FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
da se poklat hoće...to bi bio jedini pravedan svršetak ove Alijine smrdovine
- madner
#27 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Srecom imamo Bakira na pravom mjestu.
- supercali
#28 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
to se rjesava u drugoj ambasadi ukrajinskojsema911s wrote:ne ukrinke su bolje,.,putin u ukrainu specijalce a ukrainke namaa,., ruskinje su nafurane sve hoce u strosi da sjedesupercali wrote:putine jebem te glupa opet si pomjesao adrese
nama ide 140 ruskinja a u ukrajinu ovi specijalci
- Laki_Strajk
#29 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Jel to GAU 8 sa A-10 Warthog?GAU8 wrote:
Šta ti je, prije će korijenje jesti, nego skinuti Dodika... Htio to priznati ili ne, srpski inat je čudna stvar
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
sema911s wrote:ne ukrinke su bolje,.,putin u ukrainu specijalce a ukrainke namaa,., ruskinje su nafurane sve hoce u strosi da sjedesupercali wrote:putine jebem te glupa opet si pomjesao adrese
neJma boljih profi od Ukrajinki
- apsidejzi
#31 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Ma Rusi su dosli da vide sta ovi iz VB rade. Oni jedni druge ganjaju a na nama se kola lome po obicaju.bull21 wrote:Pa već neko vrijeme Dodik najavljuje belaj na izborima. A ima i već neko vrijeme da su došli iz VB isto tako da osiguraju sigurnost za vrijeme izbora. Očito je da se nešto priprema i da svi to znaju osim nas.
- jazzer
#32 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Sada ce nasi saopstenje na saopstenje kako ce im jebati milu majku,VjecitiStudent wrote:Baš sam se pitao na koji će se način probati zakuhati uoči izbora, pa da "patriotske" snage opet profitiraju.
Dok se razjasni, ima li ih ili nema, izbori će već proći ...
kako ce, i pored 140 do zuba naoruzanih ruskih specijalaca
Vec vidjeno hiljadu puta, samo je povod drugaciji.
Bakir I: Ja sam, znaaaaate, '92 branio predsednistvo od srpskog garesora, odbranicu ga i sada
ali mi za odbranu treba 300000 glasova
Sefer: Majku im jebem, ja sve vrijeme govorim da su se oni samo malo primirili i da ce udariti
na nejac opet, kad - tad. Ako mene izaberete za predsednika, odmah cemo napraviti bosansku armiju
Lagumdzija: Dok je SDP-a, niko ovu zemlju nece moci napasti i podijeliti. Boricemo se, ako treba,
i protiv ovih specijalaca ali Bosnu ne damo ni pod koju cijenu
Komsic: Ove necu ''po prstima'' nego direkt' sakom u glavu .-). Samo mi dajte povjerenje
- It_is_a_Leclerc
#33 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Ako Dodik pokrade izbore, opozicija će ga rušiti na ulici. A onda će Dodik, ako Bog da, okrenuti oružje na vlastiti narod, u odbrani pozicije.
Od nestabilnosti u RS-u, naša država dugoročno može samo hajrovati.
-
koop
#34 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Putin stize u Beograd nekada u Oktobru (najavljeno), kontam da nije iskljuceno da doleti do BL da se izljubi s Dodikom do pasa, i pokaze despotu rusku podrsku.
http://www.rferl.org/content/serbia-rus ... 08623.html
Znaci, ovi specijalci bi mogli biti prethodnica, security checks itd.
Ne bih iskljucio da Putin malo urani (20 Oktobar se spominje kao posjeta Beogradu, ali nije zvanicno potvrdjeno), pa da dodje Dodi u posjetu par dana prije izbora.
Uz to, ne zaboravite da je Lavrov prije par dana nazvao NATO aplikacije Crne Gore, Makedonije i BiH provokacijama:
http://in.reuters.com/article/2014/09/2 ... 1Q20140929
http://www.rferl.org/content/serbia-rus ... 08623.html
Znaci, ovi specijalci bi mogli biti prethodnica, security checks itd.
Ne bih iskljucio da Putin malo urani (20 Oktobar se spominje kao posjeta Beogradu, ali nije zvanicno potvrdjeno), pa da dodje Dodi u posjetu par dana prije izbora.
