije oci i usi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

cuj_lafe

#26 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by cuj_lafe »

miki2211 wrote:Narode moj evo da se malo i nasmijete ali i da mi nesto kazete ozbiljno usput. Upoznao sam osobu iz vani i sve lijepo bilo i isao sam kod nje na tri mjeseca, nemogu reci da je nisam zavolio jer kad si pored osobe do koje ti je stalo ljubav sama dodje. E sad problem :/ predali smo za sambo (boravisnu vizu) i vratio sam se u BiH. Sad je teze nego sto treba biti jer moram se javljati uvjek i ako pogrijesim gori zemlja :), ako kazem da nije npr nesto tacno o cemu raspravljamo npr et sinoc bila utakmica i ja dosao od druga i nazvala me pa sto nisam javio da sam dosao kuci pa ovo pa ono. Kazem doci ce mi gosti i moram u radnju pa cemo pisati dok je utakmica a da se cujemo poslije ona na to eto nemoramo pisati bla bla. Dok jutros ti imas vise vremena za druge i nisi se htjeo cuti samnom reko bili gosti i rekao sam ti da cemo pisati ona ma kakvi ja krv i bog. Kazem nedostajes ni ona nije tacno. E sad strpljenje i zivci mi lude jer jebo zivot vani s osobom ako mi probleme radi.
Sta mislite
Odjebi to, vidis da je luda i opsesivna. Nista gore od takve cure, jos ako je na daljinu. Obolit ces zbog nje.
Pobresita_Milica

#27 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by Pobresita_Milica »

miki2211 wrote:Naziv boli glava :). Zemlja Svedska meni 30 njoj 44 :)
Mislila sam da zene do 30-te prerastu tu potrebu za sigurnoscu tipa 'zelim da ti znam svaki korak'. Ako ti je stalo, izdrzat ces.
insomnia78

#28 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by insomnia78 »

Pobresita_Milica wrote:
miki2211 wrote:Naziv boli glava :). Zemlja Svedska meni 30 njoj 44 :)
Mislila sam da zene do 30-te prerastu tu potrebu za sigurnoscu tipa 'zelim da ti znam svaki korak'. Ako ti je stalo, izdrzat ces.
Sta ce bolan izdrzati?
Ako joj popusti samo ce se pogorsavati
shmizlica

#29 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by shmizlica »

čuj ako je njemu stalo :-) valjda ako je njoj stalo popustit će stisak. uguši čovjeka :D
cLo

#30 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by cLo »

Kupi joj neki cvijet, mislim nešto kao cvijet, nešto u saksiji ili tako nešto :D
Bluemore

#31 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by Bluemore »

Konj marke Dorat wrote:Te starke su najluđe,imo sam i ja jednu bila ljubomorna pravo,meni bilo 33 njoj 95.
Sve me stapom tukla.
:lol: :lol:
avetinja

#32 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by avetinja »

miki2211 wrote:Narode moj evo da se malo i nasmijete ali i da mi nesto kazete ozbiljno usput. Upoznao sam osobu iz vani i sve lijepo bilo i isao sam kod nje na tri mjeseca, nemogu reci da je nisam zavolio jer kad si pored osobe do koje ti je stalo ljubav sama dodje. E sad problem :/ predali smo za sambo (boravisnu vizu) i vratio sam se u BiH. Sad je teze nego sto treba biti jer moram se javljati uvjek i ako pogrijesim gori zemlja :), ako kazem da nije npr nesto tacno o cemu raspravljamo npr et sinoc bila utakmica i ja dosao od druga i nazvala me pa sto nisam javio da sam dosao kuci pa ovo pa ono. Kazem doci ce mi gosti i moram u radnju pa cemo pisati dok je utakmica a da se cujemo poslije ona na to eto nemoramo pisati bla bla. Dok jutros ti imas vise vremena za druge i nisi se htjeo cuti samnom reko bili gosti i rekao sam ti da cemo pisati ona ma kakvi ja krv i bog. Kazem nedostajes ni ona nije tacno. E sad strpljenje i zivci mi lude jer jebo zivot vani s osobom ako mi probleme radi.
Sta mislite

Povali nešto dok si u Bosni, na tebe će djelovati ko persen,a nek ona svira kol'ko 'oće. :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by Truba »

Konj marke Dorat wrote:Te starke su najluđe,imo sam i ja jednu bila ljubomorna pravo,meni bilo 33 njoj 95.
Sve me stapom tukla.
:lol: :lol: :lol: :lol:

neki dan sam vidio ovaj nik ===> :lol: :lol: :lol: :sax:
Bambi_na_kofeinu

#34 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by Bambi_na_kofeinu »

