Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
- glossyB
#26 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
BigAng zato sto su balkoni blizu, a i kad vani me vidi samo gleda i dobacuje, smjehulji se, i ostale gluposti
- Big Ang
#27 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
to nisi napisala u prvom postuglossyB wrote:BigAng zato sto su balkoni blizu, a i kad vani me vidi samo gleda i dobacuje, smjehulji se, i ostale gluposti
što nisi?
zaboravila?
- dinooh
#28 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
karanana wrote:drugo je to gledanje a drugo je kad stari gleda i poteze se dole.

- nginxell
#29 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
lijepo kupis novi stan i odselisglossyB wrote:Vec dva-tri mjeseca komsija u zgradi preko puta moje posmatra konstantno sta radim, ja stojala na balkonu, sterala ves, ili u sobi bila, ne znam vise sta da radim, starija je osoba u pitanju nekih 75-80 godina....
- glossyB
#30 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
sramota,gledas starce a nama kontru prosipas.
- salik79
#31 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
dinooh wrote:karanana wrote:drugo je to gledanje a drugo je kad stari gleda i poteze se dole.
Zakljucak
- salik79
#32 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
glossyB wrote:sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
E, da ti je 10 godina onda bi se mogli umjesati, ovako jok.
- Big Ang
#33 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
kaka policija, mi smo tuglossyB wrote:sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
-
Pjanic15
#34 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Pa onda mu fino odeš na vrata sa momkom/bratom/rođakom i pitaš u čemu je problem, da prestane, nema tu šta policija.glossyB wrote:sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
-
Pjanic15
#35 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Ne može taj ni kašike podić, kamol puške, prdonja stari. 
- glossyB
#36 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
da sam znala ne bi pitalaPet do trinest wrote:Kako moze glavna stvar da ti se ne cini bitnim?Ako te neko tek tako posmatra ne mozes nista ako te vrijeđa mozes mu opalit prijavu i zvat policiju sto zna i malo dijete,zar smo mi potrebni da ti to kazemo?glossyB wrote:sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
hvala na idejiPjanic15 wrote:Pa onda mu fino odeš na vrata sa momkom/bratom/rođakom i pitaš u čemu je problem, da prestane, nema tu šta policija.glossyB wrote:sto bi to radila pa nije mi 10 godina , nisam sve pisala jer mi se nije cinilo bitnim samo me zanimalo moze li se policija umjesati ili ne.Pet do trinest wrote:Nije napisala ni da dobacuje,vidis da na osnovu nasih komentara izmislja i dodaje....
-
Pjanic15
#37 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Pa tako se to rješava oduvijek, kakva prijava kakva policija, pa koliko samo gorih slučajeva ima po ulici, gdje psihički bolesnici koji napadaju žene i sve prolaze nekažnjeno i slobodno ulicom hodaju dalje. Na vrata fino i začas se to riješi.Pet do trinest wrote:Ideja nije cemu jer onda i on tebi moze opalit prijavu zbog uznemiravanja...
Kad bi se tako po vratima dolazilo....ihhh
- karanana
#38 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
na vrata i prijavis ga nani.
mada, ako je zanimljivo i ja bih gledao. sad ne znam igra li ti ulogu to da gleda neko mladji, da li bi bio problem, ili je situacija sada ruzna jer gleda matorac od 80 godina.
mada, ako je zanimljivo i ja bih gledao. sad ne znam igra li ti ulogu to da gleda neko mladji, da li bi bio problem, ili je situacija sada ruzna jer gleda matorac od 80 godina.
-
Pjanic15
#39 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Nema potrebe da fantaziraš o pravnoj državi kada ovo jeste "divlji zapad", naveo sam primjer sto puta gorih slučajeva, a oni će se kao baviti nekakvim napaljenim dedom. Ako sam ne riješiš stvar, niko ti neće riješiti. Niko nije rekao da ga treba prebiti, nego verbalno opomenuti par puta, dok se valjda ne opameti.Pet do trinest wrote:Đe se rijesava na divljem zapadu?Primitivan nacin gdje mozes najebat bez potrebe,ovo je dosta lakse,bezbjednije i kad ga opalis po đepu vise nece.Najlakse prebit nekog i glumit silu al onda postoje posljedice....Pjanic15 wrote:Pa tako se to rješava oduvijek, kakva prijava kakva policija, pa koliko samo gorih slučajeva ima po ulici, gdje psihički bolesnici koji napadaju žene i sve prolaze nekažnjeno i slobodno ulicom hodaju dalje. Na vrata fino i začas se to riješi.Pet do trinest wrote:Ideja nije cemu jer onda i on tebi moze opalit prijavu zbog uznemiravanja...
