Vracanje bivse, da ili ne ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
avetinja

#26 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by avetinja »

ladyblue18 wrote:Ma ja ba, draze je zeni kad je opali stocem sa vrata nego kad joj kupi ruzu, davno apsolvirana forumska mudrost.
Normalno. Zna da je to od srca i iz ljubavi.
Big Ang

#27 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Big Ang »

Opet mali madneri haraju forumom?
Walther

#28 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Walther »

lost90 wrote:Pitanje prvenstveno za dame,

bio sam u vezi s jednom djevojkom, prekinuli smo jer zivimo u razlicitim drzavama, ona se pocela hladiti, nismo se mogli vidjati, svadjali se i razidjemo se jer je ona tako htjela. Ostali smo u ok odnosu, u zadnje vrijeme mi se pocela cesce javljati i vidim da razmislja o nama, kao i pomirila bi se ali je opet strah da ne pukne iz istog razloga. Par puta sam joj dao do znanja da je zelim nazad, ali nisam puno navaljivao.

Meni je stvarno stalo do nje i vec sam odlucio da je pokusam vratiti, samo ne znam da li da to uradim na kartu hladnoce ili da je fino pokusam ponovo osvojiti. Recimo za par dana joj je rodjendan, planirao sam da joj posaljem neki poklon, ruze i cokoladu recimo, nikakav nakit ili nesto skupo, cisto da pokazem da mislim na nju, a ne da je kupujem.

Sta mislite o ovome, hoce li ispasti potez ocajnika ili bi vas vecina pozitivno reagovalo da neki bivsi momak uradi ovo ?
znaci bili ste skupa... nasla nekog za prc prc koji je blizi... pa je taj odpikao i ti sad kontas hoces li pokupiti tudji opusak....

koja dilema... :roll:
Walther

#29 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Walther »

ladyblue18 wrote:Ma ja ba, draze je zeni kad je opali stocem sa vrata nego kad joj kupi ruzu, davno apsolvirana forumska mudrost.
pa velikoj vecini jeste... prvog se boji i konta mozda ga ipak osvojim... ovaj drugi se smatra osvojenim pa kao takav nije zanimljiv ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#30 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Velkoski »

Rijetke i izuzetne žene vole muškarce koji ih ne tretiraju kao otirače. Može li ovako? Jebiga, ako haman svako drugo muško ima ovakvo iskustvo, onda nemoguće da je izmišljotina, ili možda svi nailazimo na iste? :mrgreen:

Mlaćenje, psovanje, izrabljivanje.. Jako poželjne stvari na današnjem vaktu.

A možda jednostavno tražimo žene na pogrešnom mjestu. :mrgreen:
prog321

#31 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by prog321 »

edit
Last edited by prog321 on 09/10/2014 21:39, edited 1 time in total.
prog321

#32 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by prog321 »

Velkoski wrote: Mlaćenje, psovanje, izrabljivanje.. Jako poželjne stvari na današnjem vaktu.

Fizicka sila je bespotrebna.
Jednostavno ignorisanje i davanje do znanja da lako moze biti zamjenjena cini cuda. :D
dječak sa šibicama

#33 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by dječak sa šibicama »

Ides u krajnost :D

Ne zanimaju me ovi mali madneri, madner jugend :D ali iz licnog iskustva mogu reci, tesko je/ne isplati se biti dobar.

Nema to vise ni veze sa muskarcima i zenama, vec sa ljudima opcenito.
S4mpion

#34 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by S4mpion »

Nije se otišlo baš toliko u krajnost, ali, u biti, dosta istine ima u tome da se ne isplati biti fin.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#35 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by ladyblue18 »

dječak sa šibicama wrote:
Ides u krajnost :D

Ne zanimaju me ovi mali madneri, madner jugend :D ali iz licnog iskustva mogu reci, tesko je/ne isplati se biti dobar.

Nema to vise ni veze sa muskarcima i zenama, vec sa ljudima opcenito.
Pa ja pisem na jeziku razumljivom madner jugendu, nemoj da tebi moram objasnjavati :mrgreen:

Slazem se uglavnom, ali sam s druge strane nevjerovatno sretna sto u svom zivotu imam par ljudi prema kojima mi nije problem biti dobra cak sta vise uzivam u tome , ali sto o tome zna madner jugend.

