Odjebi to, vidis da je luda i opsesivna. Nista gore od takve cure, jos ako je na daljinu. Obolit ces zbog nje.miki2211 wrote:Narode moj evo da se malo i nasmijete ali i da mi nesto kazete ozbiljno usput. Upoznao sam osobu iz vani i sve lijepo bilo i isao sam kod nje na tri mjeseca, nemogu reci da je nisam zavolio jer kad si pored osobe do koje ti je stalo ljubav sama dodje. E sad problem :/ predali smo za sambo (boravisnu vizu) i vratio sam se u BiH. Sad je teze nego sto treba biti jer moram se javljati uvjek i ako pogrijesim gori zemlja, ako kazem da nije npr nesto tacno o cemu raspravljamo npr et sinoc bila utakmica i ja dosao od druga i nazvala me pa sto nisam javio da sam dosao kuci pa ovo pa ono. Kazem doci ce mi gosti i moram u radnju pa cemo pisati dok je utakmica a da se cujemo poslije ona na to eto nemoramo pisati bla bla. Dok jutros ti imas vise vremena za druge i nisi se htjeo cuti samnom reko bili gosti i rekao sam ti da cemo pisati ona ma kakvi ja krv i bog. Kazem nedostajes ni ona nije tacno. E sad strpljenje i zivci mi lude jer jebo zivot vani s osobom ako mi probleme radi.
Sta mislite
Zabava za svacije oci i usi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
cuj_lafe
#26 Re: Zabava za svacije oci i usi
- Pobresita_Milica
#27 Re: Zabava za svacije oci i usi
Mislila sam da zene do 30-te prerastu tu potrebu za sigurnoscu tipa 'zelim da ti znam svaki korak'. Ako ti je stalo, izdrzat ces.miki2211 wrote:Naziv boli glava. Zemlja Svedska meni 30 njoj 44
- insomnia78
#28 Re: Zabava za svacije oci i usi
Sta ce bolan izdrzati?Pobresita_Milica wrote:Mislila sam da zene do 30-te prerastu tu potrebu za sigurnoscu tipa 'zelim da ti znam svaki korak'. Ako ti je stalo, izdrzat ces.miki2211 wrote:Naziv boli glava. Zemlja Svedska meni 30 njoj 44
Ako joj popusti samo ce se pogorsavati
- shmizlica
#29 Re: Zabava za svacije oci i usi
čuj ako je njemu stalo
valjda ako je njoj stalo popustit će stisak. uguši čovjeka 
- cLo
#30 Re: Zabava za svacije oci i usi
Kupi joj neki cvijet, mislim nešto kao cvijet, nešto u saksiji ili tako nešto
- Bluemore
#31 Re: Zabava za svacije oci i usi
Konj marke Dorat wrote:Te starke su najluđe,imo sam i ja jednu bila ljubomorna pravo,meni bilo 33 njoj 95.
Sve me stapom tukla.
- avetinja
#32 Re: Zabava za svacije oci i usi
miki2211 wrote:Narode moj evo da se malo i nasmijete ali i da mi nesto kazete ozbiljno usput. Upoznao sam osobu iz vani i sve lijepo bilo i isao sam kod nje na tri mjeseca, nemogu reci da je nisam zavolio jer kad si pored osobe do koje ti je stalo ljubav sama dodje. E sad problem :/ predali smo za sambo (boravisnu vizu) i vratio sam se u BiH. Sad je teze nego sto treba biti jer moram se javljati uvjek i ako pogrijesim gori zemlja, ako kazem da nije npr nesto tacno o cemu raspravljamo npr et sinoc bila utakmica i ja dosao od druga i nazvala me pa sto nisam javio da sam dosao kuci pa ovo pa ono. Kazem doci ce mi gosti i moram u radnju pa cemo pisati dok je utakmica a da se cujemo poslije ona na to eto nemoramo pisati bla bla. Dok jutros ti imas vise vremena za druge i nisi se htjeo cuti samnom reko bili gosti i rekao sam ti da cemo pisati ona ma kakvi ja krv i bog. Kazem nedostajes ni ona nije tacno. E sad strpljenje i zivci mi lude jer jebo zivot vani s osobom ako mi probleme radi.
