Ko su svi ti ljudi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

regina

Post by regina »

nisam ni ja mnogo njih upoznala, a ono sto jesam jako mi se svidja

ipak, srcu mi je komi najviše prirastao (mozda majcinski osjecaji, ne znam), al' decko je poseban, bash
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

joj, i ja ga volim a ne znam ga ...kako to?
konyan

Post by konyan »

Gazz wrote:
konyan wrote:Hehehe. Gdje se vrsi.

Bio je post na diskusijama. Bio je grupnjak najavljen. Treci takav, kako sam ja cuo, gdje se raja sa foruma nadje, zeza i sve ostalo sto vole i rade mladi. Ovaj put je bilo svega 4 ljudi.
A zasto ti ne stavis email kao javan, ako si vec tako zaintrigirana. Posluzi kao dobar primjer.
ma ja ti ovdje nekako samo u jutarnnjim satima navratim kad sam na poslu, a kad sam kuci nemam bas vremena i konekcija mi je truba pa mi se ne pegla, ali eto pratit cu vas pa se mozda nekad i pojavim ;)
Pa eto, ti se mozda nekad i pojavi. Bilo bi mi drago.
Gazz

Post by Gazz »

regina wrote:nisam ni ja mnogo njih upoznala, a ono sto jesam jako mi se svidja

ipak, srcu mi je komi najviše prirastao (mozda majcinski osjecaji, ne znam), al' decko je poseban, bash

ok regi slazes li se da mi ti budes zvijezda vodilja posto si ti prva osoba na forumu s kojom sam ostvarila malo duzu konverzaciju ? a kad budu ta okupljanja ponovna eto mene da upoznam ekipu .. :)
Gazz

Post by Gazz »

... te da upoznam tog "malog" komija, a i konyana jer je on druga osoba s kojom komuniciram ovim putem :-) ;)
regina

Post by regina »

Gazz wrote:
regina wrote:nisam ni ja mnogo njih upoznala, a ono sto jesam jako mi se svidja

ok regi slazes li se da mi ti budes zvijezda vodilja posto si ti prva osoba na forumu s kojom sam ostvarila malo duzu konverzaciju ? a kad budu ta okupljanja ponovna eto mene da upoznam ekipu .. :)
naravno gazz, tu sam za tebe, imas i moj e mail i mns, ako ti je ovo nedostatno
:)
konyan

Post by konyan »

Gazz wrote:... te da upoznam tog "malog" komija, a i konyana jer je on druga osoba s kojom komuniciram ovim putem :-) ;)
ma jasta, vazda zadnja rupa na svirali. I onda bi jos da je vodam po bijelom svijetu. Pa svasta.

Imas i moj msn, ako regi bude zauzeta ostalom djecom, pa te ne stigne vodiljiti (joj glagola).
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

regina wrote: ipak, srcu mi je komi najviše prirastao (mozda majcinski osjecaji, ne znam), al' decko je poseban, bash

:D :D :D 8)
Gazz

Post by Gazz »

regina wrote: naravno gazz, tu sam za tebe, imas i moj e mail i mns, ako ti je ovo nedostatno
:)
tnx, dodat cu te na msn listu prepoznat ces me po nicku Gazellica ;)
p.s. ali to kad dodjem kuci, jer mozes misliti ovdje mi je "zatvoren" server za sve chatove :x pa cak i za msn ....

sada moram malo da radim a vas sve pozdravljam :)
regina

Post by regina »

komi wrote:
regina wrote: ipak, srcu mi je komi najviše prirastao (mozda majcinski osjecaji, ne znam), al' decko je poseban, bash

to za majčinski je sala naravno. Mogao bi se ti i drugacije upotrijebiti, a nisam ni ja za odbaciti :D
Gazz

Post by Gazz »

konyan wrote:
Gazz wrote:... te da upoznam tog "malog" komija, a i konyana jer je on druga osoba s kojom komuniciram ovim putem :-) ;)
ma jasta, vazda zadnja rupa na svirali. I onda bi jos da je vodam po bijelom svijetu. Pa svasta.

Imas i moj msn, ako regi bude zauzeta ostalom djecom, pa te ne stigne vodiljiti (joj glagola).

aaaaa cuj zadnja rupa na svirali...ccc.... ma nije tako bas mi je bilo ugodno caskati s vama ;) a otici cemo negdje valjda, ako nista ja tebe vodim u tunis :lol: :lol: :lol:

cujemo se ;)
imate pusuuuu big big pusu :)
konyan

Post by konyan »

Gazz wrote:
cujemo se ;)
Nemojmo sad i emotivni jos postajati. Uh, uh, sav se preznojih.
Gazz

Post by Gazz »

konyan wrote:
Gazz wrote:
cujemo se ;)
Nemojmo sad i emotivni jos postajati. Uh, uh, sav se preznojih.

