Zlatan Stipisic - GIBONNI!!!
Moderator: _BataZiv_0809
- manijak1
-
fix tha thing
najjacha pjesma zadnjih nekoliko godina sigurno na balkanu pored cesarice!edu wrote:Ma Gibo je jedan od rijetkih kompletnih muzicara na Balkanu..kad covjek samo poslusa Posoljeni zrak i razlivena tinta..stravaaaaaaaaa....
samo kad cujes violinu i gitaru kako se smjenjuju u soliranju!
gibo je pravi muzicar ali i dobar covjek!
ali bio je i metalac i zbog toga mi se i svidja!
ma sad... pjesme su mu strava!
da hoce doci ubrzo taj album i koncert u sarajevu!
-
edu
samo da ne budu organizatori koncerta isti kao i prosli put..black cat..i nekakve PM..pa ga strpase u aqvu..fuj..na istom mjestu su stajali sako polumenta i gibo..ali to ti je kad debilima das organizaciju u ruke..iako bih ja isao..taman kad bi i u royalu gostovao..
..zamislite..slika za sjecanje..zlatan stipisic - gibonni i fikret kajevic..

-
edu
hvala!The_Fluid wrote:edu wrote:je li ko sta cuo novo i njegovom radu?
Njegova izjava:"bit ce dobro ako uspijem album zavrsiti do Nove godine", znači mogao bi malo prije Nove godine da se pojavi na tržištu, recimo u drugoj polovini novembra.
mene muci jedan problem..sta se moze uraditi nakon mirakula? mirakul mi je vrh..u svakom smislu te rijeci..kao i judi..zviri..samo sto je taj malo komercijalniji..nadam se da se necu razocarati..
- manijak1
Fakat je to album decenije na ovim proširenim prostorima.sta se moze uraditi nakon mirakula?
Obzirom na vremensku distancu - biće to neki novi Miracul.
- dalmatinka
[
U današnjem broju Studia je objavljen intervju s Gibom. Album je skoro gotov. Na njemu surađuju Man Katche, Vlatko Stefanovski, Tony Levin, Nikša Bratoš, Matija Dedić, ali će izaći tek za 2 mjeseca. Da bi isfinancirao snimanje albuma, Zlatan je prodao brod.
[/quote]quote="edu"]to gibo brate....samo drmaj..
![]()
..bit ce nesto od tebe..
![]()
![]()
![]()
ima li ko kakvih novosti u vrzi sa albumom???
U današnjem broju Studia je objavljen intervju s Gibom. Album je skoro gotov. Na njemu surađuju Man Katche, Vlatko Stefanovski, Tony Levin, Nikša Bratoš, Matija Dedić, ali će izaći tek za 2 mjeseca. Da bi isfinancirao snimanje albuma, Zlatan je prodao brod.
- dalmatinka
Nema, ovo je bilo u tiskanom izdanju Studia što petkom ide uz Jutarnji list, a liči na nekadašnji Studio ako se tko sjeća.edu"]dalmatinka..ima li kakav link da procitamo intervju?
- stardust_rnr
citala sam negdje juce kako bi se novi album ovog dalamtinskog cara trebao naci na trzistu prije Nove godine... iskreno se nadam da nije neki trik za medijsku paznju...
u svakom slucaju, Gibo je kralj i kad god da izadje novi album bti ce odlicno jer tako nesto fakat vrijedi cekat...

u svakom slucaju, Gibo je kralj i kad god da izadje novi album bti ce odlicno jer tako nesto fakat vrijedi cekat...