Sta mislite
Povali nešto dok si u Bosni, na tebe će djelovati ko persen,a nek ona svira kol'ko 'oće.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33 Re: Zabava za svacije oci i usi
Konj marke Dorat wrote:Te starke su najluđe,imo sam i ja jednu bila ljubomorna pravo,meni bilo 33 njoj 95.
Sve me stapom tukla.
neki dan sam vidio ovaj nik ===>
- Bambi_na_kofeinu
#34 Re: Zabava za svacije oci i usi
Nema tu fajde, ona ako do sad nije razvila osjećaj šta je normalno a šta smarajuće nećeš joj ga ni ti razviti.
Možeš jedino kod sebe razviti pomirenost sa situacijom...ja ne bih.
Možeš jedino kod sebe razviti pomirenost sa situacijom...ja ne bih.
- irac300
#35 Re: Zabava za svacije oci i usi
Nema gore mrake od dijasporki. Ko je s njima petlj'o, zna o čemu pričam, čast izuzecima. A ti momčino, odvagaj, ako ti je toliko stalo pobjeći iz zemlje, a jbg, pretrpi. Ako ne, pošalji je u rodno mjesto kada te idući put počne propitivati k'o Gestapo.
- _mufljuz_
#36 Re: Zabava za svacije oci i usi
a tek ako ga uvati sa pitonom u ruci slucajno - odma mu je otkazladyblue18 wrote:Dobro ces ti nahebat sa tim papuca stilom, nemoj slucajno da joj propustis javit kad krenes u wc
mislim mene je bivsa handrila vako cesto pa mi je samo Ljevisava mogla pomoc za nju aptita nisam imo sekunde,,,,
- irac300
#37 Re: Zabava za svacije oci i usi
Nisam, ne volim crvene, pirgave žene.LAFCINA97 wrote:Irac jesi li ikada bijo sa pripadnicom keltske nacije. Molim odg. Pozz
- avetinja
#38 Re: Zabava za svacije oci i usi
Jaro, mani se takvih žena. One i drkanje smatraju prevarom. 
- sheilak
#39 Re: Zabava za svacije oci i usi
prevario si nas sa naslovom, ali ok sad.miki2211 wrote:Narode moj evo da se malo i nasmijete ali i da mi nesto kazete ozbiljno usput. Upoznao sam osobu iz vani i sve lijepo bilo i isao sam kod nje na tri mjeseca, nemogu reci da je nisam zavolio jer kad si pored osobe do koje ti je stalo ljubav sama dodje. E sad problem :/ predali smo za sambo (boravisnu vizu) i vratio sam se u BiH. Sad je teze nego sto treba biti jer moram se javljati uvjek i ako pogrijesim gori zemlja, ako kazem da nije npr nesto tacno o cemu raspravljamo npr et sinoc bila utakmica i ja dosao od druga i nazvala me pa sto nisam javio da sam dosao kuci pa ovo pa ono. Kazem doci ce mi gosti i moram u radnju pa cemo pisati dok je utakmica a da se cujemo poslije ona na to eto nemoramo pisati bla bla. Dok jutros ti imas vise vremena za druge i nisi se htjeo cuti samnom reko bili gosti i rekao sam ti da cemo pisati ona ma kakvi ja krv i bog. Kazem nedostajes ni ona nije tacno. E sad strpljenje i zivci mi lude jer jebo zivot vani s osobom ako mi probleme radi.
Sta mislite
gle, vjerovatno ti nju volis i sve to, ali cura ti je prilicno nesigurna. kakav joj je zivot inace? ima li prijatelje, ima li zivot
- madner
#40 Re: Zabava za svacije oci i usi
Nisi uspostavio pravila ponasanja na vrijeme i sada ispastas. Kod odgoja je najbitnije imati jasnu liniju, da se tacno zna sta se smije a sta ne. 