Pokretac, izvini na offu.
Dosadno mii

#36 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Dosadno mii »

Big Ang wrote:
Dosadno mii wrote:Nemoj ništa slati. Žene inače baš i ne cijene kad se neko fino ponaša prema njima.
Shto bih ja voljela upoznati zenu zbog koje je ova prica krenula.
:eh:
Ne znam da su mi ikad bili zanimljivi likovi koji se previše trude.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#37 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Velkoski »

:facepalm:

A stvarno si nekada bila simpatična.
lost90

#38 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by lost90 »

Dosadno mii wrote:
Big Ang wrote:
Dosadno mii wrote:Nemoj ništa slati. Žene inače baš i ne cijene kad se neko fino ponaša prema njima.
Shto bih ja voljela upoznati zenu zbog koje je ova prica krenula.
:eh:
Ne znam da su mi ikad bili zanimljivi likovi koji se previše trude.
Hvala, otvore mi oci ovakvi komentari i ipak sam odlucio da ne radim nista, ko je jebe-dugo cu se jos muciti, ali ne trudio se ja vise, ako misli da moze bolje sretno joj. Otisle su prave vrijednosti u k**** danas, ako je sve ono cvijece poslato u godinu dana veze nije zapalilo nece ni ovo sad.
Ova moja je samo jos jednom potvrdila ono da zena cijeli zivot pravi zenu od muskarca, a kada to uspije, trazi novog muskarca, bukvalno me molila i trazila od mene kakav da budem prema njoj da bi bila sretna, a kada sam je ispostovao onda se odjednom ohladila.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#39 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by ladyblue18 »

Jarane, ne radi se o tome da se ti trudis nego o cinjenici da si ti bivsi, i da ja evo ne bih bas bila odusevljena da mi bivsi salje poklone narocito ako sam ja htjela sa njim da raskinem,ako vec trazis zensko misljenje.
Nema nista pogresno u tome da budes dobar prema djevojci, ali ovo je pogresna djevojka za to.
dječak sa šibicama

#40 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by dječak sa šibicama »

Mozda si malo pretjerao sa cvijecem? :D

Zene, bar po mom iskustvu, cesto ni same ne znaju sta hoce :D ako si previse pazljiv, problem je u tome "previse"... ako nisi pazljiv, onda je problem u onome "nisi".

Nadji neku sredinu, jebiga :D

Sta da radis, takve su kakve su, ocekuju od nas da ih cijelog zivota iznenadjujemo necim novim, i odusevljavamo, i iznova osvajamo, i dajemo im do znanja koliko su nam bitne u zivotu. A cvijece kupuj samo za 8. mart :D

Naravno, nisu sve zene iste, ali eto, neka zajednicka crta vecini zena.

Mozda ona zeli da trckaras oko nje, a mozda ne zeli, mozda joj nedostajes ali zna da je zeznula i sad je sramota povuci prvi potez, ko zna. Mozda se ona nije ni ohladila, vec je pomislila "ovo je previse, daleko je, ne mogu se ja stalno rastajati od njega", ko to zna prijatelju. Pitaj je "sta ti zelis od mene?". Te neke igrice toplo hladno, slike bijelo, pola cijelo, to je za klince.

Nekako me zivot naucio da je najbolje ici direktno, pa bar znas na cemu si. Ako i nakon direktnog pitanja nastavi shush mush politiku, ni tamo ni amo, onda znas da nema svrhe.
Sandala

#41 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Sandala »

Ma qme nikad nemoj biti fin prema djevojakama, jer to su budale.... Ne moze to biti normalno, 5 dana krvari a ne umre :P
Al sad fkt. prema djevojci koju volim, vazda sam bio fin, jjer ne znam drugacije i uvijek me je budalom pravila, evo 3 put.... A ove druge koje mi se ne svijdaju, koje odbijam lome se oko mene... E sad to ti je do toga kako se postavis, sto si vece djubre vise te vole i vise se bore oko tebe, sto si bolji, sve i sto je vise cijenis, one su gore... to je tako :-)
Jokericious

#42 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Jokericious »

Kad si fin dosadan si i nisi zanimljiv. A zene isto vole da si umisle da ce promjeniti muskarca.
Henry Chinaski

#43 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Henry Chinaski »

lost90 wrote:Pitanje prvenstveno za dame,

bio sam u vezi s jednom djevojkom, prekinuli smo jer zivimo u razlicitim drzavama, ona se pocela hladiti, nismo se mogli vidjati, svadjali se i razidjemo se jer je ona tako htjela. Ostali smo u ok odnosu, u zadnje vrijeme mi se pocela cesce javljati i vidim da razmislja o nama, kao i pomirila bi se ali je opet strah da ne pukne iz istog razloga. Par puta sam joj dao do znanja da je zelim nazad, ali nisam puno navaljivao.

Meni je stvarno stalo do nje i vec sam odlucio da je pokusam vratiti, samo ne znam da li da to uradim na kartu hladnoce ili da je fino pokusam ponovo osvojiti. Recimo za par dana joj je rodjendan, planirao sam da joj posaljem neki poklon, ruze i cokoladu recimo, nikakav nakit ili nesto skupo, cisto da pokazem da mislim na nju, a ne da je kupujem.

Sta mislite o ovome, hoce li ispasti potez ocajnika ili bi vas vecina pozitivno reagovalo da neki bivsi momak uradi ovo ?
Ako je u garantnom roku, ok, nek' se vrati...
madner

#44 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by madner »

Samo ostro. :D
sheilak

#45 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by sheilak »

@dječak sa šibicama"
Zene, bar po mom iskustvu, cesto ni same ne znaju sta hoce :D ako si previse pazljiv, problem je u tome "previse"... ako nisi pazljiv, onda je problem u onome "nisi".

