Da si ti citala od pocetka vidjela bi da je covjek iznad vec objasnio da se tih 7000KM vraca jedino ako neces da radis za njih nakon kursa, i da vraca se njima jer su oni platili tim parama mentore i predavace. Sve je jasno ko dan, i ljudi su skontali samo ti nisi.
Sreca pa nam u IT industriji nisu svi takvi s 20 godina iskustva inace nam se ne bi pisalo dobro s takvim rezonovanje im napadanjem ovakve ideje. Niti je BITcamp jedini niti najbolji, samo jedan od mnogih nacina da se udje u IT svijet. Poznajem ljude koji tamo rade i predaju pa imam malo vise informacija od drugih.
Dobro sam ja skontao covjeka koji je poslije tebe odgovorio, rekao je da se uopste ne mora ici na BITcamp pored silnih online kurseva. Ali nisu svi dovoljno sposobni da sami sjede i uce, zato i postoje fakulteti i ovakve akademije kao sto je BITcamp.
Nepotrebno pljujes nesto na osnovu svojih netacnih pretpostavki (iz tvojih postova je ocigledno da pokusavas omalovazavati), valjda iz ljubomore sta li.[/quote]
Dijete smiri hormone ,razgovaras sa zenom u ozbiljnim godinama koja je ucila o tome o cemu ti bulaznis prije nego si se rodio ,ok?
I sreca sto nisam VAMA u industriji sve ove godine vec puno naprednijim zemljama od ove tvoje i vjeruj mi nemam ni trunke razloga da budem bilo na koga ljubomorna ,moze biti samo obratno.Prestani da spinujes topic.Niko ovde ne napada BIT niti ovo sto rade, niko ne pljuje po njima niti ih omalovazava ,rijec je o novcu a ne ideji.
Znas ti vrlo dobro sta te pitam, zato ovoliko i histerises i spinujes i pokusavas odvratiti paznju ljudi od najvaznijeg. Prosla sam dva puta takvu vrstu obuke vani i znam sta pitam.
Nista ovde nije jasno ko dan jer sto vise pises sve se vise upetljavas u laz.Prvo si rekao da 7000 km ide polaznicima kao donacija da bi mogli studirati na BIT kampu sad kazes da se te pare vracaju BIT-u jer su oni tim parama platitli instruktore.Polaznik plati 1500km i ide na obuku 6 mjeseci.Ako ne pihvati da radi za BIT mora platiti kaznu od tih 7000 km koje nikada nije dobio.Kontas li sad sta te pitam?
Cijena skolarine je 1500km i to je to.Zasto bi neko vracao pare koje je dobila organzacija a ne sam polaznik? I jeste prevara ,to jeste prevara.!!!
Znaci BIT dobije 7000km da organizuje kurs sve odradi dobije po polazniku 1500km i onda moli Boga da neko odustane jer je to njima u dzep dodatnih 7000km.Kontas li ? Kontas ,znam da kontas ali kontamo i mi ovde
Da bi se nesto vratilo to se prvo mora dobiti.Dakle pitanje je da li tih 7000 km polaznik DOBIJE na racun kao stipendiju? Ne dobije ,naravno.On samo plati 1500 km za kurs.A onda mora platiti kaznu od 7000km koje je dobila BIT da organizuje kurs

.