Jos da Lagumdjija opet slucajno prodje pored zlatista i pravi de ja vuIt_is_a_Leclerc wrote:Bakira izvlače iz podruma.
Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
- General War
#26 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
-
Yug
#27 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ljakan wrote:uzmi taxi i ne peglaj vise dosadan si.UltraSarajevo wrote:Sta si se dovezao bakira dosadan si nego recite kako do Zlatista dociiiiiiiiii
Last edited by Yug on 24/09/2014 01:18, edited 1 time in total.
-
UltraSarajevo
#28 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ako nemas sta pametno reci ne odgovaraj, ako mislis da si zanimljiv posalji podatke u pp pa cemo se vidjeti.Yug wrote:Ljakan wrote:uzmi taxi i ne peglaj vise dosadan si.UltraSarajevo wrote:Sta si se dovezao bakira dosadan si nego recite kako do Zlatista dociiiiiiiiii,pa dragi ULTRA SARAJEVO niso valjda kokuz,dobro ti covjek kaze,uzmi taxi,SARAJEVO SE BRANI NA ZLATISTU ,mislim nocas
- Maharadza
#29 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

bakirov "war-machine" kojeg su sklepali kinezi u rajlovcu za par saHata!
- Klavikula
#30 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
idi jadan ne bio uci, skola ti je sutra.ostavi se rata.UltraSarajevo wrote:
Ako nemas sta pametno reci ne odgovaraj, ako mislis da si zanimljiv posalji podatke u pp pa cemo se vidjeti.
- ilkbahar
#31 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
jel ovo friska slika sa zlatista?Maharadza wrote:
- Klavikula
#32 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
nije, al bice ubrzo.ilkbahar wrote:
jel ovo friska slika sa zlatista?
sutra se sabah zorom krece. ako si dobrovoljac bujrum
- Maharadza
#33 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Evo jedne friške:ilkbahar wrote:jel ovo friska slika sa zlatista?Maharadza wrote:

zabavljaju se ljudi ba šta vam je!
- ilkbahar
#34 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
zena sam ne volim ratKlavikula wrote:nije, al bice ubrzo.ilkbahar wrote:
-
UltraSarajevo
#35 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
20 godina lutko moja, nek ti babo ide u skolu...Klavikula wrote:idi jadan ne bio uci, skola ti je sutra.ostavi se rata.UltraSarajevo wrote:
Ako nemas sta pametno reci ne odgovaraj, ako mislis da si zanimljiv posalji podatke u pp pa cemo se vidjeti.
- madesa
#36 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ahhhaaahha
- Klavikula
#37 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
vjerovatno nisi cula da nas vojvoda Bake vodi?ilkbahar wrote:zena sam ne volim ratKlavikula wrote:nije, al bice ubrzo.ilkbahar wrote:
-
Nomo
#38 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
- ilkbahar
#39 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
samo je pitanje koji bake onaj sto ima inicijale bosne i hercegovine il ovaj orandzasti?Klavikula wrote:ilkbahar wrote:Klavikula wrote:
vjerovatno nisi cula da nas vojvoda Bake vodi?
-
Nomo
#40 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ja 7 postova napisem za 7 minuta a ti za 3 godine . samo si tu da forsiras cetnicko izdajnicku lopovsko bandintsku SDA . nece proci , no pasaran , //////////// prije posran nego SDA . SDA je smece i olos i grobar ove zemlje . sikter !!!!!MindFreak87 wrote:Ovako.
Prije 15 minuta sam sisao sa lokaliteta Zlatista.
Da li je iko svjestan, da na Vracama i sve do Zlatista stoje uniformisani policajci ali SA DUGIM CIJEVIMA?
To nije regularna oprema policije.
Uz njih je i obicna policija ali i nek specijalna policija sa puskama sto nije normalno.
Do Zlatista pored policije ima jos najmanje 10 civilnih punktova s autima punim mladjih lica koji prave sacekuse.
Dakle mobilizovana je policija, NEKA specijalna policija i klosarluk iz Lukavice i s Trebevica.
Apelujem na svu raju da veceras odustanu od svojih namjera jer je ocigledno da nekome treba mrtva glava. Srbi bi vjerovatno bili najsretniji da to bude njihova jer bi imali razloge za ogromne reakcije. I ne treba da se desi nakon toga da nekome gore kuce u naseljima ispod Zlatišta.
Ovo nije nikako regularna situacija.