Nadji neku sredinu, jebiga :D
kako rekoh, ne znamo mozda sta zelimo. ali zato znamo sto ne zelimo. :D ne zelimo extreme primjerice.
Sta da radis, takve su kakve su, ocekuju od nas da ih cijelog zivota iznenadjujemo necim novim, i odusevljavamo, i iznova osvajamo, i dajemo im do znanja koliko su nam bitne u zivotu.
zavisi ko. ne dao Bog da te stalno iznova pokusava osvojiti onaj kojeg si 20 puta odbila. :D

Mozda ona zeli da trckaras oko nje, a mozda ne zeli, mozda joj nedostajes ali zna da je zeznula i sad je sramota povuci prvi potez, ko zna. Mozda se ona nije ni ohladila, vec je pomislila "ovo je previse, daleko je, ne mogu se ja stalno rastajati od njega", ko to zna prijatelju. Pitaj je "sta ti zelis od mene?".

a sve je moguce. zensko, sta ces? :D

Mozda si malo pretjerao sa cvijecem? :D
mozda malo. :D
Last edited by sheilak on 10/10/2014 09:14, edited 1 time in total.
Big Ang

#46 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Big Ang »

Sandala wrote:Ma qme nikad nemoj biti fin prema djevojakama, jer to su budale.... Ne moze to biti normalno, 5 dana krvari a ne umre :P
Al sad fkt. prema djevojci koju volim, vazda sam bio fin, jjer ne znam drugacije i uvijek me je budalom pravila, evo 3 put.... A ove druge koje mi se ne svijdaju, koje odbijam lome se oko mene... E sad to ti je do toga kako se postavis, sto si vece djubre vise te vole i vise se bore oko tebe, sto si bolji, sve i sto je vise cijenis, one su gore... to je tako :-)

VRH, al hajd, vadi te to što ti je petnest, godina. :eh:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#47 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Truba »

zašto se uvijek govori o mlaćenju... evo koji muškarac nije fin i dobar :D kad je bolesna ode s rajom u kafanu umjesto kod nje u posjet
eto prvi primjer... ne vidim mlaćenja psovanja i vrijeđanja...
može joj otići na diplomski on ode s jaranicom na kafu :D
kaže ostajem kući a sretnu ga u gradu s jaranima

ne vidim mlaćenje šamare i ostalo... ali pretpostavljam sate i sate plača kući ispod jorgana :D te naravno zapitkivanje gdje je sada :D i zašto ne odgovara
Walther

#48 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Walther »

Black swan wrote:zašto se uvijek govori o mlaćenju... evo koji muškarac nije fin i dobar :D kad je bolesna ode s rajom u kafanu umjesto kod nje u posjet

ne vidim mlaćenje šamare i ostalo... ali pretpostavljam sate i sate plača kući ispod jorgana :D te naravno zapitkivanje gdje je sada :D i zašto ne odgovara
Anekdota na temu....

Bivsa me prevari (vise nas paralelno al nema veze), ljubav ovo ono, uvijek ga gledala sa simpatijama, bla bla. Nisam bas siguran u tu ljubav kad bar 4 muskarca paralelno obradjujes ali eto...

Sretnem doticnu na socialnoj mrezi poznatoj po k..... jer poslala svima invite na kontakt listi kad se prijavila :D

Ispod nje on. On trazi nesto na dvije noge. Ona trazi slicno. Nisam mogao odoliti da ne upitam... "pa dje ba zapelo?" :mrgreen: Kaze nigdje, u jos u vezi... Ali eto on "pozeljan" i ima sta "ponuditi curama" pa je to ok... :lol:

Moral price... karma is a b!tch :mrgreen:
Henry Chinaski

#49 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Henry Chinaski »

Walther wrote:
Black swan wrote:zašto se uvijek govori o mlaćenju... evo koji muškarac nije fin i dobar :D kad je bolesna ode s rajom u kafanu umjesto kod nje u posjet

Anekdota na temu....

Bivsa me prevari (vise nas paralelno al nema veze), ljubav ovo ono, uvijek ga gledala sa simpatijama, bla bla. Nisam bas siguran u tu ljubav kad bar 4 muskarca paralelno obradjujes ali eto...

Sretnem doticnu na socialnoj mrezi poznatoj po k..... jer poslala svima invite na kontakt listi kad se prijavila :D

Ispod nje on. On trazi nesto na dvije noge. Ona trazi slicno. Nisam mogao odoliti da ne upitam... "pa dje ba zapelo?" :mrgreen: Kaze nigdje, u jos u vezi... Ali eto on "pozeljan" i ima sta "ponuditi curama" pa je to ok... :lol:

Moral price... karma is a b!tch :mrgreen:
Google translate?
Sandala

#50 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Sandala »

Big Ang wrote:
Sandala wrote:Ma qme nikad nemoj biti fin prema djevojakama, jer to su budale.... Ne moze to biti normalno, 5 dana krvari a ne umre :P

VRH, al hajd, vadi te to što ti je petnest, godina. :eh:
22 8)
Post Reply