Nema tu fajde, ona ako do sad nije razvila osjećaj šta je normalno a šta smarajuće nećeš joj ga ni ti razviti.
Možeš jedino kod sebe razviti pomirenost sa situacijom...ja ne bih.
irac300

#35 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by irac300 »

Nema gore mrake od dijasporki. Ko je s njima petlj'o, zna o čemu pričam, čast izuzecima. A ti momčino, odvagaj, ako ti je toliko stalo pobjeći iz zemlje, a jbg, pretrpi. Ako ne, pošalji je u rodno mjesto kada te idući put počne propitivati k'o Gestapo.
_mufljuz_

#36 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by _mufljuz_ »

ladyblue18 wrote:Dobro ces ti nahebat sa tim papuca stilom, nemoj slucajno da joj propustis javit kad krenes u wc :mrgreen:
a tek ako ga uvati sa pitonom u ruci slucajno - odma mu je otkaz
mislim mene je bivsa handrila vako cesto pa mi je samo Ljevisava mogla pomoc za nju aptita nisam imo sekunde,,,,
irac300

#37 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by irac300 »

LAFCINA97 wrote:Irac jesi li ikada bijo sa pripadnicom keltske nacije. Molim odg. Pozz
Nisam, ne volim crvene, pirgave žene.
avetinja

#38 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by avetinja »

Jaro, mani se takvih žena. One i drkanje smatraju prevarom. :mrgreen:
sheilak

#39 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by sheilak »

Sta mislite
prevario si nas sa naslovom, ali ok sad. :D

gle, vjerovatno ti nju volis i sve to, ali cura ti je prilicno nesigurna. kakav joj je zivot inace? ima li prijatelje, ima li zivot :D mimo tebe? jer se previse fokusirala na tebe. u biti ti crpi energiju. dobro razmisli zelis li sa takvom osobom bilo sto pocinjati. nece se takvo ponasanje smiriti blizinom, mozda cak i naprotiv.
madner

#40 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by madner »

Nisi uspostavio pravila ponasanja na vrijeme i sada ispastas. Kod odgoja je najbitnije imati jasnu liniju, da se tacno zna sta se smije a sta ne. :D
sheilak

#41 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by sheilak »

madner wrote:Nisi uspostavio pravila ponasanja na vrijeme i sada ispastas. Kod odgoja je najbitnije imati jasnu liniju, da se tacno zna sta se smije a sta ne. :D
ja mislim da ona njega ipak odgaja. :D
Henry Chinaski

#42 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by Henry Chinaski »

Personalni profil već imamo i možemo je ocijeniti.
Klasifikacija njenog fizičkog izgleda, imovinskog stanja i vještina u intimnim situacijama bi dobro došle za konkretan savjet. Od 1 do 10?

Ako ima štap, valjda ima i neka dobra mrkva?
sheilak

#43 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by sheilak »

pa na bi tek tako stavljao glavu u omcu. :D tipujem na ove vjestine.
Nazif_Gljiva

#44 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by Nazif_Gljiva »

Bluemore wrote:
Sve me stapom tukla.
:lol: :lol:
Suze me zalise

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
emko1234

#45 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by emko1234 »

Henry Chinaski wrote:Personalni profil već imamo i možemo je ocijeniti.
Klasifikacija njenog fizičkog izgleda, imovinskog stanja i vještina u intimnim situacijama bi dobro došle za konkretan savjet. Od 1 do 10?

Ako ima štap, valjda ima i neka dobra mrkva?
Jarane, čim on s tri banke guli sebi pamet tražeći savjet po forumu, sve ti se samo kaže. Starka je pri parama, gotovi ga. Onako očuvana polovnjača. Svi vozovi joj prošli, u međuvremenu se puno jaja razbilo od te guzove. Znači vještine su na nivou. Vjerovatno je plava, iskvarcana, ima pirsing na pupku i tetovažu iznad guzova. Silikoni - vrlo moguće. Otišla odavde prije 20 godina kad je bila puterica. Nafatala nekog levata gore, u međuvremenu našla i posao. Došla ovdje proljetos rahmetli nani na dženazu. Miki je vidio kod Želje na cevapima. Tražio bibera s njenog stola, ona njemu poslije toga upaljač. I tako je sve krenulo. Miki ga metno, još dobio 500 eura. I ja bi tražio savjet na forumu. Jebat ga :lol:
ho oponopono

#46 Re: Zabava za svacije oci i usi

Post by ho oponopono »

Sta mislite

...pozdrav svemu pa i belaju ...Image
Post Reply