- sheilak
#41 Re: Zabava za svacije oci i usi
ja mislim da ona njega ipak odgaja.madner wrote:Nisi uspostavio pravila ponasanja na vrijeme i sada ispastas. Kod odgoja je najbitnije imati jasnu liniju, da se tacno zna sta se smije a sta ne.
- Henry Chinaski
#42 Re: Zabava za svacije oci i usi
Personalni profil već imamo i možemo je ocijeniti.
Klasifikacija njenog fizičkog izgleda, imovinskog stanja i vještina u intimnim situacijama bi dobro došle za konkretan savjet. Od 1 do 10?
Ako ima štap, valjda ima i neka dobra mrkva?
Klasifikacija njenog fizičkog izgleda, imovinskog stanja i vještina u intimnim situacijama bi dobro došle za konkretan savjet. Od 1 do 10?
- sheilak
#43 Re: Zabava za svacije oci i usi
pa na bi tek tako stavljao glavu u omcu.
tipujem na ove vjestine.
-
Nazif_Gljiva
#44 Re: Zabava za svacije oci i usi
Suze me zaliseBluemore wrote:Konj marke Dorat wrote:Te starke su najluđe,imo sam i ja jednu bila ljubomorna pravo,meni bilo 33 njoj 95.
Sve me stapom tukla.![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
emko1234
#45 Re: Zabava za svacije oci i usi
Jarane, čim on s tri banke guli sebi pamet tražeći savjet po forumu, sve ti se samo kaže. Starka je pri parama, gotovi ga. Onako očuvana polovnjača. Svi vozovi joj prošli, u međuvremenu se puno jaja razbilo od te guzove. Znači vještine su na nivou. Vjerovatno je plava, iskvarcana, ima pirsing na pupku i tetovažu iznad guzova. Silikoni - vrlo moguće. Otišla odavde prije 20 godina kad je bila puterica. Nafatala nekog levata gore, u međuvremenu našla i posao. Došla ovdje proljetos rahmetli nani na dženazu. Miki je vidio kod Želje na cevapima. Tražio bibera s njenog stola, ona njemu poslije toga upaljač. I tako je sve krenulo. Miki ga metno, još dobio 500 eura. I ja bi tražio savjet na forumu. Jebat gaHenry Chinaski wrote:Personalni profil već imamo i možemo je ocijeniti.
- ho oponopono
#46 Re: Zabava za svacije oci i usi
miki2211 wrote:Narode moj evo da se malo i nasmijete ali i da mi nesto kazete ozbiljno usput. Upoznao sam osobu iz vani i sve lijepo bilo i isao sam kod nje na tri mjeseca, nemogu reci da je nisam zavolio jer kad si pored osobe do koje ti je stalo ljubav sama dodje. E sad problem :/ predali smo za sambo (boravisnu vizu) i vratio sam se u BiH. Sad je teze nego sto treba biti jer moram se javljati uvjek i ako pogrijesim gori zemlja, ako kazem da nije npr nesto tacno o cemu raspravljamo npr et sinoc bila utakmica i ja dosao od druga i nazvala me pa sto nisam javio da sam dosao kuci pa ovo pa ono. Kazem doci ce mi gosti i moram u radnju pa cemo pisati dok je utakmica a da se cujemo poslije ona na to eto nemoramo pisati bla bla. Dok jutros ti imas vise vremena za druge i nisi se htjeo cuti samnom reko bili gosti i rekao sam ti da cemo pisati ona ma kakvi ja krv i bog. Kazem nedostajes ni ona nije tacno. E sad strpljenje i zivci mi lude jer jebo zivot vani s osobom ako mi probleme radi.
Sta mislite
...pozdrav svemu pa i belaju ...