Forumaši, trebam vašu pomoć :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

eluna

#26 Re: Forumaši, trebam vašu pomoć :D

Post by eluna »

Ridjobrki wrote:A to je rebound garantovano loša stvar?

Možda su ovo dvoje kliknuli baš kako treba i sad to treba propasti samo zato što treba neko vrijeme čekati?

Curo, nastavi se ti fino sa čovjekom dopisivati i vidite kako vam je provoditi vrijeme skupa. Ako vam je suđeno onda ne treba ni forsirati, ha kliknulo sad ha za dva mjeseca. Ako u međuvremenu vidiš kod njega neke tripove koji su ti sumnjivi, goni to od sebe i drži na prijateljskoj osnovi. Nemoj žuriti ni sa čim ne znam koliko da te je zasvrbila.

Led te jeb'o na šta je ovaj forum spao kad ja ljubavne savjete dajem... :facepalm:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Seoskivaralica

#27 Re: Forumaši, trebam vašu pomoć :D

Post by Seoskivaralica »

Ridjobrki wrote:A to je rebound garantovano loša stvar?

Možda su ovo dvoje kliknuli baš kako treba i sad to treba propasti samo zato što treba neko vrijeme čekati?

Curo, nastavi se ti fino sa čovjekom dopisivati i vidite kako vam je provoditi vrijeme skupa. Ako vam je suđeno onda ne treba ni forsirati, ha kliknulo sad ha za dva mjeseca. Ako u međuvremenu vidiš kod njega neke tripove koji su ti sumnjivi, goni to od sebe i drži na prijateljskoj osnovi. Nemoj žuriti ni sa čim ne znam koliko da te je zasvrbila.

Led te jeb'o na šta je ovaj forum spao kad ja ljubavne savjete dajem... :facepalm:
:thumbup: dobar.....
A vala i jest nasla kontakt grupu....kuku njoj kad ne zna zajmit na svoju ruku. :kiss:
Post Reply