Trebali Bakir ,priložiti ljekarsko uvjerenje

condy

#26 Re: Trebali Bakir ,priložiti ljekarsko uvjerenje

Post by condy »

Najlakše je doć do uvjerenja da si normalan ....

Daš doktoru kintu i dobar si ko ljeb :D
archi_a

#27 Re: Trebali Bakir ,priložiti ljekarsko uvjerenje

Post by archi_a »

Razlika izmedju ovog Bakira i ostalih politicara u Sarajevu je sto on jedini nema vilu na poljinama, dok su ostali svoje vile gore napravili. I sta trebam, da glasam za njega pa da i u sljedecem mandatu cekamo da i on napravi svoju ??? Nema sanse. :)
Kontam nesto, ovi sto su vec napravili, mozda ce im biti dosta pa ce se odluciti da nesto naprave i za Bosnu i Hercegovinu. Ono, da ih narod na kraju zapamti po dobrim djelima. Hoce al u k.... Sve je to ista bagra i odgovarat ce za to sigurno. Samo sto to nece doci preko noci, pa mi gubimo zivce, jer nam se cini da sve predugo traje. Cesto sam znao pitati svog oca, zasto nikada nije htio da ucestvuje u malverzacijama i prevarama ? Zasto se nije htio ugraditi ni u jedan tender ? Zasto nije uzeo neku nekretninu koja mu je nudjena na kafu ? Odgovor je uvijek isti: Sine, necu da mi se vrati na unuku. Kako ja volim svog oca. pozz.
kamen spoticanja

#28 Re: Trebali Bakir ,priložiti ljekarsko uvjerenje

Post by kamen spoticanja »

branimir stulic wrote:
kamen spoticanja wrote:Ja samo znam da jedva čekam sučeljavanje emira suljagica i bakira hadziomerovica u kakvoj live emisiji
Mozda kod senada h.
Doktore ... a zamisli tek debatu Bakira Al Sheedija sa npr. Seferom Halilovicem?
More i ta...al generalno emir i bakir h su idealni za prvu bh političku tuču uzivo
Post Reply