Krst je imprivizovan i ocito da se nije ocekivala nikakva reakcija na njega ali posto sad vide da je otvoren lov na banderu na "Zlatistu" zele to maximalno iskoristiti.
Ne zelim da iko od nasih momaka iz Sarajeva izgubi glavu i to na nacin kako su gamad planirala...
Krst, bandera ce se srusiti i nece ostati gore, ali vas molim, pored srca i inata dajte da iskoristimo i glavu.
Ne zelim niko niko niko da strada jednostavno jer dosta su krvi prosuli fasisti sa Zlatista i Trebevica.
Razmislite. Stize Bajram, krst na Trebevicu je tu, duge cijevi, IZBORI...
A SVI SUTE I DODIK I BAKIR I ZLATKO ITD OKO BANDERE!!!
Nemojte da nama bude krvav Bajram opet. Ni onaj prosli im jos nismo naplatili...
-
UltraSarajevo
#41 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Samo sto nas nece napasti.. To bi bilo kao da su zeljni smrti, a to sigurno nisu, boje se smrti kjafiri vise od svega. Sta ce oni, kad im dodje vojska koja vise voli smrt nego oni zivot ?Nomo wrote:ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
![]()
![]()
![]()
yebem SDA i mrzim ih vise od cetnika . tacka .
-
Nomo
#42 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
sda hdz sds dodik i slicna raja do jaja ///////svi skupa su neprijatelji BiH a prijatelji svojih dzepova .ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
Last edited by Nomo on 24/09/2014 01:44, edited 1 time in total.
- ilkbahar
#43 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
jesil ti "vehabija"?UltraSarajevo wrote:Samo sto nas nece napasti.. To bi bilo kao da su zeljni smrti, a to sigurno nisu, boje se smrti kjafiri vise od svega. Sta ce oni, kad im dodje vojska koja vise voli smrt nego oni zivot ?Nomo wrote:ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
![]()
![]()
![]()
yebem SDA i mrzim ih vise od cetnika . tacka .
- Klavikula
#44 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
aman zeno samo je jedan pravi Bakirilkbahar wrote:
samo je pitanje koji bake onaj sto ima inicijale bosne i hercegovine il ovaj orandzasti?
-
Nomo
#45 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
jok on je bakir matrix iz trezora banke
- FIDELCA
#46 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
normalno,odmah je "vehabija"ilkbahar wrote:jesil ti "vehabija"?
jebem ti internet i selo sto ga ima
- ilkbahar
#47 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
pa kaze da mu je smrt draza od zivota...FIDELCA wrote:normalno,odmah je "vehabija"ilkbahar wrote:jesil ti "vehabija"?![]()
jebem ti internet i selo sto ga ima![]()
- klaki
#48 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Malo bolje citaj ubuduce...ilkbahar wrote:pa kaze da mu je smrt draza od zivota...FIDELCA wrote:normalno,odmah je "vehabija"ilkbahar wrote:jesil ti "vehabija"?![]()
jebem ti internet i selo sto ga ima![]()
Rekao je da mu je smrt draza nego njima zivot
Skontaj tek onda kolko mu je zivot drag
-
UltraSarajevo
#49 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ja sam zapravo ateista. A nije mi problem uzvikivati tekbir, onako u inat dusmanima, ali sam dobro upoznat sa Islamom, posto sam rodjeni musliman, ali eto desavanja u zivotu i neke nedoumice su me dovele do toga da budem ateista, ne zelim se nazivati vjernikom ako se ne slazem sa svim stvarima u vjeri, zar nije tako bolje ? Bolje ateista nego licemjerni vjernik.
A da ne bude offtopic, kako doci do Zlatista jos jednom da pitam ne zamjerite
A da ne bude offtopic, kako doci do Zlatista jos jednom da pitam ne zamjerite
-
Nomo
#50 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ovaj bakir alijin postao postao predmet zajebancije veci i od dodika i od majkicke i od ....cak je onnog vlakija premasio . tako mu i treba . 30 godina imao u ratu , visok jak ko bik a on se sakrivao u trezoru banke . i savjetovao oca . i poslije rata vedri i oblaci , laye i petlja , mulja i valja , skriva i bogati se . uvlaci se turcima u supak , pravi od nas turske vazale i pravi nam palestinski geto gdje ce nas rokati raketama a mi njiHa kamenjima . jebem ti sunce zarko , boze dragi oslobodi nas Bakira i SDA. oslobodi nas tog zla ako imalo srca imas .