Dobio unuka a bogme i unuku.
Moderator: anex
-
Vozdra_123
mashala! mali je ko med
cestitke!
cestitke!
- Baghira
#33 Re: Dobio i ja.......
digger wrote:Vas dvojica ste amateri.
Ja podigoh cetiri.
"Podigoh" je prava rijec. Naravno njihovi roditelji vazda traze nesto od tebe a nikada nece da pomognu.
Ono sto je dobro je da uz unuke imas manje problema sa svojom djecom. Jednostavno ih ignorises: Necu, nedam, ne mogu...
Sto ne valja je da sa godinama sve ti se pomalo penje na vrh... glave, a posebno ako zive toliko blizu tebe da svaki cas mogu da parkiraju unuke, bilo da ti se to trenutno dâ ili ne.
Inace, cestitam.
Moj rahmetli amidza je znao reci: "Imam dvije radosti kad mi unucad dodju........jedna je kad stignu, a druga kad odu."
Cestitke muha, nek' ti je ziv, zdrav i veseo. Ko secer je, masAllah
(Jes' da kasnim, ali ne vidjeh prije.
- muha_sa
#35 Re: Dobio i ja.......
Hvala najljepša a što se rahmetli amidže tiće,mislim da se šalio.crna_pantera wrote:digger wrote:Vas dvojica ste amateri.
Ja podigoh cetiri.
"Podigoh" je prava rijec. Naravno njihovi roditelji vazda traze nesto od tebe a nikada nece da pomognu.
Ono sto je dobro je da uz unuke imas manje problema sa svojom djecom. Jednostavno ih ignorises: Necu, nedam, ne mogu...
Sto ne valja je da sa godinama sve ti se pomalo penje na vrh... glave, a posebno ako zive toliko blizu tebe da svaki cas mogu da parkiraju unuke, bilo da ti se to trenutno dâ ili ne.
Inace, cestitam.
Moj rahmetli amidza je znao reci: "Imam dvije radosti kad mi unucad dodju........jedna je kad stignu, a druga kad odu."![]()
![]()
![]()
Cestitke muha, nek' ti je ziv, zdrav i veseo. Ko secer je, masAllah![]()
(Jes' da kasnim, ali ne vidjeh prije.)
Opisat vam rijećima ne mogu koliko sam sretan što mi se unuk rodio.nisam vjerovao da se ovako i ovoliko voljet može.
Život moj.
- Soul_Sista
..jao slatke bebe..ljoobni ga jednom za mene

- cHupjahalic@
Cestitke malom medu i sve najbolje za prvi rodjendan. 
Zivio ti nama punooooo godina u zdravlju i veselju.
Uh, kako je med sladak.
Zivio ti nama punooooo godina u zdravlju i veselju.
Uh, kako je med sladak.
-
Vozdra_123
mashala....
happy b-day!
happy b-day!