Uz to, ne zaboravite da je Lavrov prije par dana nazvao NATO aplikacije Crne Gore, Makedonije i BiH provokacijama:
http://in.reuters.com/article/2014/09/2 ... 1Q20140929
- pici
#35 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
ИЗДРЖИ РОЂО !
- kamen spoticanja
#36 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Dodik lazira izbore, sds i pdp pozovu na demonstracije, pijani cetnici zapale par bosnjackih kuca, reakcija bosnjakistana bude logicna u smislu odbrane bosnjackih vratova, u smislu neeskalacije nacionalnih sukoba mirovne snage stanu na entitetsku granicu i eto ga...
Mozda prenategnuto ali nije neizvodivo...a onda odosmo u mp3
Mozda prenategnuto ali nije neizvodivo...a onda odosmo u mp3
- Oligarh
#37 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Samo se vi zahebavajte, ali ukrajinski scenario nam nije potreban nikako. Ili novi Kalinjingrad koji bi nastao od RS-a u srcu Balkana. A s obzirom da su "patriotske" snage dobri borci samo za fotelje, mogli bi samo Boga i Nato prizivati. A Nato uvijek kasni, zar ne?! A ovdje je iskra dovoljna, a mislim da bi je taj isti Dodik (kojeg Outin lično poziva 16.10. na sastanak u Bg) mogao upaliti.
Konkretno, na mene nek ne računaju više ovi iz vojnog odsjeka, kao i na veliku večinu mojih drugova iz rata. Valjda ovi preko štela primljeni po policijsko-vojnim formacijama znaju nešto.
Konkretno, na mene nek ne računaju više ovi iz vojnog odsjeka, kao i na veliku večinu mojih drugova iz rata. Valjda ovi preko štela primljeni po policijsko-vojnim formacijama znaju nešto.
- JThomas
#38 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
tajno, a na naslovnici klixa

- pici
#39 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
jazzer wrote:Sada ce nasi saopstenje na saopstenje kako ce im jebati milu majku,VjecitiStudent wrote:Baš sam se pitao na koji će se način probati zakuhati uoči izbora, pa da "patriotske" snage opet profitiraju.
Dok se razjasni, ima li ih ili nema, izbori će već proći ...
kako ce, i pored 140 do zuba naoruzanih ruskih specijalacasacuvati cjelovitu BiH, kako ce ovo, ono...
Vec vidjeno hiljadu puta, samo je povod drugaciji.
Bakir I: Ja sam, znaaaaate, '92 branio predsednistvo od srpskog garesora, odbranicu ga i sada
ali mi za odbranu treba 300000 glasova.
Sefer: Majku im jebem, ja sve vrijeme govorim da su se oni samo malo primirili i da ce udariti
na nejac opet, kad - tad. Ako mene izaberete za predsednika, odmah cemo napraviti bosansku armiju.
Lagumdzija: Dok je SDP-a, niko ovu zemlju nece moci napasti i podijeliti. Boricemo se, ako treba,
i protiv ovih specijalaca ali Bosnu ne damo ni pod koju cijenu.
Komsic: Ove necu ''po prstima'' nego direkt' sakom u glavu .-). Samo mi dajte povjerenje.
- sema911s
#40 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
bile su 3 ukrainke na ulazu u vitez(dora, marta trecu sam zaboravio) ,., brate mili ono nema kosti u sebi,. kada zamesaju zanesvjesta ti se,., koliko god alkohola saspes u sebe opet nemozes da joj stignes kukove ocima,pici wrote:sema911s wrote:ne ukrinke su bolje,.,putin u ukrainu specijalce a ukrainke namaa,., ruskinje su nafurane sve hoce u strosi da sjedesupercali wrote:putine jebem te glupa opet si pomjesao adrese
neJma boljih profi od Ukrajinki![]()
sada su negdje u njemackoj rade u bjuti salon mazu nokte
-
baxul
#41 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
ovo je očigledno seferov predizborni trik 
- GAU8
#42 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Ne bih se baš složio.... ako ti je nestabilno u vlastitoj državi, nema saMse da hajruješ buraz, osim ako kojim slučajem nisi rođen za ratnog profitera ili nešto slično.It_is_a_Leclerc wrote:Ako Dodik pokrade izbore, opozicija će ga rušiti na ulici. A onda će Dodik, ako Bog da, okrenuti oružje na vlastiti narod, u odbrani pozicije.