Kad bi se tako po vratima dolazilo....ihhh
-
Pjanic15
#40 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Dobro ti bi sad napravio treći svjetski rat, možda ima unuka radi u NATO, pa će joj bombardovati zgradu...Pet do trinest wrote:A sta ako taj dedo ima nekog veceg mangupa od tog sto dođe da ga opomene pa iz toga izbije veci belaj jer mu se dolazilo na vrata i prijetilo?Pjanic15 wrote: Nema potrebe da fantaziraš o pravnoj državi kada ovo jeste "divlji zapad", naveo sam primjer sto puta gorih slučajeva, a oni će se kao baviti nekakvim napaljenim dedom. Ako sam ne riješiš stvar, niko ti neće riješiti. Niko nije rekao da ga treba prebiti, nego verbalno opomenuti par puta, dok se valjda ne opameti.
Ne fantaziram ja nista nikad neznas koga on ima "za leđima"...
U zivotu trebas ponekad razmislit....
- madridist
#41 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Ako to bas toliko napadno provocira snimi mobitelom zalijepi na net pa ces vidjet kad se procuje kako ce matori otkacit,mora imat nekog od djece ili unuka koji ce to vidjeti..
-
Dr_dre
#42 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Mislim da u ne moze nista i da sama voli kad se neko pali na nju pa makar to bio i matorac.
Sjecam se moje kone kad sam bio balo kakve je poze namjerno pravila.
Ako gledas onda si seljacina a ako ne onda si peder.
Sjecam se moje kone kad sam bio balo kakve je poze namjerno pravila.
Ako gledas onda si seljacina a ako ne onda si peder.
-
Pjanic15
#43 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Nek nam javi eto koje će godine riješiti problem ako bude išlo preko policije, to je komedija, ali hajde baš da vidimo.Pet do trinest wrote:Nikakav treci svijetski samo razmisljanje,ako neces belaj nemoj ga ni pravit....ako hoces ok idi po vratima pa radi stvari za koje je neko drugi placen,mozda fasujes metak gratis....Pjanic15 wrote: Dobro ti bi sad napravio treći svjetski rat, možda ima unuka radi u NATO, pa će joj bombardovati zgradu...Da ima nekog grdosiju, odnosno ako ga pošalje na vrata, onda policiju uključiti...
- Big Ang
#44 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
To je Muha ba. Garant. Ne boj se. On je b.o.

- Hemera
#45 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Jesil gola bila?glossyB wrote:Vec dva-tri mjeseca komsija u zgradi preko puta moje posmatra konstantno sta radim, ja stojala na balkonu, sterala ves, ili u sobi bila, ne znam vise sta da radim, starija je osoba u pitanju nekih 75-80 godina....
Šalim se,ma dobro u tim godinama,štaće osim da škilji od tamo iz kuće,mislim dok se okrene oko sebe da je zaboravio šta je radio.
-
detroit-mercy
#46 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Vidjet ces i ti kad dodjes u njegove godineglossyB wrote:Vec dva-tri mjeseca komsija u zgradi preko puta moje posmatra konstantno sta radim, ja stojala na balkonu, sterala ves, ili u sobi bila, ne znam vise sta da radim, starija je osoba u pitanju nekih 75-80 godina....
-
detroit-mercy
#47 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Curo draga zapamti da bez starca nema udarcaglossyB wrote:BigAng zato sto su balkoni blizu, a i kad vani me vidi samo gleda i dobacuje, smjehulji se, i ostale gluposti
- JThomas
#48 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
ja pročitao komisije.
pa reko' ono za radnu sposobnost, ili psihijatrija, kako izganjati kakvu penziju, guzovaču...
pa reko' ono za radnu sposobnost, ili psihijatrija, kako izganjati kakvu penziju, guzovaču...
-
sokkia
#49 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
JThomas wrote:ja pročitao komisije.
- avetinja
#50 Re: Posmatranje od strane komsije, sta ciniti
Daj dedi da se omrsi, možda mu je to zadnji put.glossyB wrote:Vec dva-tri mjeseca komsija u zgradi preko puta moje posmatra konstantno sta radim, ja stojala na balkonu, sterala ves, ili u sobi bila, ne znam vise sta da radim, starija je osoba u pitanju nekih 75-80 godina....