Forumski party
-
energie_girl
ne brini Glumice, sad ce nas strucnjak da ti pomogne...
- Prince
A kad i gdje će se održati party
Nešto slično je bilo na Monitorovom forumu, i bilo je super, ja sam se slučajno tada našao u Tvornici kulture, tj. u Zagrebu, pa sam bio. Baš je bilo fino, obzirom da se niko nije poznavao, ustvari rijetko ko.
Ja želim upoznati Glumicu, čuo sam da je avion...
Nešto slično je bilo na Monitorovom forumu, i bilo je super, ja sam se slučajno tada našao u Tvornici kulture, tj. u Zagrebu, pa sam bio. Baš je bilo fino, obzirom da se niko nije poznavao, ustvari rijetko ko.
Ja želim upoznati Glumicu, čuo sam da je avion...
- manijak1
Žemsko
inzistiram da poradiš bezrezervno na mom
kako to sad vele stylingu na tom party rocku punom koka
i tako to helem ženskih stvorenja - dabogda muški bili u manjini - da malo odmorim oči.
- manijak1
Žemsko
inzistiram da poradiš bezrezervno na mom
kako to sad vele stylingu na tom party rocku punom koka
i tako to helem ženskih stvorenja - dabogda muški bili u manjini - da malo odmorim oči.
- nostalgicar
To je super majkemi,samo opet zavisi od vremena odrzavanja tog istog,sto se tice prijedloga za majice to je ok...
...opet kazem,to je najbolje organizovati negdje u augustu mjesecu..jer je tada vecina nas koji smo zaposleni na godisnjem odmoru...i opet neznam koliko ce to sve biti sigurno,jer ja od kako sam objavio svoj mail...dobio jedno 15 prijetecih e-mail poruka
ono...ebga..iz tog razloga jedino nebi doso na taj party
-
energie_girl
@zensko, postala si veoma trazena osoba...da te proglasimo stilistom za forumase? 
- manijak1
E pa jarane Samarane od Nostalgije Feragosto je u osmom mjesecu i za nas što će reći idemo i mi malo vanka do soli grebena vode - što bi nekada kazali evri stenje na kamenje
dakle konformo more lipanj - Zriki da ponavljam ili si već skonto ?Da si vas ovakav a ne znaš da jesi
mislim ET
- manijak1
Nek svih osam
budu koke
pored moje Visosti i mog Brazze .
- manijak1
Alarm
Alarm
Ahctung pa Ahtung
vidio sam i čistačicu tj. spremačicu x vdeo pored germe pored još nekog.
Gospođo od Reda ? Samo da pitam da li biste i Vi bili raspoloživi na tom party rocku tipkatora sa Sa-x ?
Ako je tako onda da zajedno održavamo red i tamo
Gospođo od Reda ? Samo da pitam da li biste i Vi bili raspoloživi na tom party rocku tipkatora sa Sa-x ?
Ako je tako onda da zajedno održavamo red i tamo
-
Prag
Nesto kontam pa razmisljam.
Party bi mogla biti u obliku teferica na Velikom polju na Igmanu.
Ja licno dolazim sa majicom sa nadpisom "Za party se mi j*** zivo, ako tamo nije cesko pivo". Sam donosim svoj kontigent. Na glavi cu imati kapu u obliku pivskog cepa.
Party bi mogla biti u obliku teferica na Velikom polju na Igmanu.
Ja licno dolazim sa majicom sa nadpisom "Za party se mi j*** zivo, ako tamo nije cesko pivo". Sam donosim svoj kontigent. Na glavi cu imati kapu u obliku pivskog cepa.
-
zensko
@pitt:
pitt bull i eto..mozes i sa energie_girl pod ruku
@manijak:
sivi mantil i nista vise, na ulazu ga otvoris onako brzinski da vidimo i ne vidimo i eto..mozes uci
@glumica:
ah cuj, nisi obavezna da dodjes, a ako se ipak predomislis uvijek mozes koristiti drugi nick
pitt bull i eto..mozes i sa energie_girl pod ruku
@manijak:
sivi mantil i nista vise, na ulazu ga otvoris onako brzinski da vidimo i ne vidimo i eto..mozes uci
@glumica:
ah cuj, nisi obavezna da dodjes, a ako se ipak predomislis uvijek mozes koristiti drugi nick
- krava
ostadoh duzna odgovora za vime...
nego,
bice interesantno posmatrati promjenu situacije na forumu nakon tog dogadjaja...kladim se da ce se prekinuti stara forumska prijateljstva, a zapoceti nova...
prince,
super ideja sa logovanjem
mozda da naprave neki video streaming, pa da dijaspora moze pratiti
ne, naprotiv...u nedostatku iste potrebne su dvije litre mlijeka..to nam se hvalis obimom, velicinom i zapreminom svojih ...
nego,
bice interesantno posmatrati promjenu situacije na forumu nakon tog dogadjaja...kladim se da ce se prekinuti stara forumska prijateljstva, a zapoceti nova...
prince,
super ideja sa logovanjem
mozda da naprave neki video streaming, pa da dijaspora moze pratiti
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Haha, jebes nick glumo, obuci ti onu majicu sto se svidjela meni i ostalima.I ja cu istu takvu, napravio sam samo malo dolje je izrezGlumica wrote:sad jos i odjecu moramo prilagoditi?![]()
nije vise majica sa natpisom...
ja bih izgledala kao zadnji kreten sa natpisom Glumicabilo bi samo "vidi one! sta misli sta je", "vidi kako je ufurana"
![]()
kako dakle ja da prilagodim izgled nicku?