Zna se ko hajruje u haosu...
- kamen spoticanja
#43 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Na stranu zahebanciju...zamisli fahru na tom mjestumadner wrote:Srecom imamo Bakira na pravom mjestu.
- Kuna
#44 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
meho.mujic wrote:http://slobodanvaskovic.blogspot.com/20 ... chive.htmlarman1 wrote:Federalna televizija navodi da im je ova informacija potvrđena iz više izvora.
Specijalci su smješteni u tri hotela na području Laktaša, dok je jedan dio njih smješten u Centar za obuku policijskih snaga MUP-a RS-a na Palama.
Prema informacijama FTV-a, Rusi su stigli 28. septembra preko graničnog prijelaza Rača, a MUP RS-a im je sugerirao da se ne prijavljuju Službi za strance BiH. U međuvremenu je Ured za strance uspio legitmirati ove ruske državljane, navodi FTV.
U Ambasadi Rusije u Sarajevu nisu željeli komentirati ovu informaciju.
Ovo što pročitah na ovom linku nije nimalo bezazleno vjerujte. I u onaj vakat su govorili ma kakav rat.
- pici
#45 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
e al dje nađošHe ovih 148
jebte ko oni zajebiti 148 
- sema911s
#46 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Oligarh wrote:Samo se vi zahebavajte, ali ukrajinski scenario nam nije potreban nikako. Ili novi Kalinjingrad koji bi nastao od RS-a u srcu Balkana. A s obzirom da su "patriotske" snage dobri borci samo za fotelje, mogli bi samo Boga i Nato prizivati. A Nato uvijek kasni, zar ne?! A ovdje je iskra dovoljna, a mislim da bi je taj isti Dodik (kojeg Outin lično poziva 16.10. na sastanak u Bg) mogao upaliti.
u kolima ima mjesta ako pukne, granica nam je blizuu,. u njemackoj imamo tetku
- Oligarh
#47 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
"Mirno spavajte, rata neće biti!"
- It_is_a_Leclerc
#48 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Republiku Srpsku treba rušiti iznutra. Treba opoziciji dati prividnu podršku, samo kako bi pojačali međusrpske tenzije. Kad ih dovoljno ojačamo, onda pozvati strance i pokazati prstom na RS i reći - "E, a jel sad vidite o čemu vam mi govorimo ?"GAU8 wrote:Ne bih se baš složio.... ako ti je nestabilno u vlastitoj državi, nema saMse da hajruješ buraz, osim ako kojim slučajem nisi rođen za ratnog profitera ili nešto slično.It_is_a_Leclerc wrote:Ako Dodik pokrade izbore, opozicija će ga rušiti na ulici. A onda će Dodik, ako Bog da, okrenuti oružje na vlastiti narod, u odbrani pozicije.
Zna se ko hajruje u haosu...
- Oligarh
#49 Re: Više od 140 ruskih specijalaca tajno stigli u BiH
Ostavi, drug i meni jedno mjesto. Naučio sam i jedan od skandinavskih jezika, lako ću se od Munchena prebaciti do gore.sema911s wrote:Oligarh wrote:Samo se vi zahebavajte, ali ukrajinski scenario nam nije potreban nikako. Ili novi Kalinjingrad koji bi nastao od RS-a u srcu Balkana. A s obzirom da su "patriotske" snage dobri borci samo za fotelje, mogli bi samo Boga i Nato prizivati. A Nato uvijek kasni, zar ne?! A ovdje je iskra dovoljna, a mislim da bi je taj isti Dodik (kojeg Outin lično poziva 16.10. na sastanak u Bg) mogao upaliti.
u kolima ima mjesta ako pukne, granica nam je blizuu,. u njemackoj imamo tetku
- madner
#50 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?
Na stranu zahebanciju, nisam trenutno siguran ko je manje stetocina.kamen spoticanja wrote:Na stranu zahebanciju...zamisli fahru na tom mjestumadner wrote:Srecom imamo Bakira na pravom mjestu.
Ovaj se nafuro da je vezir a koga je Turska u zadnje vrijeme sokolila, pao je bas spektakularno na nos.