ma ne bih da (se) ponavljam jer nisam senilna ( by the way i one tvoje ostale navedene kriterije zadovoljavam ;) ali rekoh ti na pocetku da sam sva takva, nadasve sentimentalna i emotivna, brzo se vezem emotivno za drage ljude i volim da ih uveseljavam ;) :-) :D

sad stvarno bjezim ;)
konyan

Post by konyan »

E onda mi nece biti mrsko promijeniti ti pelene (htjedoh dodati "i poljubiti guzu", ali pomislih kako ce djelovati malo neukusno, a ne saljivo, pa necu, hehehe).
zensko

Post by zensko »

MRAVOJED wrote:pozdrav Wo-man!
evo, žensko je jedna od dvoje ljudi koje znam s foruma

kako nas samo izradiše...ccc
pozdrav Mravojed ;)

ma nema veze za izradu, bolje da je otkazao koncert 2h prije nego 2 dana prije..jer se u suprotnom ne bi upoznali a sad bi znao samo 1 osobu ;)
Truba

Post by Truba »

regina wrote:
komi wrote:

to za majčinski je sala naravno. Mogao bi se ti i drugacije upotrijebiti, a nisam ni ja za odbaciti :D
a ko je rekao da jesi :?

sram ga bilo :roll:

:D :D
mum

Post by mum »

Ja malo vremena provodim na forumu, voljela bih da mogu vise! Al ima puno inspirativih odgovora i neki te nickovi stvarno zaintrigiraju! Npr. komi, stvarno se cini posebnim. Eto komi znaj da imas tajnu obozavateljicu :)
hey

Post by hey »

mrak...tipicna nemacka porodica: zena i cuko.....
elem ti ne spadas u tu kategoriju.....

ima nesto....od recenog u tvom postu...
DonDavudes

Post by DonDavudes »

ovaj forum (ne znam da li je isto i na drugim koje, bajdvej, ne posjećujem) skup interesantnih ljudi od kojih svak ima neku "furku" (da ne kazem skup cudaka)
fazon je sto kad izadjes vani ne mozes se odhrvati prosjecnoscu (ko jos ide u kino da gleda kineski film kao Flu, ko se zanosi poezijom kao Regi, ko se jos uvije lozi na Zelju kao Horns i Manijak :D itd. itd. )
kad izadjes medju raju banalni likovi ti ne dozvoljavaju da razvijes svoju osebujnost (ako ne zelis da budes isikaniran)

mrak je lijepo rekao: nisam asocijalan ali sam usamljen :roll:
Truba

Post by Truba »

mum wrote: komi, stvarno se cini posebnim. Eto komi znaj da imas tajnu obozavateljicu :)
:D :shock:

joj šta vam je :D

:D :D :D
regina

Post by regina »

komi wrote:
mum wrote: komi, stvarno se cini posebnim. Eto komi znaj da imas tajnu obozavateljicu :)

:D sad si jako zanimljiv.....da ne kazem popularan...neka, neka...eto vidis kakve su zene, jedna kaze nesto dobro...odmah se sve zanimaju

insanlah
regina

Post by regina »

DonDavudes wrote:ovaj forum (ne znam da li je isto i na drugim koje, bajdvej, ne posjećujem) skup interesantnih ljudi od kojih svak ima neku "furku" (da ne kazem skup cudaka)
fazon je sto kad izadjes vani ne mozes se odhrvati prosjecnoscu (ko jos ide u kino da gleda kineski film kao Flu, ko se zanosi poezijom kao Regi, ko se jos uvije lozi na Zelju kao Horns i Manijak :D itd. itd. )
kad izadjes medju raju banalni likovi ti ne dozvoljavaju da razvijes svoju osebujnost (ako ne zelis da budes isikaniran)

sladak si Done :)
hey

Post by hey »

regina wrote:
DonDavudes wrote:ovaj forum (ne znam da li je isto i na drugim koje, bajdvej, ne posjećujem) skup interesantnih ljudi od kojih svak ima neku "furku" (da ne kazem skup cudaka)

sladak si Done :)
agree ;)
Last edited by hey on 02/07/2004 12:22, edited 1 time in total.
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

banalni likovi ... po mom iskustvu bas ti banalni likovi sa jezikom duzim od jadranske magistrale su po pravilu rodjeni u znaku blizanaca ... nevjerovatno.
Truba

Post by Truba »

regina wrote:
komi wrote:

:D sad si jako zanimljiv.....da ne kazem popularan...neka, neka...eto vidis kakve su zene, jedna kaze nesto dobro...odmah se sve zanimaju

insanlah
mislim da ću odgoditi ženidbu zbog ovolike popularnosti :D

da i drugim damama dam mogućnost
da me upoznaju kao slobodnog :D
Post Reply